Webinar Gratuit Marți, 17 mai, ora 19:00

Introducere în Time Line Therapy™

”Timpul nu rezolvă probleme, doar le acumulează”

Dacă ți-ai pus vreodată cel puțin una dintre întrebările de mai jos,

 • Cum emoțiile negative îmi afectează VIAȚA?
 • Cum emoțiile negative îmi afectează relațiile, comunicarea cu mine însumi  și cu ceilalți?
 • Ce decizii iau atunci când sunt furios?  Cum îmi afectează acest lucru performanța?

Dacă ai avut vreodată stări care nu ți-au plăcut dar nu ai știut ce să faci cu ele, sau ai reactionat impulsiv și după aceea ai regretat.

 •  Dacă ai conștientizat că emoțiile stau în fața obiectivelor la care ai visat?
 •  Dacă ești în situația în care cauți soluții pentru a nu mai repeta la nesfârșit aceleași greșeli din trecut…

Te invit la webinar

"

Emoțiile  negative nu protejează corpul iar  Deciziile Limitative blochează evoluția.

Cine ești tu acum, în prezent, dacă nu colecția ta de amintiri? De aproape 100 de ani, psihologii au fost de acord că experiențele noastre din trecut determină cine suntem și cum acționăm. Amintirile sunt înregistrate și stocate în memoria noastră pe linia timpului, și, pe măsură ce îmbătrânim, odată cu trecerea  timpului, au o influență din ce în ce mai mare asupra noastră. Linia Timpului este indexul de referință, prin care mintea subconștientă codifică amintirile și, de obicei, acest proces este complet inconștient.

Emoțiile negative

Provoacă blocaje în fluxul de energie din întregul corp, care acum, prin intermediul tehnologiei performante poate fi măsurat. Gândirea modernă, în biologia cuantică, arată că emoțiile negative care au rămas atașate corpului uman pot să genereze  blocaje funcționale ale sistemului nervos. Astfel, emoțiile negative ar putea condiționa creierul, să trimită semnale greșite diferitelor organe din corp, sau poate chiar să nu trimită semnale deloc!

Deciziile limitative

Sunt cele care dau naștere credințelor limitative, care sunt adoptate ulterior, aparent, ca sistem de protecție, ele ar putea să împiedice o viață trăită cu mai multă bucurie și mai mult sens. Chiar dacă multe dintre acestea au fost inoculate de familie, școală, prieteni, mass-media, decizia conștientă de a scăpa de limitări, stă în responsabilitatea fiecăruia.

Singura persoană care stă împotriva propriei evoluții, ești doar tu.

Ce este Time Line Therapy ®?

Time Line Therapy® reprezintă o descoperire relativ recentă, făcută de către dr. Tad James, Master Trainer NLP și autorul a 7 cărți și sute de ore de materiale audio, care se bazează pe modul în care sunt stocate amintirile trecutului și ale viitorului  pe LINIA TIMPULUI.

Time Line Therapy ® este un subset al Programării Neuro Lingvistice (NLP), o tehnică avansată a acesteia, care permite oamenilor să:

 • Descopere propria linie a timpului,
 • Descopere cauza rădăcină a unui anumit eveniment,
 • Elimine emoții negative din trecut, precum furie, tristețe, teamă, durere în suflet și vinovăție.
 • Elimine deciziile limitative, care blochează creșterea
 • Ofere pași specifici pentru crearea viitorului exact în modul dorit

De la Aristotel, William James, Sigmund Freud, Carl Jung la Milton Erickson, oamenii interesați de psihologie au căutat o modalitate de a descrie în mod adecvat experiența umană în raport cu timpul. Time Line Therapy®, are potențialul, nu numai de a da sens experienței noastre, ci și de a schimba înțelegerea asupra trecutului personal și a modului în care emoțiile negative și deciziile limitative ne afectează.

  Cui se adresează?

  Deși mulți oameni studiază tehnicile de NLP și Time Line Therapy ® pentru propria lor creștere și dezvoltare personală, aceste tehnici sunt de neprețuit pentru profesioniștii  în domeniul creșterii și dezvoltării personale. Unele profesii care folosesc cu succes NLP și Time Line Therapy ®, includ actori, sportivi, manageri și proprietari de afaceri, celebrități, antrenori, consultanți, consilieri, chiropracticieni, medici, educatori, hipnoterapeuți, avocați, maseuri, osteopați, profesori, psihologi  și instructori. 

  NLP și Time Line Therapy ® oferă o modalitate eficientă de a crește și de a îmbunătăți în mod consistent, performanța.

  De ce sa participi?

  Cei care au trecut prin aceasta tehnică, fie în sesiuni particulare de coaching, fie în cursurile live, au spus că au devenit mai calmi, mai relaxați, le-a crescut vibrația, sunt pe o altă frecvență, astfel au început să atragă alți oameni în viața lor. Și pentru că, tehnica Time Line Therapy ®

  • Îți crește nivelul de energie disponibil în corp
  • Scade negativitatea, crește vitalitatea, optimismul, buna dispoziție
  • Stimulează procesele de vindecare

   

  Ce vei afla?

     Noțiuni generale despre Time Line Therapy ®

     Cum selectezi în mod conștient informațiile care pătrund în subconștient

     Cum se descoperă Linia Timpului

  DEMO în grup Călătorie deasupra Liniei timpului, în trecut și in viitor.

   

  Înscrie-te la webminar

  DURATA: 3 ore

  testimoniale

  Ma numesc Adrian Cursaru, sunt de profesie inginer si am venit cu scopul de a mă dezvolta personal. Îi mulțumesc Ginei pentru experiența unică din acest curs. Este singurul curs din care am învățat cum să îmi selectez informația, cum să reformulez întrebările potrivite, și cum să ajung la rezultatul dorit. E un carusel de emoție, de experiență …nu-l pot descrie în cuvinte și, le mulțumesc din suflet tuturor colegilor.

  Adrian Cursaru

  Inginer sisteme HVAC, București

  Sunt Alexandra, am 15 ani și sunt din Cluj Napoca. Înainte să vin la acest curs, cumva, mi-am stabilit niște obiective cu ce vreau să plec de aici, iar principalul meu scop era să învăț lucrurile mai repede, și să rețin mai ușor informația pe care o citesc.

  Lucrul care mi-a plăcut cel mai mult, a fost modul în care am fost tratată. Desi acesta este un curs de adulți, și eram printre puțini minori de aici, am fost tratată ca de la egal la egal. Acest lucru l-am observat cel mai tare la exercițiile de lucru în echipă, unde am simțit încrederea pe care ceilalți o aveau în mine. Lucrul care a avut cel mai mare impact asupra mea a fost în prima zi, care cumva m-a făcut să am o revelație spontană a lucrurilor care mă țineau înapoi.

  Le recomand să vină odihniți și să nu-l confunde cu o vacanță, pentru că deși locația și cazarea sunt foarte frumoase, este un curs intensiv și nu e loc de somn.

  Această experiență a fost foarte frumoasă. Deși am avut ore de dimineață până seara, nu m-am simțit deloc obosită, sau plictisită, nu a fost ca și cum eram la școală. de exemplu, eram constant captivată de informația prezentată.

  Alexandra Morar

  Elevă, Cluj-Napoca

  Cel mai intensiv curs la care am participat, am simțit schimbări în mine de la o oră la alta, nu am cuvinte pentru a descriere trăirile din accest curs. A fost una dintre cele mai bune decizi luate. Voi aplica tot cea ce am învățat aici pentru a oferi o viață mai bună celor din jurul meu.

  Enedy Iosif

  Inginer, Timișoara

  Am venit la acest curs pentru a încerca să-mi pun ordine în gânduri și să-mi răspund la întrebări. Dintre toate metodele folosite în acest curs, pentru mine, cel mai mare impact l-a avut Time Line Therapy

  Ionel Petruț

  Inginer IT, Timișoara

  Atmosfera și energia de grup au fost foarte frumoase, Gina și-a dat interesul pentru fiecare în parte, se vede ca face cu foarte multă pasiune ceea ce face, intesitatea și intensivitatea cursului au fost propice pentru a instala în fiecare din noi un limbaj benefic.” 

  „Fii pregatit pentru un curs extrem de complex si intens. Energia de grup care se creaza acolo este foarte interesanta, ca o mica familie, si din fiecare experienta a fiecaruia dintre cei prezenti la curs ai de invatat ca si cand ar fi… propriile tale experiente.
  Cat de multe vei invata la curs? Exact atat cat vrei. Din fiecare vorba, din fiecare gest, din fiecare intrebare a altuia sau a ta, ai de invatat daca doresti. Lasa orice limitare la intrarea in Paltinis, si vino cu o minte deschisa, ai multa informatie de primit, informatie valoroasa. Apoi poti selecta ce crezi ca este potrivit pentru tine, sau poti luat tot si te poti juca cu ele, pana cand vei obtine reteta perfecta pentru a te propulsa in viitorul dorit.

  Locatia este excelenta, aer curat, liniste, si privelisti de vis. Gina este un trainer real pasionat de ceea ce face, cu o dorinta intensa de a transmite informatia mai departe si de a te ajuta sa iti schimbi viata in bine.

  Invata sa iti iei puterea personala in propriile maini, si dobandeste uneltele necesare pentru a face acest lucru.

  Ionascu Gabriela

  Coach, Târgu-Jiu

  Am venit aici deoarece mi-am dorit foarte mult să ies din zona de confort, să evoluez, să mă pot ajuta mult mai mult decat am făcut-o și să-mi arăt că pot.

  Am realizat ca pot fi mai mult decât am știut că sunt, că pot face mai mult decât m-am gândit că pot face și că într-adevăr putem evolua împreună.

  Angelica Stan

  Arad

  WEBINAR SUSȚINUT DE

  GINA VEVERIȚĂ

  Master Trainer NLP, Trainer Time Line Therapy®,
  Hipnoterapie si Coaching

  © 2022 NLP Discovery – nlpdiscovery.ro

  Termeni și Condiții | Confidențialitate

  Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau Facebook Inc. În plus, acest site nu este susținut de Facebook în nici un fel. FACEBOOK este o marcă înregistrată a FACEBOOK, Inc