SEMINAR LIVE de 4 ore - 16 IUNIE, ORA 18:00

Elimină vina, stresul și frustrările ca să traiești viața pe care o meriți.

Seminarul ,,O practică autentica Huna” te ajută să elimini emoțiile negative, te învață să ierți și să treci peste frustrările zilnice, totul ca să trăiești o viață împlinită cu tine și cu cei din jur.

Practica hawaiiană Huna funcționează.

Huna cere nu să “crezi” orice sau sa accepți orice sistem dogmatic pentru că eu spun că așa este; Huna cere să lași principiile ei sa lucreze în favoarea ta. Testează-le și când vei descoperi că sunt valide integrează-le în stilul tău de viață.

Ştiu că acum te întrebi…care e dovada unui sistem că e bun? Că dă rezultate? Funcționalitatea.

Încearcă și vezi dacă funcționează și pentru tine. În general, funcționează pentru oricine! Și, poate chiar mai important, vei învăța de ce sistemul poate eșua pentru unii și cum poate fi depășit acest eșec.

Experiența de inițiere Huna mi-a oferit o mai amplă înțelegere a NLP.

Principiile sunt foarte profunde, iar prin aplicarea lor mi-a crescut nivelul de conștiență, puterea personală și capacitatea de a influența în mod autentic experiența vieții mele.

Cum se desfășoară seminarul?

Sunt coach-ul alături de care vei descoperi noi procese pentru a face din spiritualitate o parte activă a vieții tale!

Sunt Gina Veveriță, Master Trainer în NLP, Trainer TLT, Coaching și Hipnoză.

Cred în potențialul fiecărui om și am ales să îmi măsor rezultatele personale prin rezultatele oamenilor pe care îi întâlnesc. Și mai cred că e foarte important să ai o minte deschisă permanent, să ai proiecte noi și să înveți continuu indiferent de vârsta pe care o ai.

Momentul zero, cel de ”aha”, a fost în 2008, când am finalizat primele două niveluri din NLP. Atunci am început să aplic tehnicile și metodele învățate în sesiuni de coaching și terapie, iar în 2012 m-am certificat ca Trainer de NLP, Trainer Time Line Therapy®, Trainer de Hipnoterapie și Coaching Trainer – la Tad James Company USA.

Pot vedea calități în oameni acolo unde ei înșiși nu s-ar fi gândit vreodată că există. Îi învăț să folosească aceste abilități ca să ajungă la rezultatele pe care le doresc, să-și îmbunătățească viața continuu.

Huna este un Program de Evoluție Personală accelerată. De când am integrat Huna în viața mea, gândirea mea e mai clară, se bazează pe principiile atât de simple și, totuși, profunde ale Huna. Îmi aliniez vibrația imediat ce conștientizez că e necesar. Orice gând se manifesta aproape instantaneu. Fac totul cu integritate, cu dragoste păstrându-mi granițele personale.

În călătoria asta am învățat sute de oameni să elibereze emoțiile negative din trecut, deciziile și credințele nocive, pentru ca ei să-și creeze conștient viitorul pe care-l merită. Totul începe cu dorința personală a fiecăruia de a-și asuma responsabilitatea pentru viață și rezultate.

Vei învăța cum să:

Ce vei experimenta:

Ce primești concret dacă te înscrii:

Practica Huna funcționează!

Nu mă crede pe cuvânt, citește mesajele pe care le primesc pe email de la cursanți!

Creezi progres în viața ta spirituală, emoțională și personală.

Dar după ce începi să lucrezi cu tine însuți și aplici tehnicile și principiile HUNA, vei ajunge să manifești fix viața pe care o dorești, să-ți îndeplinești fiecare obiectiv, unul câte unul.
Iar această împlinire nu-ți va mai fi răpită de nicio experiență, nicio pandemie, nicio persoană.

Simt că sunt conectată la o energie incredibilă, de aceea, sunt convinsă că dacă ai ajuns până aici ești pregătit să aprofundezi informațiile pe care ți le-ai însușit ca să trăiești viața în adevăratul sens al cuvântului. Să o trăiești, nu doar să treci prin ea. 

Am pornit încrezătoare în această Călătorie spirituală, iar alături de mine sunt deja alte persoane hotărâte să-și schimbe prezentul pentru a se bucura de un viitor pe măsura obiectivelor lor.

Vii cu noi?

147 LEI

garanție 100%

Dacă te înscrii la seminar şi nu eşti mulţumit de informațiile din el, trebuie doar să ne spui și îți returnăm toți banii înapoi.

SEMINAR LIVE HUNA - 16 IUNIE, ORA 18:00

Huna îți oferă înțelegerea de sine și cunoștințele necesare pentru un trai armonios și eficient.

Întreaga experiență HUNA este despre a te situa în fluxul de energie, despre momentele de ,,aha” și de impactul în sine, despre a accesa vibrații înalte care deschid ochii, aduc rezultate rapide.