Mini curs gratuit

Integrează principiile Huna în viața ta și obține exact ce îți dorești.

Descoperă cum îți poți crește nivelul de conștiență, puterea personală și capacitatea de a influența asumat experiența vieții tale.

O viață conectată cu sinele personal. Poţi să îți imaginezi asta?

Acum vezi lucrurile diferit, însă, odată ce simți energia practicii Huna, vei fi permanent conectat la sursa de energie și îndrumare ca să-ți atingi obiectivele. Huna este un nou mod de a trăi viața, te ajută să înțelegi mai bine ce se întâmplă cu energia din jurul tău, cum o poți modela și folosi ca să manifești fiecare gând.

Ce primești mai exact dacă te abonezi?

Hai să facem cunoștință!

Sunt Gina Veveriță, Master Trainer în NLP, Trainer TLT, Coaching și Hipnoză.

Cred în potențialul fiecărui om și am ales să îmi măsor rezultatele personale prin rezultatele oamenilor pe care îi întâlnesc. Și mai cred că e foarte important să ai o minte deschisă permanent, să ai proiecte noi și să înveți continuu indiferent de vârsta pe care o ai.

Momentul zero, cel de ”aha”, a fost în 2008, când am finalizat primele două niveluri din NLP. Atunci am început să aplic tehnicile și metodele învățate în sesiuni de coaching și terapie, iar în 2012 m-am certificat ca Trainer de NLP, Trainer Time Line Therapy®, Trainer de Hipnoterapie și Coaching Trainer – la Tad James Company USA.

Pot vedea calități în oameni acolo unde ei înșiși nu s-ar fi gândit vreodată că există. Îi învăț să folosească aceste abilități ca să ajungă la rezultatele pe care le doresc, să-și îmbunătățească viața continuu.

Huna este un Program de Evoluție Personală accelerată. De când am integrat Huna în viața mea, gândirea mea e mai clară, se bazeaza pe principiile atât de simple și, totuși, profunde ale Huna. Îmi aliniez vibrația imediat ce conștientizez că e necesar. Orice gând se manifesta aproape instantaneu. Fac totul cu integritate, cu dragoste păstrandu-mi granițele personale. 

În călătoria asta am învățat sute de oameni să elibereze emoțiile negative din trecut, deciziile și credințele nocive, pentru ca ei să-și creeze conștient viitorul pe care-l merită. Totul începe cu dorința personală a fiecăruia de a-și asuma responsabilitatea pentru viață și rezultate.

Acest curs este pentru tine dacă:

Mini curs gratuit

Integrează principiile Huna în viața ta și obține exact ce îți dorești.

Descoperă cum îți poți crește nivelul de conștiență, puterea personală și capacitatea de a influența asumat experiența vieții tale.

Toate drepturile rezervate NLP Discovery | 2021