Curs NLP Practitioner cu Certificare Time Line Therapy™ » NLP Discovery

Curs Intensiv NLP Practitioner, TLT™, Coaching, Hipnoza

Curs Intensiv NLP Practitioner, TLT™, Coaching, Hipnoza

01 septembrie – 08 septembrie 2018

Sesiunea de toamna Curs NLP Practitioner, TLT™, Coaching, Hipnoza. intensiv, sustinut de NLP Discovery va avea loc la Casa Ion Ratiu, jud. Turda (harta), incepand cu 1 septembrie 2018.
Vino alaturi de noi si invata cum sa iti modelezi mintea ca sa lucreze pentru tine si nu impotriva ta. Inscrie-te din timp, numarul locurilor este limitat la 12.

5 Motive sa practici NLP

Afaceri / Cariera

NLP este esential daca vrei sa obtii rezultate mai bune in vanzari, atunci cand compui si faci prezentari sau doresti sa formezi o echipa solida in cadrul departamentului tau. Te invata strategii de comunicare eficiente, cum sa tii un discurs in fata publicului si cum sa urmezi cea mai buna strategie de luare a deciziilor. NLP iti pune la dispozitie instrumente practice, care te ajuta sa motivezi angajatii pentru ca astfel echipa ta sa poata obtine performante maxime.

Educatie

NLP ne invata despre modul in care comunicam cu noi insine si cu altii. Tehnicile sale se folosesc in predare pentru a creste capacitatea de a transmite informatii in anumite moduri care usureaza invatarea. De exemplu, identificarea stilurilor de invatare naturala, folosirea presupozitiilor si a tiparelor de limbaj, crearea unor stari in cadrul audientei care faciliteaza asimilarea mai buna a informatiilor transmise.

Sport de performanta

NLP este folosit de toti antrenorii de succes pentru a ajuta sportivii sa isi atinga nivelul maxim de performanta. Tehnicile NLP care se folosesc intensiv in sport sunt remodelarea, stabilirea obiectivelor de performanta, motivarea si depasirea blocajelor mentale.

Sanatate

NLP pune la dispozitie instrumente practice care va ajuta sa imbunatatiti starea de sanatate personala si a celor din jur. Ca NLP Practitioner, veti putea schimba convingeri limitative de gen ‘nu pot’, ‘nu merit’ etc, elimina emotii negative asociate cu evenimente din trecut, cu minim disconfort pentru dumneavoastra sau cei ce apeleaza la serviciile dumneavoastra. Rezultatele acestor procese influenteaza de fiecare data, pozitiv, starea actuala de sanatate.

Relatii personale si de cuplu

Practica NLP imbunatateste semnificativ modul in care interactionati cu persoanele din jur. Strategiile NLP va ajuta de asemnea sa traiti in armonie cu membrii familiei si cu cei iubiti. In plus, veti invata cum sa obtineti un echilibru intre viata dumneavoastra profesionala si familie, astfel incat sa nu interfereze si sa se afecteze una pe alta.

Cursul NLP Practitioner, TLT™, Coaching, Hipnoza – Intensiv, te invata sa fii in controlul propriului mod de gandire, al comportamentului tau si implicit al rezultatelor tale. Vei fi in controlul vietii tale personale si profesionale, devenind o persoana de incredere, respectata si influenta in comunitatea in care traiesti.

In aceste 8 zile, intr-un singur training, vom folosi metodele accelerate de invatare create de Dr. Tad James co-creatorul Time Line Therapy ™, metode care deja au trecut de proba timpului. La finalul cursului vei obtine urmatoarele acreditari valabile international:

ISSUED BY

The American Board of Neuro Linguistic Programming & NLP Discovery Romania.

Acreditare NLP Practitioner
NLP
PRACTITIONER
Certificare Oficiala Time Line Therapy™ Practitioner
TLT™
PRACTITIONER
Certificare Oficiala NLP Practitioner
NLP
COACHING
Certificare Oficiala NLP Hypnotherapist
PRACTITIONER
HYPNOTHERAPIST

Raspunsuri la intrebari

Conteaza mereu ca fiecare cursant sa primeasca exact ceea ce fiecare membru al echipei promite inca de la prima interactiune. Afla raspunsuri la cele mai frecvente intrebari despre Curs NLP Practitioner Intensiv.

One day, or day one? You decide.

Inscrie-te din timp, numarul de locuri este limitat la 12.

Cuvinte de la absolventi

Din moment ce te afli aici, te invitam sa urmaresti acest scurt testimonial in care un fost absolvent vorbeste despre experienta avuta si beneficiile acestui curs.

TRAINER:

Gina Veveriță

Master Trainer de NLP, Time Line Therapy™, Hipnoterapie si Coaching
LOCATIE:

Casa Ion Ratiu

Turda
DURATA:

8

zile

10.00 – 20.00

1 septembrie 2018
10:00 — 10:30 (30′)

Casa Ion Ratiu, Turda

Gina Veveriță

INSCRIERI

CALENDAR
Share This