ReTreat Huna

Principii și practici străvechi

pentru conectarea la forța vitală a vieții

Vineri, 09.12.2022 – Luni, 12.12.2022

Mai avem 4 locuri disponibile

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Oare există un secret pentru o viață trăită în armonie?

Află „secretul” împuternicirii și conectării cu sinele care a rezistat testului timpului de peste 35.000 de ani. Descoperă practica Hawaiană Huna și reconectează-te, re-energizează-ți întreaga ființă – fizic, mental, emoțional și spiritual.

Huna răspunde la întrebări profunde, silențioase, dar persistente, ale vocii interioare:

 • Sunt cu adevărat fericit(ă)?
 • Care este sensul vieții mele?
 • Trăiesc așa cum ar trebui?
 • Ce fac cu viața mea?
 • De ce mă aflu aici, în situația actuală?

Problema” este că mulți oameni trec prin viață, nu trăiesc viața. Sunt prinși în vârtejul vieții moderne, deconectați de la emoțiile, trăirile și sentimentele lor autentice. Sunt deconectați de la instinct… pentru că așa au fost învățați – de școală, de mediul de lucru. Să uite de vocea lăuntrică și să funcționeze pe pilot automat. 

Rezultatul? Poate fi acela că lucrează contra lor, contra naturii firești a ființei umane? Viața este contracronometru, tot timpul în alergătură? Este despre validare este exterioară, bani, sarcini bifate pe o listă? Accentul se pune pe cel mai nou și cel mai tare device de pe piață, mașini, genți? 

Și, din nou, dacă răspunsurile sunt afirmative la întrebările de mai sus, care este rezultatul? O viață trăită fără sens, în tristețe și nemulțumire? O viață în care întrebările cele mai des adresate sunt: „Ce fac eu cu viața mea?”, „Despre ce este viața?”, „Încotro mă îndrept?”, „Cum știu că îmi trăiesc viața în armonie?”.  

Răspunsurile la aceste întrebări, întrebările vocii interioare nu sunt un răspuns al erei moderne, cu siguranță – Google nu știe tot. 

Da, există cărți, filme, exerciții, ba chiar și aplicații care ajută la calmarea minții. Adică ajută la tratarea „simptomelor”, nu cauzei. 

Adevăratul răspuns stă în practici străvechi, pierdute în ritmul vieții secolului XXI. Huna este eticheta modernă a unei culturi Hawaiiene străvechi – una dintre primele învățături ale omenirii. Este probabil cea mai veche artă și știință a dezvoltării spirituale și vindecării.  

Huna a fost cunoscută inițial ca „Ho’omana”. „Ho’o” înseamnă „a face” iar „Mana” înseamnă „energia vieții”. Deci „Ho’omana” înseamnă „a crea energia vieții”. 

Pe parcursul acestui retreat, te vei reconecta cu cine ești cu adevărat. Până acum, singurul mod în care puteai lua contact cu Huna era să te urci într-un avion și să zbori la celălalt capăt al lumii. Dar acum, poți experimenta această practică puternică străveche mai aproape de casă. 

Ceea ce vei experimenta face parte dintr-un program testat și îmbunătățit de-a lungul anilor, care te ajută să devii mai conștient(ă) de cine ești și mai conștient(ă) de lumea din jurul tău. 

Vei trece dincolo de psihologie și științe moderne în domeniul metafizicii și al intuiției. Vei învăța să îți acorzi și să ai încredere în instinctele tale interioare. Prin meditațiile Huna și îmbrățișând spiritul naturii, vei avea acces la o energie și înțelepciune care îți vor revitaliza fiecare domeniu al vieții.

Și iată cum te simți atunci când trăiești viața în armonie…

Intri într-o cameră cu oameni cu aceeași gândire ca tine. Oameni care își doresc să fie schimbarea în lumea lor. Intri în conversație cu ei și rămâi uimit(ă) când auzi că nu ești singurul/singura în căutarea sensului. Inspiri și expiri profund, te relaxezi și îți amintești ce înseamnă să fi acasă înconjurat de tribul tău, de familia ta. Zâmbești și te întrebi de ce ți-a luat atâta timp să te întorci. 

Îți deschizi inima și te simți binecuvântat(ă) să te afli printre atâția oameni care sunt pe aceeași cale ca și tine. Tot corpul salută senzația de a fi acasă și de aparținere încă odată. Respirația accelerează și mintea îți fuge pentru că poți simți un nou start, un nou sens. Simți entuziasm din nou. 

Simțurile iau cârma pe măsură ce îmbrățișezi cu adevărat un sens al iubirii, respectului, și mândrie pentru ceea ce ești la un nivel atât de profund. Ești în flow, aliniat(ă) cu adevăratul sine, reconectat(ă) cu înțelesul lui „ALOHA”. Încrederea și cunoașterea de sine strălucesc, ești capabil(ă) să iubești necondiționat, să ierți ușor, și să îți onorezi adevăratul sine în fiecare moment. 

Știi că vei fi supus(ă) unor teste ale vieții și că vei face greșeli. Dar aceste greșeli te vor împuternici și te vor ajuta să devii cea mai bună versiune a ta. Știi că intențiile tale sunt autentice și venite din iubire, și în adâncul tău cunoști puterea iertării sinelui și a celorlalți. 

Ai un sentiment profund de respect de sine. Ai cunoștinșe bine împământate pe care uneori vei dori să le impui. Ești împuternicit(ă) de cunoștința că nu toată lumea va respecta regulile jocului și de cunoștința că respectul de sine vine din onoarea standardelor tale de viață. 

Ai puterea de a te elibera de jocurile celorlalți, iertându-i, luându-ți înapoi energia și puterea, astfel încât să poți merge mai departe cu grație. În cele din urmă, toată lumea te reflectă și îți oferă darul evoluției în propria viață. 

Și un gând crește în mintea ta…
Mulțumesc cerului că pot avea încredere în intuiția mea!

“Când am descoperit Huna am simțit ca sunt mai aproape de adevărul personal. Inițierea în această practică a fost o poartă prin care m-am conectat cu linia descendenților… o activare a capacității de a folosi simbolurile și energia.

De când am integrat Huna în viața mea, gândirea mea e mai clară, se bazează pe principiile atât de simple și, totuși, profunde ale Huna. Îmi aliniez vibrația imediat ce conștientizez că e necesar. Orice gând se manifesta aproape instantaneu. Fac totul cu integritate, cu dragoste păstrându-mi granițele personale.”

~ Gina Veveriță

Începe să trăiești „Aloha”

Un mod prin care să trăiești „Aloha” este prin înțelegerea unor concepte cheie ale cuvintelor ascunse în cuvânt. 

Primul „A” al cuvântului poate însemna „ala” și „ao”. 

Ala” înseamnă atenție vigilentă. 

Atât de mulți oameni trec prin viață concentrându-se pe altceva decât pe ceea ce fac. De exemplu, atunci când merg pe stradă sunt atenți la telefon, la notificări, e-mail și programul zilei, în loc să fie atenți pe ceea ce se întâmplă în jurul lor – cum vântul mișcă frunzele copacilor, cum păsările cântă. 

Ei bine, de ce nu ne luăm un minut pentru a conecta cu locul în care suntem? Vezi tu, suntem ceea ce facem în mod repetat. Comportamentele, atât bune cât și rele, conturează ceea ce suntem acum și ce urmează să devenim. 

Ao” înseamnă lumină.

Asta este simplă. Avem o alegere de făcut – să urmăm calea întunecată, sau cea luminată. 

 

Mulți oameni din această lume ar face lucruri negative dacă ar avea de ales. Și toți avem această alegere de făcut. Trebuie doar să decidem la un moment dat că ne dorim lumină pe calea noastră. 

L” înseamnă „Lohaki”, adică uniune. Este un cuvânt cu o semnificație puternică, ce trebuie aplicat în cel 2 arii majore din viața ta: în interiorul și exteriorul tău. Știm cu toții că este foarte dificil să duci la bun sfârșit lucrurile când nu există unitate.

Dacă ai reacționat vreodată contra intuiției, înțelegi de ce spun că „Lokahi” este important în interiorul tău. „Lokahi” în interior înseamnă că trebuie să înveți să ai încredere în intuiția și mintea ta. Nu lăsa una să o depășească pe cealaltă și asigură-te că le aduci pe aceeași lungime de undă înainte să faci orice. Dacă una strigă împotriva celeilalte, atunci încearcă să-ți dai seama de ce se întâmplă asta și împacă-le.

VREAU SĂ TRĂIESC ÎN „ALOHA”!

Vineri, 9 Decembrie, este ziua în care tu şi ceilalţi participanţi veţi ajunge la locaţia retreat-ului.
În această seară ne vom cunoaşte şi vom face primii paşi în această practică.

Ziua 1

10:00 – 11.30

 • Ce este conștiința?  .
 • Care este instrumentul prin care se creează conștiința
 • Precum deasupra așa și dedesubt

11.45 – 13.00

 •  Mai întâi NOA, apoi NOHO
 • Modelul de comunicare, Huna și învățăturile spirituale
 • Conținut respins, reprimat și evitat. Identificări false

  Pauza de prânz 13.00 – 14.00

  14.00 – 15.30

  • Aloha
  • Acolo unde se îndreaptă atenția, acolo curge Energia 
  • De unde vine invățătura Huna. 
  • Tipuri de Kahuna în Hawaii
  • Corespondențe Huna

   

  15.45 – 16.30

  •  Legea de bază a unui Kahuna
  • Avem trei Minți și patru corpuri
  • De ce facem chanting?

   

  16.45 – 18.30

  • Respirația Ha
  • Meditația Hakalau
  • Meditația Luminii

   

  Ziua 2

  10.00 – 11.30

  • Directivele primare ale UNIHIPILI
  • Cele 5 elemente

   

  11.45– 13.00

  • Codul Hawaiian al iertării
  • Ho’o ponopono

   

  Pauza de prânz: 13.00 – 14.00

   

  14.00 – 15.30

  • Simboluri în Huna, semnificație, activare
  • Inițiere în simboluri
  • Deblocarea chakre prin simboluri Huna

   

  15.45 – 16.30

  • Care este legatura corpului uman cu  cele 5 elemente
  • Apa, Aer, Foc, Pământ, Ether

   

  16.45 – 18.30

  • Meditația celor 5 elemente

  Ziua 3

  9.30 – 11.00

  • Directivele primare AMAKUA
  • Conectarea cu Sinele Superior

   

  11.15 – 13.00

  • Vindecare cu cele 5 elemente

   

  Pauza de prânz: 13.00 – 14.00

   

  14.00 – 15.30

  • Respirația porilor

   

  15.45 – 17.15

  • Ritualuri Huna

  Iată cum contribuim la magia care urmează să se întâmple

  Acest retreat a fost conceput pentru a-ți oferi tot ce ai nevoie pentru a-ți crea și a-ți urma calea ta unică în viață.

  Iată ce vei primi:

  • Un atelier intens de 3 zile condus de Gina Veveriță în perioada 9 – 12 Decembrie: vei învăța acest nou set de abilități importante de la un trainer inițiat de Dr. Tad James.  Acest atelier extrem de interactiv se va desfășura între orele 10:00 și 20:00. 

  • Manualul tău Huna: ți se va oferi un manual care să te însoțească atât în timpul retreat-ului, cât și ulterior, pe măsură ce practici și integrezi această învățătură puternică în viața de zi cu zi.

  Ghidul tău în această călătorie în 3 pași este Gina Veveriță, Master Trainer în NLP, Trainer TLT®, Coaching și Hipnoză.

  Aș începe prin a îți spune că, tot ceea ce se întâmplă aici, în acest site, este despre tine, nu despre mine. Este mai degrabă despre cum și cu ce pot eu să contribui la evoluția ta.

  Poate e mai important pentru tine, cel ce citești acum, să afli ce a făcut NLP, această artă în știință, cum îmi place mie să spun, pentru mine, cum m-a transformat, cine am devenit. Ce m-a făcut să merg mai departe, și cât de minunat este să-ți asumi, să dai mai departe.

  Pentru că asta facem, dăm mai departe, conștient sau inconștient, ca părinți, mentori, profesori, antreprenori…Ei și acum vine responsabilitatea. Să-ți asumi să dai mai departe din ceea ce faci, nu doar din ceea ce știi. Pentru ca atunci când doar știi, nu mai poți adăuga nimic.

  Pot să vă mai spun, că sunt aici pentru că îmi place să învăț, să mă implic, să-mi forțez limitele, pe ale mele și pe ale celorlalți.

  Cu un istoric de jucătoare de șah de performanță, pregătire de inginer, iar din 1995 un salt uriaș în antreprenoriat, viața mea era orientată pe planificări, calcule, cifre și logică. Așadar cu o educație în care trebuie să pui totul la îndoială, am început această călătorie în 2008, doar ca să verific și să-mi confirm ce nu este în regulă, cu acest NLP.

  Rezultatul a fost că, parcă m-aș fi născut pentru prima oară. M-am trezit la viață. Și o mare parte dintre cei care au trăit această experiență spun la fel, că “Există viață înainte și după NLP.” Masterul, Trainerul, știind că există, m-au atras ca un magnet. Iar nivelul de Master Trainer, după cinci ani de muncă, a venit să-mi arate că sunt abia la început. Să numim această călătorie, viață?

  Pot să te asigur că sunt aici, doar ca să te ghidez să faci pași majori în dezvoltarea ta, să te definești ca persoană, să evoluezi în siguranță. Sunt aici ca să-ți transmit cu fermitate, feedback-ul pe care am competența să-l ofer, și asta pentru că, am ales să-mi măsor rezultatele prin rezultatele oamenilor pe care îi întâlnesc.”

  Locația retreat-ului

  Forest Villa – Detox & Mindfulness, Cisnădioara, jud. Sibiu

  În inima pădurii, la 10-15 min de mers pe jos de Cetatea Cisnădioarei și la 10 min de mers cu mașina de Sibiu, Forest Villa va fi casa noastră pentru cele 4 zile de retreat. Ne așteaptă cu căldură și un spațiu dedicat dezvoltării personale și al transformării interioare, meniu vegetarian preparat în casă, o grădină de peste 7000 mp și o pădure la doar un podiș distanță. 

  Locația este destinată oamenilor care își doresc să se reconecteze cu sufletele lor și cu natura. Este dedicată retreat-urilor și evenimentelor de dezvoltare personală și vindecare.  

   

  Completează formularul şi te vom contacta în maxim 24 de ore

  3815 RON

  Costul retreat-ului poate fi achitat şi în rate.  Avans 1000 Lei + 4 rate lunare de 700 Lei

  Prețul include:

  • 3 zile de cazare cu toate cele 3 mese incluse 
  • manualul retreat-ului
  • programul de activități Huna

  GRUPUL ESTE DE MAXIM 18 PERSOANE! ÎNSCRIE-TE ACUM!

  *Rezervarea locului se face prin achitarea unui avans de 1000 ron


  După ce vei completa formularul, unul dintre consultanții noștri te va contacta telefonic pentru a-ți răspunde la orice nelămurire și pentru a-ți va prezenta opțiunile de plată. Huna este o filozofie, un stil de viață, inspirată dintr-o veche practică spirituală, bazată pe cunoștințe de psihologie umană și de funcționare a diferitelor părți ale personalității umane. Este o cale străveche care este atât de puternică și atât de practică încât funcționează la fel de bine în vremurile moderne ca și în trecutul cețos. 

  După ce începi să lucrezi cu tine însuți și aplici tehnicile și principiile HUNA, vei ajunge să manifești fix viața pe care o dorești, să-ți îndeplinești fiecare obiectiv, unul câte unul.

  Iar această împlinire nu-ți va mai fi răpită de nicio experiență, nicio pandemie, nicio persoană.

  Simt că sunt conectată la o energie incredibilă, de aceea, sunt convinsă că dacă ai ajuns până aici ești pregătit să aprofundezi informațiile pe care ți le-ai însușit ca să trăiești viața în adevăratul sens al cuvântului. Să o trăiești, nu doar să treci prin ea. 

  Am pornit încrezătoare în această Călătorie spirituală, iar alături de mine sunt deja alte persoane hotărâte să-și schimbe prezentul pentru a se bucura de un viitor pe măsura obiectivelor lor.

  Vii cu noi?

   

  * Completarea acestui formular nu reprezintă decizia ta finală și nu aduce nicio obligativitate din partea ta.

  Practica Huna funcționează! Nu mă crede pe cuvânt, citește testimonialele de la cursanți!

  Eu am avut multe schimbări la nivelul corpului… Energia și relaxarea e la nivel maxim si la nivelul fiecărui organ am simțit mici dureri. Azi am avut o zi din aia fatala la lucru cu 15 clienți pe cap, fiecare cu problema lui, dar după cursul din weekend a fost o zi superbă și ușoară 🙂 …imediat am găsit soluții.

  Roxana

  Dragi NLP-iști, azi am testat puterea HUNA și am fost plăcut surprinsă să descopăr cât de repede funcționează, deși eram perfect conștientă de puterea ei. I-am trimis fiică-mii primul simbol (plângea după mine că plec, de fapt urla și se tăvălea pe jos la propriu 😅) și a durat vreo 6 min după ceas pană și-a schimbat starea, complet calmă…cu o găină în brațe la poartă…a venit să-și ia ,,la revedere” și că știe că mă întorc repede. În acea secundă i-am trimis Ginei recunoștință pentru ce m-a învățat! Recomand Huna cu Gina, dacă nu ați făcut-o deja!

  Virginia

  Dacă NLP înseamnă drumul spre cunoașterea de sine, echilibru și decizia de a renunța la toate obstacolele din viața ta, HUNA, înseamnă profunzime, întâlnirea magică cu sinele superior, cu experiența unică a evoluției spirituale. Huna, este conexiunea cu tine și cu cei din jur la alt nivel, cel al conștiinței de sine prin tot ceea ce percepi despre mintea ta, despre liberul arbitru al minții tale, despre sinele superior. Un curs, care pentru mine a deschis orizonturile unei noi lumi interioare .

  Carmen

  Cursul de Huna pentru mine a adus multă liniște. Extrem de multă liniște. :)) O liniște conștientă. Cunosc prea bine senzația asta de prin concedii sau de prin weekendurile când ieșeam cu familia în natură. Vremurile prezente sunt ceea ce sunt și noi avem de ales- fie suntem flexibili, adaptați, responsabili și stăpâni pe viața noastră fie permitem să ne dăm puterea pe alte mâini și de aici stress, frustrări, insecurității, depresie. Toți avem zile mai bune, zile mai  proaste. Eu, pe cele bune le luăm “for granted” iar cele proaste mă destabilizau cam nasol… De cuvântul “echilibru” uitasem de câțiva ani- 3 copii, casă, responsabilități multiple și o mare senzație de copleșire, cam astea mi-erau simptomele.  Aveam dificultăți reale în a-mi păstra calmul, mai ales în a doua parte a zilei. Luam decizii care mă autosabotau. Și lista mea e luuungă rău. 

  Huna. Ce este Huna?! Ceva cu Hawaii însă venind event-ul de la Gina Veveriță, direct devenisem foarte interesată. Pentru că am trecut și prin cursul ei de NLP și știu exact nivelul de excelență livrat.

  Așadar, mi-am dăruit două zile pentru mine să pot fi la cursul Huna. Am investit puțin (inclusiv financiar)raportat la tot ceea ce am primit. Pot face o listă și mai luuuungă cu ceea ce a însemnat cursul de Huna pentru mine… Însă și voi sunteți zoriți și grăbiți și vreți esența. :)) Mi-am invitat Frica și Violența să aibă ‘grijă’ de mine altfel decât știau ele până acum. Și, prin infinită proiecție de lumină, bunătate, iertare și serenitate am ajuns la liniște și pace cu mine. Că de fapt, eu mie îmi eram inamic, ce ironie, nu-i așa?! :)) Cel mai fain mod prin care m-am reconectat la mine, întorcându-mă la ceea ce știam însă uitasem, de fapt. Că lucrurile simple ne fac fericiți. Că recunoștința este catapultă pentru evoluție și că de fapt, o simplă respirație ne aduce echilibru. Alegeți bine pentru voi. “Indiferent ce crezi, că poți sau că nu poți, în orice caz, ai dreptate” (Henry Ford)

  Pentru mine a fost fabulos. Realmente am simțit cum am rezolvat un mare “puzzle” din mintea mea…constienta, imbogatita cu asemenea nestemate.🥰

  Piesele lipsa s-au asezat firesc și lin, la locul lor.

  Chiar din seara de duminica , neuronii au pornit un “brainstorming”,  ceea ce mă obligă să fac, destul de des, mici pauze de somn.

  Se vede treaba că au mult de lucru la rețeaua țesută de aceste noi informații.

  Rebecca

  Amazing, înălțător, greu de exprimat în cuvinte, cumva ajungi acolo unde dispar cuvintele, e ceva ce atunci cand îți permiți tu ție să trăiești, cand faci cunoștință cu divinitatea ta și simți că ai putea face Parte dintr-un întreg, atunci cand se face liniște, e minunat. Pentru mine a fost fooooooarte ahhhhha atunci cand am realizat că eu nu cunoșteam iertare cand Gina a spus să fi sincer cu tine…. A fost minunat, mulțumesc tare mult, cum am spus îmi lipsesc cuvintele să pot exprima. Și legătura care se creează în grup, de fiecare dată când cineva exprima ceva era ca și cum vorbeam eu 🙂

  Dorina

  Un Workshop foarte intens, plin de informații calitative. Mi-a adus claritate în ceea ce privește comunicarea dintre cele trei minți și faptul ca MC are liberul arbitru la fel și MSC. Am reluat ieri tot materialul de studiu și am constatat ca simbolul inițiat 4 ( huna 8) este izbitor de asemănător cu amuleta ochiul de deochi. Per total este un Workshop care te împuternicește să trăiești conștient și la cauză în propria viață și Univers.

  Alexandra

  Ghidul tău în această călătorie

  GINA VEVERIȚĂ

  Iniţiat în Huna, Trainer Time Line Therapy®,
  Hipnoterapie si Coaching

  © 2022 NLP Discovery – nlpdiscovery.ro

  Termeni și Condiții | Confidențialitate

  Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau Facebook Inc. În plus, acest site nu este susținut de Facebook în nici un fel. FACEBOOK este o marcă înregistrată a FACEBOOK, Inc