time line therapy
Time Line Therapy®
13.02.2018
11 Motive să te înscrii la Curs NLP Practitioner Acreditat
25.02.2018

NLP in sanatate

Exista oare tinerete fara batranete? Chiar si viata fara de moarte?

Titlul unei povesti pentru copii m-a urmarit toata viata. Ma consider un copil norocos sa am in programarea mea de adult acest concept. Dar oare ne dorim toti sa avem o tinerete vesnica in mod real? Si ce inseamna sa fii sanatos pana la urma? Nutritie, sport, o minte sanatoasa.. toate la un loc?

Acestea sunt doar cateva din intrebarile carora cosider ca le putem gasi raspunsul in studiul NLP. Dar cum? Bineinteles, cu harta potrivita pentru a strabate labirintul subconstientului nostru. Cat de fascinant este creierul. Consider ca avand un drum prestabilit putem obtine absolut tot ceea ce ne imaginam. Da! Imaginea pe care ne-o cream in minte este cheia.

Este atat de simplu. Gandeste-te la ceea ce iti doresti, ca esti sanatos, tanar si vesnic frumos si lasa-te in voia emotiei pure de copil fericit care primeste ce isi doreste. Ai incredere in universul in care traiesti, este un loc iubitor, frumos si prietenos. Nu reusesti? Inseamna ca ai nevoie de ghidarea unui coach NLP care te va ajuta sa dai la o parte toate paturile asezate peste eul tau autentic. Procedurile NLP, intrebarile specifice, setarea obiectivelor si parcurgerea proceselor de eliminare a blocajelor, emotiilor nedorite si limitative, pe langa faptul ca iti vor vindeca blocajele emotionale si instant vei simti cum intineresti, iti vor oferi pofta de viata pierduta si perspectiva pentru obiective tot mai solide si implinitoare.

Da, corpul nostru este imbolnavit de emotii negative, de cuvinte nerostite, de frustrari acumulate fara ca macar sa le mai stim numarul. Scoate balastul, respira din nou, esti energie pura, esti ceea ce vrei si cum vrei tu sa fii. Vei ajunge sa te iubesti, mancarea va fi hrana, iar sportul va veni de la sine din respectul si pretuirea pe care le vei avea pentru tine. Vei incepe sa arati precum imaginea mentala pe care ti-ai creat-o. Traim intr-un univers abundent: nisipul, copacii, pietrele nu pot fi numarate. Suntem un magnet pe doua picioare care decide cand si daca povestea lui va avea final. Daca? Tu decizi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CURSURI INTENSIVE NLP
Share This