NLP Discovery – Formula optimă pentru rezultate remarcabile
18.12.2017
Despre NLP Discovery
18.12.2017

Despre Gina Veveriță

DESPRE

Gina Veveriță

Master Trainer de NLP, Trainer Time Line Therapy® Hipnoterapie si Coaching

Gina Veveriță

Master Trainer de NLP, Trainer Time Line Therapy® Hipnoterapie si Coaching

Arii de expertiza

– NLP – Hipnoza – TLT™ – Coaching

Educatie

– NLP, Time Line Therapy®, Hipnoterapie si Coaching la Tad James Company USA – Universitatea de Chimie Timisoara

Ma bucur ca esti aici! Numele meu complet este Maria Teodora Veveriță, insa prietenii si toti cei ce-mi sunt apropiati imi spun Gina. Daca ar fi sa spun ceva despre mine as incepe prin a spune ca una dintre valorile importante care-mi ghideaza viata este prietenia. Inca de la varsta de 11 ani, din momentul in care am inceput sa joc sah, am invatat ce inseamna sa faci parte dintr-o echipa si ce rezultate frumoase poate avea o echipa atunci cand liantul principal este increderea bazata pe prietenie si sinceritate. In acea perioada am realizat ca bucuria mea era mult mai mare atunci cand castigau colegii mei de echipa decat atunci cand castigam eu. Rolul meu in echipa era acela de a-mi ajuta prietenii sa descopere si sa foloseasca ceea ce aveau mai bun in ei. Eu nu cred in competitia dintre oameni ci cred in creativitatea si in potentialul nelimitat al oamenilor.

Imi place să îmi măsor rezultatele prin rezultatele persoanelor care participă la cursurile mele. Iar până acum acestea au fost excelente.

Gina Veveriță

Pot vedea calități în oameni acolo unde ei înșiși nu s-ar fi gândit vreodată că există. Constientizand si invatand cum sa foloseasca aceste abilitati ei isi imbunatatesc vietile si ajung la rezultatele pe care si le doresc.

Rezultatele mele le masor prin rezultatele oamenilor iar acest lucru ma face sa merg inainte cu bucurie si sa ma dezvolt in continuare pentru a putea oferi din ce in ce mai multa valoare oamenilor. Desi sunt de profesie inginer chimist, absolventa a Facultatii de Chimie din Timisoara, pentru ca dupa revolutia din decembrie 1989 am fost concediata, am inceput pe cont propriu (atunci spuneam ca am fost fortata… :), mi-am infiintat prima mea firma, un SRL pe care l-am condus pentru mai bine de 10 ani, ca mai apoi sa continui pentru inca 7 ani in vanzari directe. Experienta si educatia pe care am acumulat-o in tot acest timp m-au ajutat sa transform acele activitati in venit pasiv (unul din obiectivele propuse…)

Am ales in 2008, odata cu certificarea mea ca Master Practician NLP sa incep sa aplic tehnicile si metodele invatate in sesiuni de coaching si terapie iar in 2012 m-am certificat ca Trainer de NLP, Trainer Time Line Therapy®, Trainer de Hipnoterapie și Coaching Trainer – la Tad James Company USA. Toate acestea din dorinta mea de a transmite mai departe informatie valoroasa si de a invata oamenii tehnici de eliberare a emotiilor negative din trecut, a deciziilor si credintelor limitatoare, pentru ca ei sa-si poata crea constient un viitor asa cum si-l doresc. Totul incepe de la si cu fiecare dintre noi precum si cu dorinta personala a fiecaruia de a-si asuma responsabilitatea pentru viata si rezultate…

Cand intelegem cum functioneaza mintea noastra constienta si cea subconstienta incepem sa detinem controlul propriilor noastre ganduri si implicit ii vom putea intelege si pe ceilalti.

Gina Veveriță

Te sfatuiesc sa faci un pas acum spre urmatorul tau nivel de excelenta.

In cautarile mele am participat la multe cursuri de dezvoltare personala si am ales NLP-ul pentru ca din punctul meu de vedere raspunsul este simplu – totul se afla in modul tau de a gandi iar NLP-ul este cea mai rapida si eficienta medoda de transformare si obtinere a potentialului maxim al fiintei umane.

Daca vrei sa intri in contact cu mine sau esti interesat de Cursuri NLP sau o sesiune de coaching, poti incepe prin a completa formularul.

Comments are closed.