Seminar Online Gratuit - 14 Septembrie, Ora 19

Omul din spatele business-ului.

Crești tu! Crește și business-ul tău!

+1000 participanți de succes

4500 ore valoroase

15 tipuri de cursuri

4 certificări internaționale

70% participanți care se întorc

Apariții media

Dacă business-ul tău crește mai repede decât crești tu, întotdeauna îl vei aduce la nivelul tău.

Business-urile se fac prin oameni.

De aceea, comunicarea este factorul esențial în dezvoltarea echipelor care stau la baza acestora.

Leadershipul se învață și se antrenează constant.

Stăpânind un limbaj precis și dezvoltând abilitatea de a comunica pe limba oricui, va lăsa cât mai puțin loc interpretării.

Pentru a exersa şi perfecţiona acest limbaj constructiv, un prim pas constă în cunoaşterea şi recunoaşterea proceselor prin care filtrezi, procesezi şi furnizezi informaţii:

  • – ștergere
  • – distorsiune
  • – generalizare

Pe măsură ce te vei aventura în magia propriului sistem neurolingvistic, vei examina meta-modelul (limbaj specific) şi vei lucra cu profunda simplitate a acestuia. Cu ajutorul Meta-modelului NLP comunici cu transparență și elimini orice substrat ascuns.

Atuuri redobândite în timpul seminarului:

Cui îi este dedicat seminarul:

Tuturor oamenilor care lucrează cu oameni.

Întrebări frecvent întâlnite:

Temele abordate în acest seminar:

Cursuri NLP Acreditate Romania Gina Veverita NLP Discovery

Sunt Gina Veveriță, Master Trainer NLP, antreprenor și jucător pasionat de șah.

,,Am devenit om de business plecând de la statutul de inginer chimist. Am construit și am dezvoltat o companie, iar cu experiența și cunoștințele de business acumulate am reușit să-mi îndeplinesc unul dintre obiective.

NLP a apărut ca piesa lipsă de pe tabla mea de șah și am realizat că îmi pot extinde perspectiva folosind acest domeniu vast. Acest lucru m-a motivat să obțin acreditările de Master Trainer NLP, Trainer Time Line Therapy™, Hipnoterapie și Coaching la Tad James Company Las Vegas, USA, una dintre cele mai mari școli de traineri din lume și să încep să fiu 100% în controlul vieții mele.

Cred în potențialul tuturor oamenilor și am început să fac coaching NLP și să susțin și alte persoane să își dezvolte gândirea și creativitatea, astfel încât să trăiască o viață abundentă și împlinită.

Prin coaching personalizat și cursuri NLP, într-o perioadă de peste 12 ani, am influențat parcursul a peste 1000 de oameni care și-au îndeplinit obiectivele propuse. Am ales să îmi măsor rezultatele prin rezultatele clienților și studenților mei, iar până acum acestea au fost excelente.

Proiectul meu a crescut și acum include o echipă de traineri NLP care și ei au ca scop să transmită tehnicile și metodologia programării neuro-lingvistice, în așa fel încât oamenii să construiască o carieră sau un business pe o fundație solidă și sănătoasă.”


O afacere de succes înseamnă, aproape tot timpul, negociere.
Negociezi zilnic cu angajații, cu furnizorii, cu companiile concurente, cu specialiștii în marketing, cu firmele de publicitate, cu agenții de vânzări, și așa mai departe.

Dobândirea flexibilității de a detalia și abstractiza îți va rafina abilitățile de negociere în orice situație.

Întrebările de precizie NLP te ajută să înțelegi și să coordonezi mai bine orice tip de interacțiune umană, astfel, devii mai eficient, economisești timp, formezi echipe performante și loiale.

Știu că ai agenda încărcată, însă, îți poți rezerva de pe acum locul la seminarul gratuit ,,Omul din spatele business-ului”.

Seminar Online Gratuit de 3 Ore - 14 Septembrie, Ora 19

Omul din spatele business-ului.

Crești tu! Crește și business-ul tău!

+1000 participanți de succes

4500 ore valoroase

15 tipuri de cursuri

4 certificări internaționale

70% participanți care se întorc