Workshop Online – Fabrica de dorințe

Învață cum să-ți elimini fricile, frustrările și supărările ca să-ți îndeplinești toate dorințele de anul acesta.

În doar două zile de workshop intensiv vei învăța să-ți elimini blocajele mentale, deciziile limitative, fobii sau anxietăți care te țin departe de rezultatele pe care le urmărești. Transformi dorințele în obiective realizabile.

Zile
Ore
Minute
Secunde
Inscrierile pentru aceasta editie s-au incheiat!

În fiecare an îți faci lista de dorințe, dar, de fapt, bifezi doar câteva.

Îți imaginezi că fiecare an e un nou start, o gură de oxigen care lasă în urmă fiecare eșec și îți oferă o nouă doză de încredere. 

,,De data asta pot să fac tot ce îmi propun.”

Îți sună cunoscut?

Apoi, ajungi la finalul anului obosit, supărat și plin de frustrări. ,,Puteam să fac mai mult!” Și te întrebi în ce moment ți-ai pierdut motivația, concentrarea și ți-ai lăsat dorințele în urmă. Tot ce faci este să repeți probleme în loc să creezi soluții și să ai viața pe care ți-o dorești.

Eșecurile. Limitările. Fricile.

Toate acestea nu rămân niciodată în trecut. Sunt prezente cu tine zi de zi și determină felul în care simți, gândești și acționezi.

Ești 100% responsabil de îndeplinirea dorințelor tale!

Trebuie să privești atent la propriul comportament și să te întrebi:

,,Care sunt motivele pentru care mă simt nefericit, vinovat, respins și neîmplinit acum?”

Acesta e primul pas și chiar ,,cel mai important” către înțelegerea experiențelor dureroase.

A venit momentul să-ți creezi destinul și să întorci soarta în favoarea ta. Nu mai lăsa alte persoane să-ți controleze viața.

Tu ești actorul principal în viața ta.

Eu doar îți ofer uneltele necesare prin care eliberezi emoțiile negative majore precum furia, supărarea, tristețea, frica și vinovăția și recâștigi controlul asupra propriei persoane.

Acum e momentul să fii sincer. Tu cu tine.

Nu te sabota singur, nu te uita la visurile tale ca la lucruri imposibil de obţinut. Ele te definesc pe tine ca persoană, ele vorbesc despre tine, îţi curg prin vene. Să nu crezi că dacă le ascunzi în subconştientul tău, le vei uita. Dacă nu le dai atenţia pe care o merită, nu te vor lăsa niciodată să fii fericit.  

,,Acea listă de dorințe “ este un mod prin care să-ţi trăieşti viața. Sunt o grămadă de lucruri și activităţi pe care le poţi face, experienţe pe care este imposibil să le termini pe toate într-o viaţă.

Ceea ce contează cu adevărat nu e numărul dorințelor, ci felul în care te raportezi la acestea, călătoria ta până să le îndeplinești.

Dacă ți-aș spune că și eu am fost ca tine, m-ai crede?

Ei bine, da.

Și eu m-am confruntat cu momente în care simțeam că nu reușesc în niciun fel să-mi îndeplinesc dorințele, parcă erau niște idealuri mult prea îndepărtate. 

Apoi, după mult studiu și muncă cu mine însămi, mi-am dat seama că eu sunt singurul responsabil pentru rezultatele mele, pentru îndeplinirea dorințelor mele. Pentru simplul fapt că sunt ale mele.

Dacă te regăsești în ce am scris mai sus, vreau să mă asigur că înțelegi că orice schimbare presupune multă muncă….cu tine însuți.

Am învățat să aplic în viața mea anumite tehnici, care mi-au oferit claritate în gândire și, apoi, schimbările dorite s-au produs constant. Tu ești eroul pe care l-ai căutat în exterior, tu poți obține ceea ce-ți dorești acum. Toate lucrurile pe care ți le imaginezi, toată împlinirea pe care o cauți. 

DESPRE CURS

Cum se desfășoară cursul?

Te invit într-o călătorie de 2 de zile alături de mine în care vei primi instrumente care îti vor oferi independență și o viață în care să te simți realizat.

Pe parcursul călătoriei îți voi răspunde prompt la toate întrebările tale, astfel încât să nu te mai simți blocat sau să nu știi ce să faci mai departe.

DESPRE GINA

Sunt coach-ul care te va ghida să-ți transformi dorințele în obiective realizabile!

Sunt Gina Veveriță, Master Trainer NLP. Cred în potențialul fiecărui om și am ales să îmi măsor rezultatele personale prin rezultatele oamenilor pe care îi întâlnesc. Și mai cred că e foarte important să ai o minte deschisă permanent, să ai proiecte noi și să înveți continuu indiferent de vârsta pe care o ai.

Momentul zero, cel de ”aha”, a fost în 2008, odată cu certificarea mea ca Master Practician NLP. Atunci am început să aplic tehnicile și metodele învățate în sesiuni de coaching și terapie, iar în 2012 m-am certificat ca Trainer de NLP, Trainer Time Line Therapy®, Trainer de Hipnoterapie și Coaching Trainer – la Tad James Company USA. 

Pot vedea calități în oameni acolo unde ei înșiși nu s-ar fi gândit vreodată că există. Îi învăț să folosească aceste abilități ca să ajungă la rezultatele pe care le doresc, să-și îmbunătățească viața continuu.

În călătoria asta am ajutat sute de oamenii să elibereze emoțiile negative din trecut, deciziile și credințele limitative, pentru ca ei să-și creeze conștient viitorul pe care-l merită. Totul începe cu dorința personală a fiecăruia de a-și asuma responsabilitatea pentru viață și rezultate.

Rezultate concrete pe care poti să le obții cu ajutorul workshopului.

Ce vei învăța în fiecare zi din workshop pentru a-ți îndeplini fiecare dorință:

ziua 1

ziua 2

Tot ce înveți la curs, îți va arăta cum poți să obții rezultate constante. Știu că vei dori să continui să aprofundezi tehnicile NLP, de aceea, acum afli tot ce este necesar ca să treci în următoarea etapă din viața ta.

bonus

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți vom mai oferi și o serie de bonusuri valoroase pentru acest workshop:

Workshop Online – Fabrica de dorințe

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului!

Zile
Ore
Minute
Secunde
Inscrierile pentru aceasta editie s-au incheiat!

Preț integral

697 RON

garanție 200%

Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit.

Cred cu toată inima în tehnicile NLP. Le aplic de mulți ani și am adus atât de multe rezultate pozitive în viața participanților încât pot să-ți ofer cea mai bună garanție de până acum:

Dacă nu ești mulțumit din orice motiv, îți returnez în termen de 30 de zile suma plătită și ajungi să păstrezi și toată informația acumulată pe parcursul workshop-ului.

Ce pierzi dacă nu te înscrii la workshop-ul online:

Probabil crezi că nu pierzi nimic dacă amâni IAR procesul acesta și trăiești viața la fel cum ai făcut-o până acum. Și e dreptul tău să crezi asta. 

Dar, până la urmă, ești aici pentru că simți că nu poți să-ți îndeplinești toate dorințele pe care le ai. Și asta te-a făcut să cauți soluții.

Ești pregătit să le descoperi? Gândește-te la toate oportunitățile pe care le-ai ratat din cauza fricii, a experiențelor dureroase din trecut care pur și simplu te-au blocat.

Fii sincer, întreabă-te cât de împlinit ești cu adevărat. Vreau să-ți reamintesc că tu ești singura ta certitudine și ai o putere absolut fabuloasă de a-ți schimba convingerile.

Dacă deblochezi această putere, poți să ai succes, să ai o direcție clară, curaj, apreciere și iubire de sine. Deși nu-mi place s-o spun, știu exact ce se va întâmpla în viața ta, dacă refuzi invitația mea și eviți să te cunoști și continui să trăiești în zona ta de confort. Dacă nu lucrezi cu tine acum, frustrările, neajunsurile și fricile îți vor controla în continuare gândurile, deciziile, alegerile.

Dar după ce începi să lucrezi cu tine însuți și aplici tehnicile învățate, vei ajunge să manifești fix viața pe care o dorești, să-ți îndeplinești fiecare obiectiv, unul câte unul. Această împlinire nu-ți va mai fi răpită de nicio experiență, nicio pandemie, nicio persoană.

În 10 Aprilie încep această Călătorie alături de alte persoane hotărâte să schimbe prezentul pentru a se bucura de un viitor pe măsura dorințelor lor.

Vii cu noi?

TESTIMONIALE

Contact

Dacă ai orice fel de întrebare sau ai nevoie de mai multe informații despre workshop, nu ezita să mă contactezi. 

+40 744 619 183

[email protected]