Curs NLP Practitioner

8 IULIE 2023 - 15 IULIE 2023

Cheia antreprenorilor de succes într-o călătorie interioară de 8 zile

Transformă-ți viața și cariera în 8 zile prin tehnici de: Programare Neuro-Lingvistică, Time Line Therapy™, Hipnoză, Coaching

Primești 4 certificări recunoscute de „The American Board of Hypnotherapy and NLP”

Desfășurare: Complex Eden Predeal sau ONLINE LIVE

“Am trăit aici în 8 zile cât pentru o viață.”

Gestionezi emoții, accesezi stări de performanță, ai încredere, schimbi convingeri și setezi obiective care se împlinesc

Curs Intens de NLP Practitioner

8 zile intensive de curs

Obții 4 certificări internaționale

Trainer cu 10+ ani experiență

Desfășurare: Complex Eden Predeal sau ONLINE LIVE - 8-15 iulie 2023

“Deși toată viața am lucrat cu obiective generale, specifice, niciodată nu am luat în calcul obiectele personale […] și cum să fac să se materializeze

Rezultatele sunt cheia oricărui om de succes.

NLP te învață cum să înlocuiești programele care te blochează și să introduci în rutina ta mentală și emoțională acele „programe” care îți dau energie și te dezvoltă.

Preia controlul propriei vieți și atingeți potențialul maxim ca să obții rezultate tangibile în viața personală, business, relații, fitness, sănătate și spiritualitate.

Antreprenoriatul este ca o plimbare într-un roller-coaster...

Antreprenoriatul nu va fi doar o experiență care să-ți aducă bucurie și satisfacție, ci și una cu foarte multe denivelări și provocări.

Ideea e să nu te dai bătut. Să-ți dezvolți în permanență abilități care să te susțină să iei decizii potrivite, să comunici eficient cu echipa ta, să angajezi oamenii potriviți pe posturile potrivite, să cunoști oamenii și să le înțelegi comportamentele.

Exista un punct comun pe care afacerile îl au cu psihoterapia, psihologia sau hipnoza. Și anume în toate aceste domenii piesa centrala este omul.

Mulți ar crede la prima vedere că în afaceri este vorba despre bani. În același timp, un manager iscusit și inteligent va spune mereu că în organizația lui cea mai importantă, scumpă și valoroasa resursa pe care o are sunt oamenii.

Așadar, este important ca lider sau ca anteprenor să dai o importanța pe care o are înțelegerea profunda a naturii umane, a percepției și a motivelor în virtutea cărora oamenii acționează într-un anumit fel.

Astfel, pe măsură ce ne gândim mai bine la acest aspect, putem ușor să ne dam seama că pot fi multe situații de afaceri în care abilitățile și “talentele” unui psiholog, sociolog sau psihoterapeut ne pot aduce mari beneficii că manageri și lideri.

Principiile modelarii prin NLP sunt aceleași indiferent daca dorim să modelam un psihoterapeut sau un lider de excepție.

Aceleași principii pot fi folosite pentru a elicita strategiile de succes formate de patternurile lingvistice, psihologice și comportamentale ale managerilor și liderilor excepționali.

NLP a fost și este în continuare aplicat la scara larga în domeniul business, studiind cum anume hărțile, strategiile, patternurile de limbaj și sistemele de valori influențează mediile de afaceri în general și managementul organizațiilor în particular.

NLP este pentru tine dacă vrei sa obții rezultate mai bune in vanzari, daca compui si faci prezentari sau doresti sa formezi o echipa solida in cadrul departamentului tau.

Cursul NLP Practitioner te invata strategii de comunicare eficiente, cum sa tii un discurs convingator in fata actionarilor si cum sa urmezi cea mai buna strategie de luare a deciziilor.

Practica NLP in business te ajuta sa motivezi angajatii aplicand strategii verificate, pentru ca astfel echipa ta sa atinga performante de varf.

“Mi-am dorit foarte mult să descopăr niște tehnici și niște practici care să mă ajute să mă dezvolt într-un ritm mai accelerat decât am făcut-o până acum.”

Fiecare absolvent al Școlii NLP Discovery va primi 4 certificări recunoscute de „The American Board of Hypnotherapy and NLP

Vei putea crea rezultate concrete și demonstrabile în succesul, fericirea și performanța din fiecare zi a vieții tale și a oamenilor cu care lucrezi

NLP Practitioner este pentru tine dacă:

Vrei să îți motivezi angajații aplicand strategii de comunicare eficientă ca echipa ta sa atinga performante de varf.

Vrei să înveți să folosești asumat/responsabil pârghiile comunicării profesionale dobândind mai multă valoare și eficiență în gestionarea tuturor situațiilor din companie.

Vrei să-ți îmbunătățești abilitățile și să-ți crești vânzările.

“Mi-a plăcut aplicabilitatea NLP în zona de vânzări.” 

“Acest curs m-a ajutat să îmi structurez mult mai bine informațiile dobândite pe parcurusul tuturor anilor de activitate în domeniul vânzărilor.”

“Mă bucur în mod special că am putut să particip la acest curs împreună cu colegii mei […] și de acum putem să împărtășim aceleași idei.” 

Locurile sunt limitate pentru ca fiecare participant să poată primi feedback personalizat în cele mai bune condiții!

Prețul este:

2195 1875 euro

CURSUL POATE FI ACHITAT și in rate, cu un avans de 785 euro + 6 RATE DE 200 euro! (total 1985 euro)

Desfășurare: Complex Eden Predeal sau ONLINE LIVE - 8-15 iulie 2023

“Am cu mine în desagă o grămadă de instrumente faine și deși m-am întâlnit cu ele toată viața simt că multe s-au clarificat și altele și-au luat avânt.”

9 motive pentru care să te înscrii în NLP Practitioner

1

Vei învăța cum să îți stabilești scopuri realiste, măsurabile și realizabile, iar obiectivele tale vor fi concepute cu pasiune, realizate cu motivație și entuziasm, ducând astfel la un nivel ridicat de satisfacție

2

Vei învăța să comunici, să te faci înțeles și să convingi chiar și cei mai dificili oameni prin cele mai performante instrumente

3

Vei afla cum să îți controlezi și vindeci emoțiile distructive și să îți crești încrederea în sine prin conectarea la propriile emoții și interpretarea corectă a mesajului pe care acestea ți-l transmit

4

Vei fi mai conștient de limbajul folosit și cum acesta influențează rezultatele tale, dar și ale echipei, vei descoperi care sunt cuvintele care motivează sau de motivează angajații

5

Vei elimina stări negative din experiențe trecute pentru a gândi mai creativ, orientat pe soluții

6

Îți vei dezvolta capacitatea de a identifica si a te conecta autentic la nevoile celor din jur, dezvoltând în acest fel relații autentice și solide

7

Vei învăța să negociezi astfel încât să închizi mai multe vânzări și să gestionezi cu succes obiecțiile clienților

8

Vei învăța cum să-ți ghidezi clientul pentru a-și descoperi propriile valori, meta programe, strategii, structuri de convingeri, decizii care să îi susțină obiectivele și rezultatele viitoare

9

Vei învăța să treci de la idee la pratică, să-ți stabilești inteligent obiectivele, să-ți faci un plan realist, să abordezi creativ obstacolele și problemele astfel încât imposibilul să devină posibil

Pot vedea calități în oameni acolo unde ei înșiși nu s-ar fi gândit vreodată că există

Gina Veveriță

Master Trainer în NLP, Trainer TLT®, Coaching și Hipnoză

Sunt Gina Veveriță, Master Trainer în NLP, Trainer TLT®, Coaching și Hipnoză

Cred în potențialul fiecărui om și am ales să îmi măsor rezultatele personale prin rezultatele oamenilor pe care îi întâlnesc. Și mai cred că e foarte important să ai o minte deschisă permanent, să ai proiecte noi și să înveți continuu indiferent de vârsta pe care o ai.

Momentul zero, cel de ”aha”, a fost în 2008, când am finalizat primele două niveluri din NLP. Atunci am început să aplic tehnicile și metodele învățate în sesiuni de coaching și terapie, iar în 2012 m-am certificat ca Trainer de NLP, Trainer Time Line Therapy®, Trainer de Hipnoterapie și Coaching Trainer – la Tad James Company USA

Pot vedea calități în oameni acolo unde ei înșiși nu s-ar fi gândit vreodată că există. Îi învăț să folosească aceste abilități ca să ajungă la rezultatele pe care le doresc, să-și îmbunătățească viața continuu.

În călătoria asta am învățat sute de oameni să elibereze emoțiile negative din trecut, deciziile și credințele limitative, pentru ca ei să-și creeze conștient viitorul pe care-l merită și să dezvolte sisteme eficiente în business, și nu numai. Totul începe cu dorința personală a fiecăruia de a-și asuma responsabilitatea pentru viață și rezultate.

“Am ales acest curs inițial pentru dezvoltarea mea personală și pentru a mă ajuta în carieră.”

Structura cursului

 • Convingeri, credințe cheie care schimbă modul în care vezi lucrurile;
 • Modelul comunicării în NLP – cum percepi și cum interpretezi realitatea;
 • Rolul minții subconștiente.
 • cum să stabilești corect obiective și cum să le atingi;
 • cum să îi ajuți pe ceilalți să-și stabilească obiective ghidându-i cu întrebări clare.
 • cum să îți folosești tonul vocii și limbajul pentru a crea rapport, chiar și la telefon;
 • cum să fii în dezacord într-o conversație fără a crea conflicte.
 • cum să utilizezi limbajul pentru a-ți amplifica abilitatea de a comunica cu ceilalți și de a crea un nivel profund de raport;
 • afli tehnica prin care poți afla cum gândesc ceilalți doar urmărind mișcările ochilor.
 • cum să schimbi convingeri, credințe, obiceiuri și stări nedorite, inclusiv consumul anumitor alimente;
 • cum să schimbi semnificația pe care o atribui anumitor lucruri sau evenimente;
 • cum să rezolvi fobiile.
 • cum să folosești presupozițiile pentru un impact adecvat asupra experienței celorlalți;
 • cum să asculți limbajul celorlalți pentru a-ți da seama de semnificația reală a mesajului;
 • cum să folosești conștient limbajul, cu precizie și eleganță;
  pui întrebări care diminuează sau chiar rezolvă probleme;
  depășești cu grație obiecțiile celorlalți;
  te adresezi „pe limba” oricui;
 • secretele lingvistice ale hipnoteraistului Milton Erickson.
 • cum să preiei controlul emoțiilor și să accesezi stări pozitive oricând ai nevoie de ele;
 • cum să anulezi ancore pentru a elimina stări negative din experiențe trecute.
 • cum să schimbi punctul de vedere pentru rezultate mai bune;
 • cum să rezolvi conflicte interpersonale și de grup;
 • cum să înțelegi punctele de vedere ale celorlalți pentru a-i ajuta în procesele de luare a deciziilor și leadership.
 • descoperi ce se întâmplă în mintea unei persoane când face ceea ce face, ce strategii foloseşte;
 • care sunt motivele reale pentru care iei decizii.
 • dezvolți abilitatea de a fragmenta informații din concepte abstracte sau de conținut specific;
 • cum să despre modelul decizional al oamenilor, practic care sunt strategiile pe baza cărora iau aceștia decizii;
 • cum să-ți ajustezi abordarea în vânzări pentru a se adapta pe strategiile de cumpărare ale celorlalți;
 • cum să utilizezi strategii pentru a-ți îmbunătăți relațiile în afaceri.
 • cum să detectezi și să elimini conflictele interioare existente la nivel subconștient
 • ce să faci când valori importante pentru tine sunt în contradicție unele cu celelalte;
 • ce să faci când simți că nu găsești nicio cale de ieșire din dileme;
 • cum faci să dispară conflictele interioare
 • dscoperi cauza originară a problemelor pe care le ai;
 • cum să eliberezi emoțiile negative din trecut precum furie, supărare, tristețe, frică, vinovăție, conflicte – simplu și fără să expui cuiva conținutul problemelor;
 • cum să scapi de convingeri consumatoare de energie, precum „Nu sunt suficient de bun, de pregătit…”, „Nu pot avea… X” sau alte idei care te limitează.
 • descoperi Istoria Hipnozei și despre modele Hipnotice;
 • cum să lucrezi cu diferitele nivele de transă;
 • faci exerciții care te învață cum să evaluezi cât de sugestibilă este o persoană;
 • practici inducerea transei folosind inducția Eriksoniana.

-Afli cum să-ți ghidezi clientul pentru a-și descoperi propriile valori, meta programe, strategii, structuri de convingeri, decizii care să îi susțină obiective și rezultate viitoare;

-Vei descoperi cum să preiei controlul asupra proceselor mentale care au loc în mod natural în interiorul fiecărui individ;

-Practici un model de învățare și potențialitate care se concentrează pe viitor, pe scopurile și rezultatele care pot fi obținute;

-În coaching-ul NLP, vei învăța cât de vital este să nu-i oferi clientului sfaturi cu privire la ce să facă – ci doar să îi arăți cum să își utilizeze propriile abilități, strategiile deja prezente, valorile, resursele etc.

Bonusuri

1. Participă de câte ori vrei

Știu cât este de importantă repetiția și pentru că de fiecare dată vei învăța altceva, odată accesat cursul de Practician NLP, acesta se poate relua gratis timp de 2 ani din momentul absolvirii acestuia.

2. Susținere continuă

Pe parcursul cursului și chiar și după ce acesta este gata, vei fi susținut de mentorii experți ai școlii NLP Discovery pentru a rezolva orice piedică întâmpini în evoluția ta.

3. Comunitate interactivă

Intră în comunitatea dinamică NLP Discovery. Creșterea poate fi singuratică atunci când ești înconjurat de persoane „normale” care pur și simplu nu înțeleg. Făcând parte din comunitate vei rămâne inspirat și motivat, vei putea pune întrebări experților și colabora cu alți oameni cu aspirații similare.

"Dacă aștepți momentul potrivit, te întrec alții, care nu îl așteaptă.” - Woody Allen

Momentul potrivit nu vine niciodată, momentul potrivit este aici și acum. Însă mulți dintre noi ne punem piedici inventând și căutând scuze și argumente pentru a mai amâna puțin momentul.

Dacă stai deoparte și aștepți momentul “potrivit”, vei pierde timp, șanse și oportunități importante. Îți vei irosi potențialul și resursele și vei pierde ocazia să ai un viitor strălucit.

NU AȘTEPTA momentul potrivit, ÎNCEPE cu resursele pe care le ai în prezent!

Doar acționând vei descoperi abilități despre care poate nici nu știai că le ai. Spune DA provocărilor și îți vei dovedi ție însuți că ești în stare să obții lucruri MARI, la care până acum nici nu îndrăzneai să visezi.

Accesul timpuriu la acest tip de educație produce rezultate pe viață!

Înscrie-te din timp și asigură-ți locul în NLP Practitionera

Desfășurare: Complex Eden Predeal sau ONLINE LIVE - 11 Martie - 18 Martie 2023

Înscrie-te în NLP Practitioner și transformă-ți viața și cariera în 8 zile prin tehnici de Programare Neuro-Lingvistică, Time Line Therapy™, Hipnoză, Coaching!

Completeaza formularul de mai jos pentru a te inscrie în cursul NLP Practitioner

Workshop Transform Your Life - Programează Call - Static

Ai vreo întrebare? Vezi dacă găsești răspuns aici!

Cum mă ajută acest curs?

 • Îți îmbunătățești viziunea prin dobândirea unor tehnici specifice de setare a obiectivelor;
 • Înveți să calibrezi comportamentul cu cel al persoanelor din jur pentru a-i înțelege pe deplin și pentru a le folosi strategiile cu scopul unei comunicări eficiente;
 • Identifici cu ușurință tiparele de gândire și comportament ale celorlalți și le folosești în procesele de negociere și vânzări de tipul ”win-win”;
 • Elimini dificultățile din carieră și viața personală, a ta și a celorlalți prin recunoașterea și modificarea cauzelor care le-au generat;
 • Descoperi cum să atingi performanța în echipă utilizând tehnici pentru controlul și schimbarea stărilor emoționale (ale tale și ale celorlalți);
 • Afli cum să folosești obiecțiile celorlalți pentru a construi relații durabile și pentru a dezvolta organizația din care faci parte;
 • Înveți să transformi problemele și obstacolele în oportunități de creștere personală și pentru business;
 • Devii capabil să îți găsești resursele interioare necesare și să le activezi la comandă oricând ai nevoie, crești nivelul de energie prin rezolvarea conflictelor interioare;
 • Vei dobândi abilități de coach și vei putea profesa ca și Coach NLP: asta înseamnă că poți să ghidezi și să consiliezi one-to-one;


*Dacă vrei să organizezi și să susții workshopuri și traininguri de dezvoltare personală și profesională, ai făcut primul pas. Pasul intermediar este nivelul de Master Practician. Însă, doar obținând certificarea de Trainer NLP vei putea susține prezentări în fața a două sau a 2000 de persoane, pentru că este cursul care îți va oferi toate uneltele și competențele necesare să faci acest lucru.

Care este prețul cursului?

Prețul cursului de NLP, Time Line Therapy®, Coaching și Hipnoza este de 1875 euro. Dacă optezi pentru participarea live la curs, este necesar să știi că în prețul cursului nu este inclusă și Cazarea.

CURSUL POATE FI ACHITAT și in rate, cu un avans de 785 euro + 6 RATE DE 200 euro! (total 1985 euro)

Cât timp sunt valabile acreditările?

Toate cunoștințele și abilitățile NLP pe care le dobândești la NLP Discovery sunt recunoscute la nivel mondial și sunt valabile pentru toată viața. Acreditările pe care le dobândești prin absolvirea cursurilor NLP Discovery au aceeași valoare ca și cum le-ai fi dobândit în centre NLP de renume din SUA și Australia. Cu aceste acreditări obții o recunoaștere pe plan național și internațional.

De ce este comprimat în 8 zile?

 • Ai stocat toată informația și acum poți să faci conexiunile necesare;
 • Treci printr-un proces de transformare intens într-un mediu controlat și în siguranță;
 • Doar ieșind din zona de confort înveți cu adevărat;
 • Nu ai nevoie să aloci timp pentru a te reconecta cu informația între module;
 • Orice schimbare are loc într-o clipă atunci când înveți să lucrezi cu mintea subconștientă;
 • În fiecare dintre cele 8 zile, îți crește motivația și dorința de a afla mai mult;
 • Devii parte dintr-un grup care trece prin cele 4 etape, de la formare pâna la performanță;
 • Îți forțează limitele și îți asigură o creștere rapidă.

Cum vă pot contacta?

Rezervă-ți un loc la NLP Practitioner: Odată înscris, vei primi un e-mail de la Gina Veveriță, iar dacă ai întrebări sau nelămuriri, le vei putea comunica direct la adresa de e-mail: [email protected]

Apariţii media

Nu rata reducerea de 320 de euro

zile
ore
min
sec