Oferta expiră în:

minute
secunde

Felicitări! Te-ai înscris la 3 workshop-uri din seria "Deschide Ochii, Cască Gura"

Cât timp aștepți emailul de confirmare... am o ofertă pentru tine

Cum ar fi să ai rezultate în orice îți propui?

Cât ești pe această pagină ai 85% reducere pentru workshop-ul „De la Eșec la REZULTAT”, la care vei avea ACCES PE VIAȚĂ.

Din acest workshop vei afla cum să stabilești obiective astfel încât să le vezi transformate în rezultate, nu doar mici îmbunătățiri spontane.

Oferta expiră în mai puțin de 15 minute

Ce conține cursul "De la eșec la REZULTAT"

Despre Gina Veveriță

Bună! Eu sunt Maria Teodora Veveriță, dar prietenii îmi spun Gina.

Din 2012 sunt Master Trainer de NLP, Trainer Time Line Therapy® Hipnoterapie si Coaching certificată la Tad James Company USA.

Pot vedea calități în oameni acolo unde ei înșiși nu s-ar fi gândit vreodată că există.

Mă bucur alături de clienți atunci când au conștientizări, când învață să-și dezvolte noi abilități, când rup pattern-uri și schimbă credințe prin care să ajungă la rezultatele dorite.

În căutările mele, am participat la multe cursuri de dezvoltare personală și am ales NLP-ul pentru că, din punctul meu de vedere, răspunsul este simplu – totul se află în modul tău de a gândi, iar NLP-ul este cea mai rapidă și eficientă metodă de transformare și obținere a potențialului maxim al ființei umane.

Rezultatele mele sunt rezultatele pe care fiecare dintre oamenii cu care lucrez le au, iar asta mă motivează și mă inspiră să mă dezvolt în continuare, pentru a le putea oferi din ce în ce mai multă valoare.

Devino un maestru al obiectivelor și înveță cum să transformi un Obiectiv într-un Rezultat Inevitabil

Oferta expiră în mai puțin de 15 minute