Ce este o sesiune de Breakthrough?

De multe ori ajungem sa descoperim in viata noastra ca istoria se repeta si ca, desi suntem constienti de potentialul pe care-l avem nu functionam la capacitate maxima, iar rezultatele continua sa se lase asteptate. O sesiune Breakthrough este o sesiune unica care va fi personalizata special pentru tine de catre trainerul NLP. Este conceputa pentru a ghida oamenii sa depaseasca orice blocaje percepute, indiferent daca se regasesc intr-o situatie profesionala sau personala.

Scopul acestei sesiuni este acela de a incepe sa te descoperi, sa te regasesti si sa te inzestrezi cu instrumente care sa iti permita sa eliberezi bagajul emotional negativ din trecutul tau si sa inaintezi in viata in directia si in ritmul pe care le alegi fara sa ai frana de mana trasa.

Este o modalitate rapida de training NLP prin care poti sa realizezi schimbari importante, convingatoare si semnificative in tine si dezvoltarea personala pe care le-ai dorit pentru prea mult timp pana acum. Spre deosebire de metodele de terapie traditionala, o sesiune de Breakthrough foloseste tehnici NLP, Lingvistica Cuantica, Ierarhia Valorilor, Timeline Therapy® si Hipnoza (acesta din urma numai daca ai nevoie).

Vei scapa de emotiile negative ca furia, supararea, tristetea, frica, vinovatia, fobii si traume. Vei putea elimina blocajele , credintele si deciziile limitatoare astfel incat sa poti sa integrezi orice conflicte care au fost create in mintea ta.

Vom lucra la descoperirea si alinierea valorilor tale constiente si subconstiente in asa fel incat acestea sa te sustina in atingerea obiectivului pe care l-ai stabilit.

Ce poti sa obtii intr-o sesiune Breakthrough?

 • Dobandirea stimei de sine si a increderii, performanta in cariera, motivare, eficienta, hotarare in luarea deciziilor;
 • Stabilirea unei directii clare si mai utile in viata;
 • Imbunatatirea managementul timpului, a relatiilor, concentrarea;
 • Eliberarea de emotii negative cum ar fi furia, supararea, tristetea, frica, fobii, vinovatia, care, printre altele dauneaza integritatii corporale;
 • Ajuta oamenii sa renunte la fumat, sa elibereze greutatea in exces, sa renunte la deprinderi nefolositoare, sa renunte la a face aceleasi lucruri si sa se astepte la rezultate diferite;
 • Descoperirea, evaluarea si alinierea valorilor in diferite domenii ale vietii pentru obtinerea unui comportament care sa fie in concordanta cu indeplinirea obiectivelor;
 • Stabilirea obiectivelor SMART si inserarea acestora pe Linia Timpului pentru a crea un viitor convingator si realizabil;

Tehnicile utilizate pentru a ne adresa direct mintii tale subconstiente vor face ca schimbarea sa se produca rapid si in totalitate. Pe masura ce eliberezi emotii negative, decizii si credinte limitatoare, vei invata cum sa formulezi obiective atractive folosind un limbaj precis care sa fie inteles de catre mintea ta subconstienta ea fiind cea care este responsabila de indeplinirea lor!

Cum se desfasoara o sesiune de Breakthrough?

Uneori, problemele mari din vietile noastre au nevoie de doar un pic de claritate. O sesiune de Breakthrough variaza de la un client la altul functie de natura problemei care se cere a fi rezolvata. De obicei, procesul implica aproximativ 6-8 ore de lucru fata in fata.

La intelegere, acestea se desfasoara pe parcursul a unei zile sau poate fi impartita in doua sau trei sesiuni. Desi este o sesiune de coaching condensata, intensiva, vei fi uimit cate schimbari se produc in tine chiar in timpul acestor cateva ore.

In sesiunea initiala se face un interviu de precalificare in care ti se vor da sarcini care trebuiesc completate inainte de inceperea sesiunii principale. De indeplinirea acestor sarcini va depinde calificarea ta in calitatea de client pentru etapa urmatoare.

In urmatoarea etapa ti se va cere sa completezi un istoric personal detaliat, care se face printr-o o serie de intrebari specifice, menite sa duca la intelegerea complexitatii si a structurii de baza a problemei.

Toate sesiunile ulterioare sunt elaborate specific pentru a intrerupe si a elimina problema, dobandind astfel noi resurse, noi strategii si tehnici, obiective durabile pentru viitor, precum si cadrul emotional si comportamental pentru a atinge succesul de durata.

De cate sesiuni este nevoie?

Spre deosebire de cei care nu sunt la curent cu cele mai recente progrese in domeniul tehnologiilor de schimbare umana sau cei cu orientari putin mai vechi s-ar putea spune ca schimbarea e un process de lunga durata.

Folosind tehnologii de schimbare printre cele mai puternice din lume, cum ar fi NLP, Time Line Therapy® si Hipnoza, desi putem sa stim doar dupa ce avem informatiile complete despre tine, vei fi placut surprins sa descoperi ca pentru a rezolva cele mai multe probleme o singura sesiune este de ajuns, urmata de una sau doua intalniri de verificare si consolidare a noilor abilitati si strategii instalate.

La incheierea sesiunii Breakthrough, vei invata sa privesti dincolo de preocuparile care te-au tinut captiv, si sa aspiri spre atingerea celor mai inalte teluri. Veti dezvolta noi valori si noi seturi de convingeri despre tine care te vor pune in miscare intr-o directie care va produce rezultate de succes in viata ta.

Proces intensiv de transformare personala profunda

Pentru cine isi doreste sa schimbe ceva substantial intr-unul din domeniile vietii, aspect care le va influenta pozitiv pe toate celelalte, oferim acest program cu eficienta dovedita, asa cum a fost el dezvoltat in toate detaliile de catre autorul sau, Tad James.

Vor fi intre 6 si 8 ore in care:
 • Identificam ce este ceea ce vrei sa obtii, acel lucru care odata obtinut, rezolvat, indeplinit, le va influenta pozitiv pe toate celelalte;
 • Trecem printr-un interviu complex cu ajutorul caruia descoperim cauzele subconstiente si implicatiile din toate planurile vietii;
 • Eliberam blocajele cauzate de evenimente cu emotii negative din trecutul persona;
 • Parcurgem un proces intensiv de transformare personala profunda la nivel de atitudine, gandire, stare emotionala si comportament, care se integreaza si isi arata beneficiile pe parcursul lunilor ce urmeaza sesiunilor de lucru;
 • Intalnirile sunt insotite de sarcini practice si schimbari in stilul de viata, atat pe durata desfasurarii lor, cat si ulterior, sub supravegherea si ghidarea noastra, pentru a garanta rezultatele.;

BREAKTHROUGH™

c-gna

Gina Veveriță

Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching