Time Line Therapy®

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Time Line Therapy®

[/vc_column_text][vc_column_text]

Time Line Therapy®(TLT) este un proces puternic, evoluat din hipnoză și NLP, dezvoltat de Tad James, Ph.D. în anii ’80. Procesul Time Line Therapy® se bazează pe conceptul de linie a timpului, ca o reprezentare internă vizuală, auditivă și/sau kinestezică a stocării amintirilor în memorie.

Time Line Therapy® oferă una dintre cele mai puternice tehnici de schimbare și dezvoltare personală, facilitând eliminarea emoțiilor asociate cu amintiri sau evenimente dureroase din trecut. Se concentrează asupra a ceea ce putem învăța din aceste evenimente și abilitatea de a folosi ce am învățat ca o resursă pentru viitor. Tehnicile implicate cauzează minim disconfort pentru client, iar procesele practice produc o transformare de lungă durată, mult mai rapidă decât orice altă terapie tradițională.

Câteva exemple de emoții dureroase din trecut pot fi: furie, supărare, tristețe, durere în suflet, frică, vinovăție. Time Line Therapy® permite, de asemenea, depășirea convingerilor care te țin blocat în trecut și te împiedică să traiești viața pe care o dorești. Atât emoțiile negative nedorite, cât și convingerile limitative influențează fiecare aspect al vieții noastre.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Cum contribuie Time Line Therapy® la îmbunătățirea stării tale?

[/vc_column_text][vc_row_inner css=”.vc_custom_1518605026839{margin-top: -32px !important;margin-bottom: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1522394370328{margin-bottom: 0px !important;padding-top: 32px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]Unul din multele avantaje ale terapiei Time Line Therapy® este acela că permite clientului să se elibereze de toate limitările cauzate de emoții și convingeri din trecut, spre deosebire de alte terapii care tratează aceste sentimente separat, unul câte unul. De exemplu, în cazul în care clientul are probleme de furie, Time Line Therapy® facilitează eliberarea și eliminarea întregului sentiment de furie din trecut și nu doar sentimentul de furie atașat unui anumit eveniment din trecut. Cu alte cuvinte, furia este eliminată de la sursă. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care clientul este capabil să obțină rezultatul dorit atât de repede și să aibă rezultate permanente. Time Line Therapy® are rezultate atât de uimitoare și imediate, încât unele persoane devin confuze la finalul terapiei, când sesizează că toate emoțiile negative atașate amintirilor dureroase din trecut au fost eliminate. Procesul Time Line Therapy® acționează numai asupra eliminării emoțiilor atașate unor amintiri și nu a amintirilor. Amintirile în sine fac parte din istoria fiecăruia și formează personalitatea noastră, nu este ecologic sau adecvat să fie alterate.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”2213″ img_size=”full” alignment=”center” css=”.vc_custom_1518604818273{margin-bottom: 0px !important;padding-top: 32px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Time Line Therapy® este singura terapie care permite rezolvarea problemelor emoționale din trecut, concretizate prin convingeri limitative și care la rândul lor generează decizii greșite. Nerezolvate, aceste probleme din trecut marchează comportamentul și te împiedică să atingi obiectivele pe care ți le propui. Câteva exemple de convingeri limitative sunt: “nu merit”, “nu sunt suficient de bun”. Cu ajutorul Time Line Therapy®, marea majoritate a oamenilor cu probleme emoționale poate obține rezultatul dorit în aproximativ 6 ore, spre deosebire de alte terapii unde se vorbește de luni sau ani. Atunci când sunt implicate și condiții mai complexe, traume sau afecțiuni fiziologice, poate dura mai mult. Un alt aspect pe care Time Line Therapy® îl abordează diferit față de alte terapii tradiționale și constituie un avantaj pentru client, este că acesta va primi instrucțiuni clare cu ce are de făcut în vederea vindecării, încă de la prima ședință. Eliminarea emoțiilor negative din trecut prin terapii tradiționale implică multiple vizite la terapeut, discuții lungi pe marginea problemei, iar rezultatele nu sunt garantate.

Un alt avantaj al acestui puternic proces este că nu necesită conținut. Nu este nevoie de detaliile specifice care au produs trauma, lucru de altfel destul de inconfortabil pentru client.

Time Line Therapy® nu ar trebui să fie confundată cu ceea ce se numește simplu ‘linia timpului’, care este de asemenea, o tehnică bazată pe NLP, dar este foarte diferită de Time Line Therapy®.

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

VREI SĂ AFLII MAI MULTE DESPRE NLP ȘI TIME LINE THERAPY®?

[/vc_column_text][vc_btn title=”SEMINARII INTRARE LIBERA / CURSURI” style=”custom” custom_background=”#7bcd4b” custom_text=”#ffffff” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-calendar” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fnlpdiscovery.ro%2Fcalendar%2F|||” css=”.vc_custom_1518544280753{margin-bottom: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1518544211245{margin-top: 30px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

De ce este important să eliberezi emoțiile negative din trecut?

[/vc_column_text][vc_column_text]Studii PNI (psychoneuroimmunology) explică efectele emoțiilor negative nerezolvate din trecut și modul în care ele afectează sănătatea și viața de zi cu zi. Aceste efecte pot duce chiar la dezvoltarea simptomelor de boală. De asemenea, dacă ne referim la cum percepem fiecare stresul și răspundem la declanșarea acestei stări, acest proces este direct influențat de emoțiile negative nerezolvate din trecut. Meditația, yoga și relaxarea sunt practici care ajută la depășirea situațiilor de stres, dar fără eliminarea problemelor din trecut, au doar efect pe termen scurt. Recomandăm Time Line Therapy® pentru eliminarea definitivă a emoțiilor negative și deciziilor limitatoare din trecut, împreună cu aceste practici, pentru a îmbunătăți semnificativ rezultatele în menținerea sănătății minții și a corpului.

Time Line Therapy® este cel mai eficient proces în eliminarea stărilor de anxietate, stress, panică, diferite fobii, traume și depresie.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1518541925617{margin-bottom: -30px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1518544392809{margin-bottom: 22px !important;padding-bottom: 22px !important;}”]

Demonstrație Live Time Line Therapy® cu Tad și Adriana James

[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/MVk4EWBJGvw” align=”center” css=”.vc_custom_1518544324527{margin-bottom: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1518541846255{margin-top: -30px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

De ce Time Line Therapy® este relativ necunoscută în România?

[/vc_column_text][vc_column_text]Credem că unul dintre motive poate fi faptul că formarea terapeuților Time Line Therapy® (TLT™ Practitioner), necesită un nivel ridicat de conștientizare ale tehnicilor de hipnoză și NLP, deoarece Time Line Therapy® face apel la ambele discipline. Nu poți deveni practician Time Line Therapy® fără a avea un nivel minim de certificare NLP Practitioner. Ca Trainer de TLT™ pot să destăinui că unele din situațiile întâlnite de un practician în cadrul terapiei sunt foarte complexe, iar siguranța și confortul clientului sunt primordiale. În calitate de TLT™ Practitioner, este nevoie de un înalt nivel de competență. Time Line Therapy® nu este un proces pe care un terapeut l-ar putea învăța în timp scurt, este necesară o bază solidă în hipnoză și NLP.

Time Line Therapy® este marcă înregistrată Tad James și licențiată exclusiv pentru Asociația Time Line Therapy®.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Gina Veveriță

Master Trainer NLP din anul 2008 și membru Time Line Therapy Association™ din anul 2012 cu certificare Trainer Time Line Therapy®, Hipnoterapie și Coaching, cel mai înalt nivel în domeniu.

Ești interesat de beneficiile Time Line Therapy®?

Completează și intră în legătură cu Gina:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Related posts