Primele 25 de programări beneficiază de Ofertă Specială 👇

Crește-ți afacerea vorbind angajaților și clienților pe limba lor

Cea mai bună metodă prin care crești productivitatea angajaților și le spui clienților că produsul tău este ce au nevoie.

NLP Practitioner

este pentru tine dacă:

9 motive pentru care să te

înscrii în NLP Practitioner 👇

Gina Veveriță

"Pot vedea calități în oameni acolo unde ei înșiși nu s-ar fi gândit vreodată că există."

Master Trainer în NLP, Trainer TLT®, Coaching și Hipnoză

Cred în potențialul fiecărui om.

Am ales să îmi măsor rezultatele personale prin rezultatele oamenilor pe care îi întâlnesc.

Și mai cred că e foarte important să ai o minte deschisă permanent, să ai proiecte noi și să înveți continuu indiferent de vârsta pe care o ai.

Pentru mine, momentul zero, cel de ”aha”, a fost în 2008, când am finalizat primele două niveluri din NLP. Atunci am început să aplic tehnicile și metodele învățate în sesiuni de coaching și terapie.

În 2012 m-am certificat ca Trainer de NLP, Trainer Time Line Therapy®, Trainer de Hipnoterapie și Coaching Trainer – la Tad James Company USA

Pot vedea calități în oameni acolo unde ei înșiși nu s-ar fi gândit vreodată că există.

Îi învăț pe oameni să folosească aceste abilități ca să ajungă la rezultatele pe care le doresc, să-și îmbunătățească viața continuu.

În călătoria asta am învățat sute de oameni să elibereze emoțiile negative din trecut, deciziile și credințele limitative, pentru ca ei să-și creeze conștient viitorul pe care-l merită și să dezvolte sisteme eficiente în business, și nu numai.

Totul începe cu dorința personală a fiecăruia de a-și asuma responsabilitatea pentru viață și rezultate.

🤔 Ce spun cei care au lucrat cu mine până acum:

Întrebări Frecvente 🧐

8 zile este durata cursului cursului de NLP, Time Line Therapy®, Coaching și Hipnoza

Nu este necesară nicio investiție suplimentară. Acest curs te va învăța bazele PPC-ului, Analytics-ului și sistemelor de Client Acquisition. Poți folosi aceste abilități în propria afacere online sau să-ți iei proprii clienți pentru a le promova produsele sau serviciile.

Toate cunoștințele și abilitățile NLP pe care le dobândești la NLP Discovery sunt recunoscute la nivel mondial și sunt valabile pentru toată viața. Acreditările pe care le dobândești prin absolvirea cursurilor NLP Discovery au aceeași valoare ca și cum le-ai fi dobândit în centre NLP de renume din SUA și Australia. Cu aceste acreditări obții o recunoaștere pe plan național și internațional.

Dacă vei fi acceptat în cursul PLUG & PLAY, vei primi posibilitatea de a fi colaboratorul meu după finalizarea cursului! Practic, îți vei recupera banii investiți în curs și vei avea și un avantaj competitiv în fața celorlalți. Vei scăpa de grija că nu vei ști cum să-ți găsești proprii clienți și, în plus, vei căpăta experiența de care ai nevoie pentru a fi sigur pe tine și abilitățile tale!