SEMINAR LIVE de 4 ore - 16 IUNIE, ORA 18:00

Elimină vina, stresul și frustrările ca să traiești viața pe care o meriți.

Seminarul ,,O practică autentica Huna” te ajută să elimini emoțiile negative, te învață să ierți și să treci peste frustrările zilnice, totul ca să trăiești o viață împlinită cu tine și cu cei din jur.

Ești 100% responsabil de vindecarea rănilor sufletești.

A venit momentul să te dezvolți, să elimini cât mai multe emoţii negative, credinţe învechite şi nefolositoare. Nu poți merge mai departe în călătoria aceasta spirituală cu atât de mult bagaj emoțional. E necesar să lași în urmă tot ce nu-ți mai este de folos în evoluţia ta.

De câte ori ai simțit vina?

Adevărul e că ne simţim vinovaţi...

Pentru că ni s-a repetat încă din copilărie că ceva este în neregulă cu noi, că ne lipseşte ceva, nu atingem standardele şi aşteptările celor din jur şi atunci e normal să ni se întâmple lucruri rele, că merităm!

De fapt, asta e una dintre acele idei pe care e nevoie să o uităm. Ceea ce merităm este o viață împlinită, în echilibru cu propriul suflet și cu cei din jurul nostru.

Și pentru că vina și frustrarea ne macină în diferite contexte și sub diferite forme, îmi doresc să te eliberezi în primul rând de acestea două...

La prima vedere, s-ar putea spune că evenimentele exterioare sunt cele care generează frustrare, însă, la o privire mai atentă, tu ești responsabil de această stare.

Așteptările tale pot fi o sursă de apariție a frustrării. Astfel, dacă acestea sunt mult prea nerealiste și nu se concretizează într-un rezultat dorit de tine, atunci apare acest sentiment.

Frustrarea ţine de visele destrămate. Cine şi ce a auzit despre noi? Cine şi ce a spus despre noi? Când? Când nu am reuşit! Ceea ce rămâne mereu lipit de noi este IMAGINEA. A cui? A noastră în lume.

Crede-mă că poți să scapi de toate emoțiile negative care îți guvernează viața.

De fapt, emoţia negativă este indicatorul nostru principal că nu suntem aliniaţi cu Sinele mai Înalt.

Dar când am descoperit HUNA...

Am simțit ca sunt mai aproape de adevărul personal. Inițierea în această practică a fost o poartă prin care m-am conectat linia descendenților….o activare a capacității de a folosi simbolurile și energia.

Ce este de fapt Huna?

Este o practică tradițională hawaiiană care îți poate schimba radical viața. Conform principiilor acesteia, orice stres, dezechilibru poate fi corectat lucrând asupra ta.

Huna cere nu să “crezi” orice sau să accepți orice sistem dogmatic pentru că eu spun că așa este; Huna cere să lași principiile ei sa lucreze în favoarea ta.

Huna este centrată pe AICI și ACUM. Învățăturile sale ne ajută să readucem echilibrul și armonia folosind resursele interioare pe care le avem deja pentru a regla relația cu propria persoană, cu copiii, cu partenerul, cu toți oamenii dragi din jur.

Funcționează diferit pentru fiecare dintre noi, în funcție de ce dezechilibre avem.

Te ajută în orice punct al vieții te afli, cu orice problemă conștientă sau ascunsă pe care o ai. Te ghidează spre o viață armonioasă, în care tu poți lua cele mai bune și sănătoase decizii.

Pentru tine și pentru cei dragi.

Te invit într-o călătorie spirituală de 4 ore

Sunt coach-ul alături de care vei descoperi noi procese pentru a face din spiritualitate o parte activă a vieții tale!

Sunt Gina Veveriță, Master Trainer în NLP, Trainer TLT, Coaching și Hipnoză.

Cred în potențialul fiecărui om și am ales să îmi măsor rezultatele personale prin rezultatele oamenilor pe care îi întâlnesc. Și mai cred că e foarte important să ai o minte deschisă permanent, să ai proiecte noi și să înveți continuu indiferent de vârsta pe care o ai.

Momentul zero, cel de ”aha”, a fost în 2008, când am finalizat primele două niveluri din NLP. Atunci am început să aplic tehnicile și metodele învățate în sesiuni de coaching și terapie, iar în 2012 m-am certificat ca Trainer de NLP, Trainer Time Line Therapy®, Trainer de Hipnoterapie și Coaching Trainer – la Tad James Company USA.

Pot vedea calități în oameni acolo unde ei înșiși nu s-ar fi gândit vreodată că există. Îi învăț să folosească aceste abilități ca să ajungă la rezultatele pe care le doresc, să-și îmbunătățească viața continuu.

Huna este un Program de Evoluție Personală accelerată. De când am integrat Huna în viața mea, gândirea mea e mai clară, se bazează pe principiile atât de simple și, totuși, profunde ale Huna. Îmi aliniez vibrația imediat ce conștientizez că e necesar. Orice gând se manifesta aproape instantaneu. Fac totul cu integritate, cu dragoste păstrându-mi granițele personale.

În călătoria asta am învățat sute de oameni să elibereze emoțiile negative din trecut, deciziile și credințele nocive, pentru ca ei să-și creeze conștient viitorul pe care-l merită. Totul începe cu dorința personală a fiecăruia de a-și asuma responsabilitatea pentru viață și rezultate.

Vei învăța cum să:

Ce vei experimenta:

Ce primești concret dacă te înscrii:

Practica Huna funcționează!

Nu mă crede pe cuvânt, citește mesajele pe care le primesc pe email de la cursanți!

Creezi progres în viața ta spirituală, emoțională și personală.

Dar după ce începi să lucrezi cu tine însuți și aplici tehnicile și principiile HUNA, vei ajunge să manifești fix viața pe care o dorești, să-ți îndeplinești fiecare obiectiv, unul câte unul.

Iar această împlinire nu-ți va mai fi răpită de nicio experiență, nicio pandemie, nicio persoană.

Simt că sunt conectată la o energie incredibilă, de aceea, sunt convinsă că dacă ai ajuns până aici ești pregătit să aprofundezi informațiile pe care ți le-ai însușit ca să trăiești viața în adevăratul sens al cuvântului. Să o trăiești, nu doar să treci prin ea. 

Am pornit încrezătoare în această Călătorie spirituală, iar alături de mine sunt deja alte persoane hotărâte să-și schimbe prezentul pentru a se bucura de un viitor pe măsura obiectivelor lor.

Vii cu noi?

147 LEI

garanție 100%

Dacă te înscrii la seminar şi nu eşti mulţumit de informațiile din el, trebuie doar să ne spui și îți returnăm toți banii înapoi.

SEMINAR LIVE HUNA - 16 IUNIE, ORA 18:00

Huna îți oferă înțelegerea de sine și cunoștințele necesare pentru un trai armonios și eficient.

Întreaga experiență HUNA este despre a te situa în fluxul de energie, despre momentele de ,,aha” și de impactul în sine, despre a accesa vibrații înalte care deschid ochii, aduc rezultate rapide.

Doar 147 LEI