Păreri despre cursul de Practician NLP

Roxana

Testimonial Roxana, absolventa a cursului Intensiv NLP Practitioner sustinut de Gina Veveriță Master Trainer de NLP, Trainer Time Line Therapy®, Hipnoterapie si Coaching in cadrul NLP Discovery.

Cristian

Testimonial Cristian, absolvent al cursului Intensiv NLP Practitioner sustinut de Gina Veveriță Master Trainer de NLP, Trainer Time Line Therapy®, Hipnoterapie si Coaching in cadrul NLP Discovery.

Păreri despre cursul de Master Practician NLP

Irina

Irina este mandra absolventa a cursului Master Practician de NLP. Cum si-a schimbat viata si cui ii recomanda cursurile de NLP?

Marilena

Din dorinta de cautare si cunoastere Marilena a intrat in contact cu NLP-ul si recomanda tuturor care vor sa se cunoasca mai bine sa vina la NLP! Descopera ce constientizari a avut Marilena in urma participarii la curs.

Cosmina

Cosmina lucreaza in domeniul resursele umane si a descoperit NLP-ul in urma cu multi ani insa de anul trecut si-a facut curajul sa aprofundeze NLP. Ce a motivat-o sa participe la curs?

Daniel

Daniel ne spune povestea lui si ce schimbari a produs NLP in viata lui. Devino mai constient si persoana care decide ce se intampla cu viata ta!

Carmen

Carmen este psiholog în Cluj și ne povesteste motivația din spatele alegerii cursului de NLP. De ce iti recomanda și ție NLP?

Anca

Anca din Bacau ne impartaseste experienta traita la cursurile NLP Discovery, cat de important este sa ai un limbaj specific si precis in viata ta, si doreste sa transmita tuturor persoanelor importanta NLP-ului.

Bogdan

Bogdan I. din Bucuresti ne “vinde” secretele NLP-ului pentru comunicare si vanzari si ne povesteste ce experienta deosebita a avut la curs!

Aurica

Aurica din Sibiu este director economic si ne povesteste despre cum a ajutat-o NLP-ul si ce a invatat in urma participarii la cursurile NLP Discovery!

Bogdan

Bogdan P. din Bucuresti ne impartaseste ce solutii a gasit intr-o perioada dificila din viata lui si cum s-a schimbat viata lui de cand a studiat NLP. Ce sfaturi iti da Bogdan daca vrei sa treci la cauza si sa fii la un alt nivel?

Anca

Anca din Timisoara ne povesteste despre experienta ei la cursul Master Practician – NLP Discovery. Ce diferenta a facut cursul de NLP in viata Ancai?

Andrei

Andrei din Targu Mures, de profesie Inginer Constructor, ne impartaseste de ce a ales NLP si ce aspecte ale vietii si-a imbunatatit dupa participarea la curs.

Coni

Testimonial Coni, absolvent al cursului NLP Master Practitioner sustinut de Gina Veveriță Master Trainer de NLP, Trainer Time Line Therapy®, Hipnoterapie si Coaching in cadrul NLP Discovery.

Simona si Daria

Testimonial Simona si Daria, despre cursul NLP Master Practitioner sustinut de Gina Veveriță Master Trainer de NLP, Trainer Time Line Therapy®, Hipnoterapie si Coaching in cadrul NLP Discovery.

Aurel si Simona

Testimonial Aurel si Simona, absolventi ai cursului NLP Master Practitioner sustinut de Gina Veveriță Master Trainer de NLP, Trainer Time Line Therapy®, Hipnoterapie si Coaching in cadrul NLP Discovery.

Păreri despre cursul de Trainer NLP

Loreta

Testimonial Loreta, absolventa a cursului NLP Trainer sustinut de Gina Veveriță Master Trainer de NLP, Trainer Time Line Therapy®, Hipnoterapie si Coaching in cadrul NLP Discovery.

Păreri despre cursul NLP After Hours

Costin si Maria

Testimonial Costin și Maria, absolvenți al cursului NLP After Hours susținut de Gina Veveriță Master Trainer de NLP, Trainer Time Line Therapy®, Hipnoterapie și Coaching în cadrul NLP Discovery.

Taliha

Testimonial Taliha, despre cursul NLP After Hours susținut de Gina Veveriță Master Trainer de NLP, Trainer Time Line Therapy®, Hipnoterapie și Coaching în cadrul NLP Discovery.