nlp tehnica de manipulare
Este NLP tehnica de manipulare?
03.03.2018
Ramane Gratis sau schimbam Perspectiva?
22.03.2018

NLP in Terapie

Cuvantul terapie devine pozitiv. Poate insemna viata, speranta, bucurie, sanatate si un nou orizont. Dar daca nici nu e nevoie sa il folosim? Dar daca, preventia devine un stil de viata sanatos pentru a avea o minte, o relatie si un eu sanatoase? In acest scop haideti sa asociem terapia cu NLP.

Consider ca totul este relativ. Si mai consider ca viata noastra este in mainile noastre. Ce usurare! Divinitatea ne-a dat liberul arbitru. In regula, asta am stabilit. Dar cum stiu daca am o problema? Si daca am, de ce nu as alege o terapie traditionala? Pai ar fi niste motive destul de puternice, spun eu.

Primul ar fi ca avem mii de km de legaturi neuronale si miliarde de neuroni. NLP iti renoveaza toate « drumurile » si iti « aliniaza » toti neuronii. Cum? Cum vrei tu, alaturi de un coach NLP de exceptie care iti reeduca acest comportament care te-a adus in situatia de a merge la terapie. NLP iti ofera uneltele unei vieti implinite, sanatoase, entuziasmante, pentru ca iti curata gandurile negative, emotiile nefolositoare, blocajele si comportamentele nesanatoase care nu ti-au adus rezultatele dorite pana acum.

Al doilea motiv este ca te invata sa iti creezi obiective, viitor. Ai un arsenal de procese si proceduri alaturi de coachul tau pentru a incepe sa respiri cu adevarat. Pentru a fi prezent. Povara trecutului este istorie. O istorie atat de antica, incat ai impresia ca nu iti apartine. Si partea interesanta este ca foarte probabil nici nu ti-a apartinut. Ai fost captivul unor ganduri provenite din situatii in care posibil sa nici nu fi participat activ. Iar partea frumoasa, pe langa toate beneficiile unei guri de aer proaspat respirate fiind prezent, este ca nu va fi nevoie sa te mai intorci la « terapie ». Doar daca vrei, ca asistent.

Vei practica preventia, vei sti cum sa tii deoparte tot ceea ce nu iti serveste scopurilor tale. Vei fi o veritabila vesta antiglont care isi intareste granitele si va invata sa obtina tot ceea ce isi doreste de la sine. Sau de la viata. Eu le consider sinonime. Tu ce parere ai?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CURSURI INTENSIVE NLP
Share This