Curs NLP Practitician, Time Line Therapy®, Coaching și Hipnoză

CURS ACREDITAT

Deschide ușa către lumea magică a NLP! O călătorie revoluționară de 7 zile, în gândirea și rezultatele tale!Detalii Înscriere

Despre curs

“Ghid pentru o viaţă trăită cu sens”

Acesta nu este doar un curs de dezvoltare personală, este un proces de transformare a ta și a vieții tale.
 • Data: 26 Octombrie – 01 Noiembrie
 • Locuri disponibile: 20

7 zile intensive de curs

Obții 4 certificări internaţionale

Peste 400 de absolvenți

Trainer cu 10+ ani experiență

De ce este atât de relevant NLP, astăzi?

Majoritatea oamenilor, pe măsură ce progresează prin viața și cariera lor, aspiră să devină din ce în ce mai eficienți. Programarea Neuro Lingvistică, oferă un cadru dovedit în timp, prin care, cursanții își pot crește conștiința de sine, devin mai responsabili, hotărâți, consecvenți și pregătiți să treacă la acțiune.

Acest proces de conștientizare, precede dezvoltarea și creșterea personală, care conduce la o înțelegere mai complexă a identități fiecărui individ, având ca scop atingerea potențialului maxim. Îmbunătățirea personală este o componentă esențială în creșterea, progresul, prosperitatea și satisfacția unei persoane. Este fundamentul sănătății emoționale, fizice, intelectuale și spirituale.

NLP se referă la modelarea excelenței. Este un sistem robust de idei care poate fi aplicat pentru a te ajuta să obții un echilibru în toate domeniile vieții. Fiind vorba de un mod de gândire, abilitățile dobândite le poți folosi în viața personală, în afaceri, în sănătate, în antrenament sau în sport.

Aplicațiile NLP nu se opresc doar la dezvoltare personală, ele evidențiază calitatea alegerilor stilului de viață al unei persoane, sănătatea relațiilor în cuplu și congruența în luarea deciziilor, acestea putând fi îmbunătățite exponențial prin acest proces profund de conștientizare de sine.
Rolul pe care NLP îl poate juca în procesul continuu de creștere personală, îți va permite să îmbrățișezi, să accepți și să te adaptezi fără probleme schimbărilor și tranzițiilor inevitabile ale vieții, carierei și relațiilor. Cu o înțelegere de bază a NLP, vei deveni în mod natural mai capabil să navighezi prin încercările și provocările inevitabile ale vieții.
Ce înseamnă să fii un practician NLP?
Ai putea crede ca titlul de Practician NLP s-ar adresa doar celor care doresc să-și schimbe cariera, totusi, chiar dacă certificarea la nivel de Practician NLP, este o calificare profesională recunoscută la nivel global, aceasta se consideră acum, o fundație solidă pentru construirea unei vieți împlinite, plină de realizări. Introducerea tot mai frecventă a noțiunilor NLP în sistemul școlar de învățământ, de asemenea, dovedește valoarea neprețuită a acestuia.
Practicienii NLP sunt, antrenori extrem de valoroși și plini de resurse, care utilizează metodologia NLP într-un mod profesionist în lucrul cu ceilalți
Implementarea și practicarea tehnicilor învățate în cadrul cursului de NLP Practician, vor facilita dezvoltarea aptitudinilor și a competențelor, în primul rând prin creșterea stimei de sine și a încrederii în propriul potențial.
De menționat că nivelul de Practician, nu este singular ci este doar începutul unei călătorii care aduce semnificație și sens, în toate domeniile vieții.

Ce acreditări vei obține în urma cursului

Fiecare absolvent al Școlii NLP Discovery va primi 4 certificări care sunt recunoscute de „The American Board of Hypnotherapy and NLP”. Prin analizarea și schimbarea modului de gândire, NLP, Time Line Therapy®, Coaching și Hipnoza sunt mijloace care creează rezultate concrete și demonstrabile în succesul, fericirea și performanța din fiecare zi a vieții.

Cui îi este adresat acest curs?

 • fiecărei persoane ce dorește o experiență profundă de dezvoltare personală și este pregătită să își asume responsabilitatea pentru viitorul pe care îl merită;
 • persoanelor care vor să ia decizii asumate în fiecare zi și își propun să își dezvolte gândirea antreprenorială;
 • liderilor care vor să învețe să folosească asumat/responsabil pârghiile comunicării profesionale dobândind mai multă valoare și eficiență în gestionarea tuturor situațiilor din companii;
 • profesorilor care doresc să folosească metode moderne și creative de predare;
 • psihologilor / psihoterapeuților care vor sa aibă la îndemână o suită de tehnici terapeutice de rezolvare a problemelor și, mai ales, de găsire a soluțiilor împreuna cu clienții lor;
 • agenților de vânzări care doresc să-și îmbunătățească abilitățile și să-și crească vânzările;
 • părinților care vor să creeze o legătură sănătoasă și armonioasă cu copiii lor;
 • sportivilor care aspiră la performanță.

Cum te ajută NLP?

 • NLP te învață cum să îți utilizezi creierul.
 • Hipnoza îți permite să comunici cu acea parte a minții numită Mintea Subconștientă.
 • Time Line Therapy®️ îți permite ca Mintea Conștientă și cea Subconștientă să lucreze împreună într-un mod care s-a dorit chiar de când am fost concepuți.
 • NLP Coaching - o unealtă de coaching extrem de valoroasă pentru descoperirea și creșterea propriului potențial, al clienților tăi, precum și al celor din jurul tău.
Află detalii
Dezvoltare personală
Familie
Spiritualitate
Carieră şi business
Fitness & Sănătate
Relaţii sociale

Familie

NLP-ul îți oferă cadrul ideal să înveți tehnici care să te ajute să dezvolți relații bazate pe o comunicare eficientă cu toți membrii familiei. Vei stabili limite sănătoase, cu blândețe și fermitate, vei fi capabil să te conectezi emoțional la copilul tău și vei ști cum să îi răspunzi adecvat. Practic, vei înțelege mai bine cum să gestionezi rolurile de părinte și de partener în cuplu.

Prieteni

Îți vei ierarhiza valorile în mod conștient și vei dobândi abilități care te vor ajuta să utilizezi limbajul specific fiecărei persoane cu care comunici. Vei atrage persoane care au aceleași aspirații ca tine, te vei conecta mai ușor cu ceilalți și te vei simți înțeles și apreciat pentru cine ești cu adevărat.

Carieră

Uneltele pe care NLP-ul ți le oferă îți susțin potenţialul pentru a împlini exact ceea ce-ți propui. Înveți să-ți definești succesul personal, să te concentrezi pe acțiuni, rezultate și procese, fiind permanent conștient că deții toate resursele necesare să fii performant. Prin implementarea NLP-ului în carieră sau în compania ta, vei crea un model de business solid.

Rezultate concrete pe care poți să
le obții cu ajutorul cursului

 • Îți însușești unelte puternice cu ajutorul cărora sa fii pregătit să treci la acțiune;
 • Înveți cum să detensionezi și să controlezi orice situație dificilă din mediul organizațional;
 • Îți îmbunătățești viziunea prin dobândirea unor tehnici specifice de setare a obiectivelor;
 • Înveți să calibrezi comportamentul cu cel al persoanelor 
din jur pentru a-i înțelege pe deplin și pentru a le folosi strategiile cu scopul unei comunicări eficiente;
 • Îți însușești unelte puternice cu ajutorul cărora sa fii pregătit să treci la acțiune;
 • Înveți cum să detensionezi și să controlezi orice situație dificilă din mediul organizațional;
 • Îți îmbunătățești viziunea prin dobândirea unor tehnici specifice de setare a obiectivelor;
 • Înveți să calibrezi comportamentul cu cel al persoanelor 
din jur pentru a-i înțelege pe deplin și pentru a le folosi strategiile cu scopul unei comunicări eficiente;
Citeşte totarata mai putin

Master Trainer în NLP, Trainer TLT®, Coaching și Hipnoză

Sunt Gina Veveriță, Master Trainer în NLP, Trainer TLT®,
Coaching și Hipnoză. Cred în potențialul fiecărui om și am ales să îmi măsor rezultatele personale prin rezultatele oamenilor pe care îi întâlnesc. Și mai cred că e foarte important să ai o minte deschisă permanent, să ai proiecte noi și să înveți continuu indiferent de vârsta pe care o ai.

Momentul zero, cel de ”aha”, a fost în 2008, când am finalizat primele două niveluri din NLP. Atunci am început să aplic tehnicile și metodele învățate în sesiuni de coaching și terapie, iar în 2012
m-am certificat ca Trainer de NLP, Trainer Time Line Therapy®, Trainer de Hipnoterapie și Coaching Trainer – la Tad James Company USA.

Pot vedea calități în oameni acolo unde ei înșiși nu s-ar fi gândit vreodată că există. Îi învăț să folosească aceste abilități ca să ajungă la rezultatele pe care le doresc, să-și îmbunătățească viața continuu.

În călătoria asta am învățat sute de oameni să elibereze emoțiile negative din trecut, deciziile și credințele limitative, pentru ca ei
să-și creeze conștient viitorul pe care-l merită și să dezvolte sisteme eficiente în business, și nu numai. Totul începe cu dorința personală a fiecăruia de a-și asuma responsabilitatea pentru viață și rezultate.

Gina Veveriţă

Master Trainer în NLP, Trainer TLT®, Coaching și Hipnoză

Călătoria aceasta nu e ușoară, dar e frumoasă. Merită pe deplin pentru că îți aduce rezultate la care doar ai visat!

Structura cursului

 • Modulul 1: Ce este programarea neuro-lingvistică (NLP)?
  • Convingeri, credințe cheie care schimbă modul în care vezi lucrurile;
  • Modelul comunicării în NLP – cum percepi și cum interpretezi realitatea;
  • Rolul minții subconștiente
 • Modulul 2: Obiective

  Descoperi cum să:

  • stabilești corect obiective și cum să le atingi;
  • îi ajuți pe ceilalți să-și stabilească obiective ghidându-i cu întrebări clare.
 • Modulul 3: Rapport

  Înveți:

  • limbajul trupului;
  • cum să îți folosești tonul vocii și limbajul pentru a crea rapport, chiar și la telefon;
  • cum să fii în dezacord într-o conversație fără a crea conflicte.
 • Modulul 4: Sistemele de reprezentare

  Analizezi cum:

  • folosești cele 5 simțuri;
  • utilizezi limbajul pentru a-ți amplifica abilitatea de a comunica cu ceilalți și de a crea un nivel profund de raport;
  • afli tehnica prin care poți afla cum gândesc ceilalți doar urmărind mișcările ochilor.
 • Modulul 5: Sub-Modalități

  Afli noi tehnici:

  • cum schimbi convingeri, credințe, obiceiuri și stări nedorite, inclusiv consumul anumitor alimente;
  • cum schimbi semnificația pe care o atribui anumitor lucruri sau evenimente;
  • cum rezolvi fobiile.
 • Modulul 6: Tipare lingvistice

  Înveți cum să:

  • folosești presupozițiile pentru un impact adecvat asupra experienței celorlalți;
  • asculți limbajul celorlalți pentru a-ți da seama de semnificația reală a mesajului;
  • folosești conștient limbajul, cu precizie și eleganță;
   pui întrebări care diminuează sau chiar rezolvă probleme;
   depășești cu grație obiecțiile celorlalți;
   te adresezi „pe limba” oricui;
  • Descoperi secretele lingvistice ale hipnoteraistului Milton Erickson.
 • Modulul 7: Ancorarea

  Înveți să:

  • preiei controlul emoțiilor și să accesezi stări pozitive oricând ai nevoie de ele;
  • anulezi ancore pentru a elimina stări negative din experiențe trecute.
 • Modulul 8: Poziții perceptuale
  • schimbi punctul de vedere pentru rezultate mai bune;
  • rezolvi conflicte interpersonale și de grup;
  • înțelegi punctele de vedere ale celorlalți pentru a-i ajuta în procesele de luare a deciziilor și leadership.
 • Modulul 9: Strategii
  • Strategiile sunt programe interne, compuse din secvențe de gânduri și comportamente, declanșate de un stimul pentru realizarea tuturor rezultatelor;
  • Avem strategii formate din pași specifici pentru tot ceea ce facem. Prin descoperirea componentelor secvențelor unei strategii, o putem schimba, copia sau putem să creăm una nouă. Strategiile sunt cheile interne ale succesului;
  • Dacă ești ineficient la ceva, este posibil ca strategia ta internă să nu funcționeze. Lucrând cu aceste strategii, înlocuiești orice formă de sabotaj, pentru a obține exact ce-ți dorești;
  • Descoperi care este sistemul de convingeri şi strategii mentale ale cuiva, mai specific: ce se întâmplă în mintea unei persoane când face ceea ce face, ce strategii foloseşte;
  • Înveți care sunt motivele reale pentru care iei decizii.
 • Modulul 10: Negociere și Influență

  Dezvolți abilitatea de a fragmenta informații din concepte abstracte sau de conținut specific;

  Înveți:

  • despre modelul decizional al oamenilor, practic care sunt strategiile pe baza cărora iau aceștia decizii;
  • cum să-ți ajustezi abordarea în vânzări pentru a se adapta pe strategiile de cumpărare ale celorlalți;
  • cum să utilizezi strategii pentru a-ți îmbunătăți relațiile în afaceri.
 • Modulul 11: Integrarea părților
  • Este o tehnică care te învață cum să detectezi și să elimini conflictele interioare existente la nivel subconștient. În esență, este utilă în momentele în care valori importante pentru tine sunt în contradicție unele cu celelalte;
  • Când se produc aceste conflicte, ele sunt susținute de resurse mentale și emoționale, iar asta înseamnă că o parte din tine însuți se află în război cu alta. Când simți că nu găsești nicio cale de ieșire din dileme, e necesar să lași părțile să lupte;
  • Integrarea părților va face ca aceste conflicte să dispară obținând congruența personală.
 • Modulul 12: Time Line Therapy®
  • Descoperi cauza originară a problemelor pe care le ai;
  • Eliberezi emoțiile negative din trecut precum furie, supărare, tristețe, frică, vinovăție, conflicte – simplu și fără să expui cuiva conținutul problemelor;
  • Scapi de convingeri consumatoare de energie, precum „Nu sunt suficient de bun, de pregătit…”, „Nu pot avea… X” sau alte idei care te limitează.
 • Modulul 13: Hipnoză
  • Descoperi Istoria Hipnozei și despre modele Hipnotice;
  • Înveți să lucrezi cu diferitele nivele de transă;
  • Faci exerciții care te învață cum să evaluezi cât de sugestibilă este o persoană;
  • Practici inducerea transei folosind inducția Eriksoniana.
 • Modulul 14: Coaching NLP
  • Afli cum să-ți ghidezi clientul pentru a-și descoperi propriile valori, meta programe, strategii, structuri de convingeri, decizii care să îi susțină obiective și rezultate viitoare;
  • Vei descoperi cum să preiei controlul asupra proceselor mentale care au loc în mod natural în interiorul fiecărui individ;
  • Practici un model de învățare și potențialitate care se concentrează pe viitor, pe scopurile și rezultatele care pot fi obținute;
  • În coaching-ul NLP, vei învăța cât de vital este să nu-i oferi clientului sfaturi cu privire la ce să facă – ci doar să îi arăți cum să își utilizeze propriile abilități, strategiile deja prezente, valorile, resursele etc.

Bonusuri

1. Participă de câte ori vrei

Știu cât este de importantă repetiția și pentru că de fiecare dată vei învăța altceva, odată accesat cursul de Practician NLP, acesta se poate relua gratis timp de 2 ani din momentul absolvirii acestuia.

2. Susținere continuă

Pe parcursul cursului și chiar și după ce acesta este gata, vei fi susținut de mentorii experți ai școlii NLP Discovery pentru a rezolva orice piedică întâmpini în evoluția ta.

3. Comunitate interactivă

Intră în comunitatea dinamică NLP Discovery. Creșterea poate fi singuratică atunci când ești înconjurat de persoane „normale” care pur și simplu nu înțeleg. Făcând parte din comunitate vei rămâne inspirat și motivat, vei putea pune întrebări experților și colabora cu alți oameni cu aspirații similare.

Intrebari frecvente

 • Cum mă va ajuta acest curs?
  • Îți îmbunătățești viziunea prin dobândirea unor tehnici specifice de setare a obiectivelor;
  • Înveți să calibrezi comportamentul cu cel al persoanelor din jur pentru a-i înțelege pe deplin și pentru a le folosi strategiile cu scopul unei comunicări eficiente;
  • Identifici cu ușurință tiparele de gândire și comportament ale celorlalți și le folosești în procesele de negociere și vânzări de tipul ”win-win”;
  • Elimini dificultățile din carieră și viața personală, a ta și a celorlalți prin recunoașterea și modificarea cauzelor care le-au generat;
  • Descoperi cum să atingi performanța în echipă utilizând tehnici pentru controlul și schimbarea stărilor emoționale (ale tale și ale celorlalți);
  • Afli cum să folosești obiecțiile celorlalți pentru a construi relații durabile și pentru a dezvolta organizația din care faci parte;
  • Înveți să transformi problemele și obstacolele în oportunități de creștere personală și pentru business;
  • Devii capabil să îți găsești resursele interioare necesare și să le activezi la comandă oricând ai nevoie, crești nivelul de energie prin rezolvarea conflictelor interioare;
  • Vei dobândi abilități de coach și vei putea profesa ca și Coach NLP: asta înseamnă că poți să ghidezi și să consiliezi one-to-one; *Dacă vrei să organizezi și să susții workshopuri și traininguri de dezvoltare personală și profesională, ai făcut primul pas. Pasul intermediar este nivelul de Master Practician. Însă, doar obținând certificarea de Trainer NLP vei putea susține prezentări în fața a două sau a 2000 de persoane, pentru că este cursul care îți va oferi toate uneltele și competențele necesare să faci acest lucru.
 • Care este prețul cursului?

  Prețul cursului de NLP, Time Line Therapy®, Coaching și Hipnoza este de 2195 euro. Dacă optezi pentru participarea live la curs, este necesar să știi că în prețul cursului nu este inclusă și Cazarea

  De asemenea, există posibilitatea de plată eșalonată personalizată.

 • Cât timp va fi valabil după achiziție?

  Toate cunoștințele și abilitățile NLP pe care le dobândești la NLP Discovery sunt recunoscute la nivel mondial și sunt valabile pentru toată viața. Acreditările pe care le dobândești prin absolvirea cursurilor NLP Discovery au aceeași valoare ca și cum le-ai fi dobândit în centre NLP de renume din SUA și Australia. Cu aceste acreditări obții o recunoaștere pe plan național și internațional.

 • De ce este comprimat în 7 zile?
  • Ai stocat toată informația și acum poți să faci conexiunile necesare;
  • Treci printr-un proces de transformare intens într-un mediu controlat și în siguranță;
  • Doar ieșind din zona de confort înveți cu adevărat;
  • Nu ai nevoie să aloci timp pentru a te reconecta cu informația între module;
  • Orice schimbare are loc într-o clipă atunci când înveți să lucrezi cu mintea subconștientă;
  • În fiecare dintre cele 7 zile, îți crește motivația și dorința de a afla mai mult;
  • Devii parte dintr-un grup care trece prin cele 4 etape, de la formare pâna la performanță;
  • Îți forțează limitele și îți asigură o creștere rapidă.
 • Cum vă pot contacta dacă am întrebări?

  Rezervă-ți un loc la NLP Practitioner: Odată înscris, vei primi un e-mail de la Gina Veveriță, iar dacă ai întrebări sau nelămuriri, le vei putea comunica direct la adresa de e-mail: gina@nlpdiscovery.ro.

 • Se oferă discount în cazul în care recomandăm cursul altor persoane?

  Dacă vii însoțit la Cursul de NLP Practitioner, atunci ai 10% reducere din costul cursului.

Testimoniale absolvenţi

Descopera atmosfera din cadrul cursurilor NLP Discovery, asculta opiniile si recomandarile celor care au participat si sa afla de ce ar trebui sa participi si tu.

Preţ

 • 2195 €/persoană*

Curs NLP Practitioner, Time Line Therapy®, Coaching și Hipnoză

Durată: - 7 zile
Dată: 26 Octombrie – 01 Noiembrie 2024

*CURSUL POATE FI ACHITAT și în rate, cu un avans de 795 euro + 7 RATE DE 200 euro!

Apariţii media