Serie de 3 webinarii GRATUITE

De la frică la încredere

Cum pui stop trecutului și spui start prezentului

4, 6 și 11 octombrie 2022, de la ora 19:00

Te-ai întrebat vreodată:

  • Dacă poți să elimini bagajul emoțional și experiențele negative din trecutul tău?
  • Cum îți afectează emoțiile negative, dar și emoțiile în general, viața și succesul?
  • Poți schimba perspectiva asupra trecutului pentru a-ți atinge obiectivele mai eficient?

 

  • Cum arată un obiectiv bine stabilit și cum te asiguri că acesta se îndeplinește?

  • Dacă frica este cea care te ține pe loc, ce poți face pentru a o elimina?

  • Dacă emoțiile negative sunt rele? Îți spun de acum că nu sunt. Rău este să le păstrezi.

Dacă ți-ai pus măcar una dintre aceste întrebări, sau una asemănătoare, te invit la webinarii!

Când vorbim despre frică, lucrurile par mult mai simple decât sunt. Majoritatea fricilor se află în mintea noastră. Da, frica pentru supraviețuire este cea de care avem nevoie. Restul –  sunt doar în imaginația fiecăruia dintre noi. Pericolul este real, pe când frica nu. Mai mult de atât, anumite „frici” nici nu sunt ale noastre – sunt transmise pe arborele genealogic și comportamental. 

Când viața decurge fără probleme, te poți simți pe deplin în control, fericit și mulțumit. Cu toate acestea, viața are un spectru de emoții și trăiri, de toate felurile.

A vrea să reprimi emoțiile negative precum furia, supărarea, tristețea, frica, vinovăția, rușinea și durerea în suflet poate fi un proces extrem de restrictiv pentru starea ta de spirit și modul în care îți trăiești viața. Te poți confrunta cu una sau mai multe situații dificile care declanșează o emoție negativă în interiorul tău.

Acestea formează un Gestalt și reprezintă o secvență de evenimente emoționale semnificative care sunt toate legate între ele. Imaginează-ți un colier de perle, fiecare perlă reprezentând un eveniment emoțional semnificativ din viața ta.

De fiecare dată când există un nou eveniment emoțional semnificativ în viața ta, se adaugă o altă perlă pe colier. Unele perle sunt mari (acestea sunt evenimentele emoționale semnificative), în timp ce unele sunt mai mici (evenimentele mai puțin semnificative). 

În această serie de webinarii vei face cunoștință cu tehnica Time Line Therapy® – singura modalitate (cunoscută) care elimină emoțiile negative din TRECUT. Prin acest proces vei putea recupera controlul vieții tale și vei recăpăta o traiectorie mai lină a vieții. 

Temele abordate în cele 3 zile sunt:

WEBINAR #1 – 04 Octombrie – Despre Emoții

În această seară vei descoperi emoțiile: de câte feluri sunt, cum te influențează în viața de zi cu zi, care sunt consecințele emoțiilor reprimate. Mai mult de atât, vei afla și despre depresie și fobii. 

WEBINAR #2 – 06 octombrie – Condiții pentru Schimbare

În această seară vei învăța despre care sunt filtrele prin care interpretezi mediul din exteriorul tău și care sunt factorii care te fac să reacționezi. Mai mult, vei descoperi cum perspectiva asupra trecutului îți influențează alegerile pentru viitor și cum poți să o schimbi. 

WEBINAR #3 – 11 octombrie – Avem o minte cu care gândim și una cu care simțim

În această seară vei învăța despre cum funcționează mintea subconștientă, de ce poveștile au efect, și ce se întâmplă, de fapt, atunci când ai obiective. 

Ghidul tău în această călătorie în 3 pași este Gina Veveriță, Master Trainer în NLP, Trainer TLT®, Coaching și Hipnoză.

Aș începe prin a îți spune că, tot ceea ce se întâmplă aici, în acest site, este despre tine, nu despre mine. Este mai degrabă despre cum și cu ce pot eu să contribui la evoluția ta.

Poate e mai important pentru tine, cel ce citești acum, să afli ce a făcut NLP, această artă în știință, cum îmi place mie să spun, pentru mine, cum m-a transformat, cine am devenit. Ce m-a făcut să merg mai departe, și cât de minunat este să-ți asumi, să dai mai departe.

Pentru că asta facem, dăm mai departe, conștient sau inconștient, ca părinți, mentori, profesori, antreprenori…Ei și acum vine responsabilitatea. Să-ți asumi să dai mai departe din ceea ce faci, nu doar din ceea ce știi. Pentru ca atunci când doar știi, nu mai poți adăuga nimic.

Pot să vă mai spun, că sunt aici pentru că îmi place să învăț, să mă implic, să-mi forțez limitele, pe ale mele și pe ale celorlalți.

Cu un istoric de jucătoare de șah de performanță, pregătire de inginer, iar din 1995 un salt uriaș în antreprenoriat, viața mea era orientată pe planificări, calcule, cifre și logică. Așadar cu o educație în care trebuie să pui totul la îndoială, am început această călătorie în 2008, doar ca să verific și să-mi confirm ce nu este în regulă, cu acest NLP.

Rezultatul a fost că, parcă m-aș fi născut pentru prima oară. M-am trezit la viață. Și o mare parte dintre cei care au trăit această experiență spun la fel, că “Există viață înainte și după NLP.” Masterul, Trainerul, știind că există, m-au atras ca un magnet. Iar nivelul de Master Trainer, după cinci ani de muncă, a venit să-mi arate că sunt abia la început. Să numim această călătorie, viață?

Pot să te asigur că sunt aici, doar ca să te ghidez să faci pași majori în dezvoltarea ta, să te definești ca persoană, să evoluezi în siguranță. Sunt aici ca să-ți transmit cu fermitate, feedback-ul pe care am competența să-l ofer, și asta pentru că, am ales să-mi măsor rezultatele prin rezultatele oamenilor pe care îi întâlnesc.”

Singura persoană care stă împotriva propriei evoluții, ești doar tu.

Înscrie-te la webinar

4, 6 și 11 octombrie 2022, de la ora 19:00

Durata unui webinar: 2 ore 


testimoniale

Ma numesc Adrian Cursaru, sunt de profesie inginer si am venit cu scopul de a mă dezvolta personal. Îi mulțumesc Ginei pentru experiența unică din acest curs. Este singurul curs din care am învățat cum să îmi selectez informația, cum să reformulez întrebările potrivite, și cum să ajung la rezultatul dorit. E un carusel de emoție, de experiență …nu-l pot descrie în cuvinte și, le mulțumesc din suflet tuturor colegilor.

Adrian Cursaru

Inginer sisteme HVAC, București

Sunt Alexandra, am 15 ani și sunt din Cluj Napoca. Înainte să vin la acest curs, cumva, mi-am stabilit niște obiective cu ce vreau să plec de aici, iar principalul meu scop era să învăț lucrurile mai repede, și să rețin mai ușor informația pe care o citesc.

Lucrul care mi-a plăcut cel mai mult, a fost modul în care am fost tratată. Desi acesta este un curs de adulți, și eram printre puțini minori de aici, am fost tratată ca de la egal la egal. Acest lucru l-am observat cel mai tare la exercițiile de lucru în echipă, unde am simțit încrederea pe care ceilalți o aveau în mine. Lucrul care a avut cel mai mare impact asupra mea a fost în prima zi, care cumva m-a făcut să am o revelație spontană a lucrurilor care mă țineau înapoi.

Le recomand să vină odihniți și să nu-l confunde cu o vacanță, pentru că deși locația și cazarea sunt foarte frumoase, este un curs intensiv și nu e loc de somn.

Această experiență a fost foarte frumoasă. Deși am avut ore de dimineață până seara, nu m-am simțit deloc obosită, sau plictisită, nu a fost ca și cum eram la școală. de exemplu, eram constant captivată de informația prezentată.

Alexandra Morar

Elevă, Cluj-Napoca

Cel mai intensiv curs la care am participat, am simțit schimbări în mine de la o oră la alta, nu am cuvinte pentru a descriere trăirile din accest curs. A fost una dintre cele mai bune decizi luate. Voi aplica tot cea ce am învățat aici pentru a oferi o viață mai bună celor din jurul meu.

Enedy Iosif

Inginer, Timișoara

Am venit la acest curs pentru a încerca să-mi pun ordine în gânduri și să-mi răspund la întrebări. Dintre toate metodele folosite în acest curs, pentru mine, cel mai mare impact l-a avut Time Line Therapy

Ionel Petruț

Inginer IT, Timișoara

Atmosfera și energia de grup au fost foarte frumoase, Gina și-a dat interesul pentru fiecare în parte, se vede ca face cu foarte multă pasiune ceea ce face, intesitatea și intensivitatea cursului au fost propice pentru a instala în fiecare din noi un limbaj benefic.” 

“Fii pregatit pentru un curs extrem de complex si intens. Energia de grup care se creaza acolo este foarte interesanta, ca o mica familie, si din fiecare experienta a fiecaruia dintre cei prezenti la curs ai de invatat ca si cand ar fi… propriile tale experiente.
Cat de multe vei invata la curs? Exact atat cat vrei. Din fiecare vorba, din fiecare gest, din fiecare intrebare a altuia sau a ta, ai de invatat daca doresti. Lasa orice limitare la intrarea in Paltinis, si vino cu o minte deschisa, ai multa informatie de primit, informatie valoroasa. Apoi poti selecta ce crezi ca este potrivit pentru tine, sau poti luat tot si te poti juca cu ele, pana cand vei obtine reteta perfecta pentru a te propulsa in viitorul dorit.

Locatia este excelenta, aer curat, liniste, si privelisti de vis. Gina este un trainer real pasionat de ceea ce face, cu o dorinta intensa de a transmite informatia mai departe si de a te ajuta sa iti schimbi viata in bine.

Invata sa iti iei puterea personala in propriile maini, si dobandeste uneltele necesare pentru a face acest lucru.

Ionascu Gabriela

Coach, Târgu-Jiu

Am venit aici deoarece mi-am dorit foarte mult să ies din zona de confort, să evoluez, să mă pot ajuta mult mai mult decat am făcut-o și să-mi arăt că pot.

Am realizat ca pot fi mai mult decât am știut că sunt, că pot face mai mult decât m-am gândit că pot face și că într-adevăr putem evolua împreună.

Angelica Stan

Arad

WEBINAR SUSȚINUT DE

GINA VEVERIȚĂ

Master Trainer NLP, Trainer Time Line Therapy®,
Hipnoterapie si Coaching

© 2022 NLP Discovery – nlpdiscovery.ro

Termeni și Condiții | Confidențialitate

Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau Facebook Inc. În plus, acest site nu este susținut de Facebook în nici un fel. FACEBOOK este o marcă înregistrată a FACEBOOK, Inc