Curs NLP After Hours

NLP After Hours este conceput ca fiind o bază solidă in dezvoltarea personală. In timp ce iti mentii programul de lucru din timpul saptamanii, pe parcursul a 12 zile consecutive vei accesa in diferite forme, toata informatia de care ai nevoie pentru a deveni un Practician NLP desavarsit.Chiar daca ai un job, o afacere sau programul nu-ti permite sa iesi opt zile din mediul cotidian pentru a participa la varianta noastră completă, NLP After Hours este configurat să te scoată cu desăvârsire din zona de confort, pentru ca da, creșterea și confortul nu coexistă niciodată!

Folosirea tehnicilor de predare inductive si deductive, dupa modelul Tad James Company, iti vor facilita insusirea unei fundatii sanatoase pentru dezvoltarea ta personala, bazata pe principii autentice, nemodificate, provenite din surse consacrate si recunoscute la nivel global.

Noile abilități insusite pot fi aplicate atât în viața personală și profesională.

Cui se adreseaza?

Fie ca esti interesat de propria dezvoltare personala, de imbunatatirea relatiilor personale, de o noua cariera in coaching / terapie, poate ca vrei sa-ti imbunatatesti  performantele la locul de munca si sa-ti maresti semnificativ cifra de afaceri, sau pentru obtinera celorlalte trei certificari daca ai absolvit nivelul de Practician NLP, acest curs iti va oferi instrumente care iti vor depasi asteptarile. NLP este atat de versatil, incat poate fi utilizat intr-o gama de domenii foarte diferite, cum ar fi afaceri, management, vanzari, terapie, coaching, sport, educatie, dezvoltare personala, de fapt, in orice situatie.

8 motive pentru care sa participi

 • Rezultate remarcabile in timp scurt!
 • Un prim pas catre ceea ce inseamna gandirea despre gandire.
 • Fundatia cea mai solida care iti permite sa construiesti intr-un mod sigur si sanatos cariera, familia, viata pe care ti-o doresti.
 • Inveti sa folosesti limbajul in mod constient, cu eleganta si precizie.
 • Inveti sa negociezi cu eleganta si ecologie (studiul consecintelor).
 • Inveti sa descoperi si sa folosesti strategii pentru luarea deciziilor in business, relatii, terapie, strategii de vanzare, cumparare, reasigurare.
 • Iti mentii programul de lucru din timpul sapatamanii.
 • Obtii certificare internationala ce iti valideaza cunostintele.

8 lucruri pe care le vei invata la curs

 • Stabilesti obiective eficiente si puternice, actionezi pentru rezultate, astfel depasind obstacolele ivite odata cu obiectivul propus.
 • Te intelegi atat pe tine cat si pe ceilalti.
 • Sa descifrezi si sa analizezi mesajul din spatele cuvintelor.
 • Creezi o relație de durată si bazata pe încredere cu familia, clienții și colegii.
 • Comunici in moduri pe care alții le vor găsi convingătoare și ușor de înțeles.
 • Găsesti rapid soluții win-win si sa negociezi cu eleganta si ecologie.
 • Cum sa integrezi “parti” pentru a rezolva conflicte interne si sa obtii congruenta si claritate.
 • Schimbi deciziile limitatoare si convingerile nedorite care te tin blocat.

Etapele cursului

Etapa de pre-studiu

Iti voi pune la dispozitie materiale de pre-studiu, suport si coaching inainte si dupa terminarea cursului pentru ca tu sa iti traiesti telurile si sa ai parte de un program complet de dezvoltare si evolutie personala.

Cursul LIVE

Cursul LIVE include invatare, experimentare practica, evaluare, testare si certificare. Un total de 58 ore detaliate mai jos.

Structura cursului o poti gasi aici: Structura Curs NLP After Hours

3 ore zilnic de la 18-21 in cursul saptamanii timp de 8 zile

2 weekend-uri de la 9,00-18,30 cu pauza de pranz

Testul pentru obtinerea certificarii (10 ore)

Teme de casa (7 ore) impartite pe intreaga perioada de curs

Descopera avantajele cursului NLP After Hours

Investitia in acest curs este de 875 Euro

Vei primi certificarea parcurgand toate procesele din NLP intr-un timp mult mai scurt fiind pregatit chiar din ultima zi a cursului sa le folosesti cu succes.

Cine sustine cursul ?

Trainer Gina Veverita

Am ales in 2008, odata cu certificarea mea ca Master Practician NLP sa incep sa aplic tehnicile si metodele invatate in sesiuni de coaching si terapie iar in 2012 m-am certificat ca Trainer de NLP, Trainer Time Line Therapy™, Trainer de Hipnoterapie și Coaching Trainer – la Tad James Company USA.

Acum, sunt prezenta anual la cursurile de vara din Las Vegas, in calitate de asistent, pentru a avea acces la noutatile in domeniu si a invata alaturi de gigantii acestei branse.

Pot spune despre mine ca sunt orientata catre oameni. Cred in potentialul fiecarui om si imi place sa imi masor rezultatele personale prin rezultatele oamenilor.

Imagini cursuri

Testimoniale

Înscriere la Cursul NLP After Hours

 

Timișoara

19-30 aprilie 2017

Adresa: Bulevardul Eroilor De La Tisa 22, Timișoara

 

Contact

Telefon: 0744.619.183
Email: gina@nlpdiscovery.ro