WORKSHOP PREMIUM

Workshop offline și online – 15 Octombrie

10:00-17:00

De la frică la încredere

Cum pui STOP trecutului și spui START prezentului

 

„Timpul nu rezolvă probleme, doar le acumulează”

 

Dacă ți-ai pus vreodată cel puțin una dintre întrebările de mai jos:

✔ Cum emoțiile negative îmi afectează VIAȚA?

✔ Cum emoțiile negative îmi afectează relațiile, comunicarea cu mine însumi și cu ceilalți?

✔ Ce decizii iau atunci când sunt furios? Cum îmi afectează acest lucru performanța?

✔ Cum pot elimina emoțiile negative din trecut, pentru a reduce impactul negativ al acestora

✔ Pot scăpa de frica mea? Dar oare ce a declanșat-o?

Sau poate ca îți sunt familiare situațiile de mai jos:

✔ Dacă ai avut vreodată stări care nu ți-au plăcut dar nu ai știut ce să faci cu ele, sau ai reacționat impulsiv și după aceea ai regretat.

✔ Dacă ai conștientizat că emoțiile stau în fața obiectivelor la care ai visat.

✔ Dacă ești în situația în care cauți soluții pentru a nu mai repeta la nesfârșit aceleași greșeli din trecut.

✔ Dacă ești frecvent în situația în care mintea îți spune ceva, inima altceva, și nu ești sigur(ă) ce cale să urmezi.

Emoțiile negative nu protejează corpul iar Deciziile Limitative blochează evoluți

Cine ești tu acum, în prezent, dacă nu colecția ta de amintiri? De aproape 100 de ani, psihologii au fost de acord că experiențele noastre din trecut determină cine suntem și cum acționăm. Amintirile sunt înregistrate și stocate în memoria noastră pe linia timpului, și, pe măsură ce îmbătrânim, odată cu trecerea  timpului, au o influență din ce în ce mai mare asupra noastră. Linia Timpului este indexul de referință, prin care mintea subconștientă codifică amintirile și, de obicei, acest proces este complet inconștient.

Emoțiile negative nu sunt rele. Rău este să le păstrezi.

Provoacă blocaje în fluxul de energie din întregul corp, care acum, prin intermediul tehnologiei performante, poate fi măsurat. Gândirea modernă, în biologia cuantică, arată că emoțiile negative care au rămas atașate corpului uman pot să genereze blocaje funcționale ale sistemului nervos. Astfel, emoțiile negative ar putea condiționa creierul, să trimită semnale greșite diferitelor organe din corp, sau poate chiar să nu trimită semnale deloc!

Deciziile limitative

Sunt cele care dau naștere credințelor limitative, care sunt adoptate ulterior, aparent, ca sistem de protecție, ele ar putea să împiedice o viață trăită cu mai multă bucurie și mai mult sens. Chiar dacă multe dintre acestea au fost inoculate de familie, școală, prieteni, mass-media, decizia conștientă de a scăpa de limitări, stă în responsabilitatea fiecăruia.

Singura persoană care stă împotriva propriei evoluții, ești doar tu.

Ne vom axa pe…Time Line Therapy®?

Time Line Therapy ® este un subset al Programării Neuro Lingvistice (NLP), o tehnică avansată a acesteia, care permite oamenilor să:

  • Descopere propria linie a timpului,
  • Descopere cauza rădăcină a unui anumit eveniment,
  • Elimine emoții negative din trecut, precum furie, tristețe, teamă, durere în suflet și vinovăție.
  • Elimine deciziile limitative, care blochează creșterea
  • Ofere pași specifici pentru crearea viitorului exact în modul dorit

De la Aristotel, William James, Sigmund Freud, Carl Jung la Milton Erickson, oamenii interesați de psihologie au căutat o modalitate de a descrie în mod adecvat experiența umană în raport cu timpul. Time Line Therapy® are potențialul nu numai de a da sens experienței noastre, ci și de a schimba înțelegerea asupra trecutului personal și a modului în care emoțiile negative și deciziile limitative ne afectează.

Cui se adresează acest workshop?

Deși mulți oameni studiază tehnicile de NLP și Time Line Therapy ® pentru propria lor creștere și dezvoltare personală, aceste tehnici sunt de neprețuit pentru profesioniștii în domeniul creșterii și dezvoltării personale. Unele profesii care folosesc cu succes NLP și Time Line Therapy ® includ actori, sportivi, manageri și proprietari de afaceri, celebrități, antrenori, consultanți, consilieri, chiropracticieni, medici, educatori, hipnoterapeuți, avocați, maseuri, osteopați, profesori, psihologi și instructori. 

NLP și Time Line Therapy ® oferă o modalitate eficientă de a crește și de a îmbunătăți în mod consistent performanța.

De ce să participi?

Deși știu că agenda ta e plină și că nu ai prea mult timp liber, insist să participi la acest workshop. Pentru că nu sunt sigură că ai destul timp pentru tine. Dar te întreb pe tine: ai timp să îți îndeplinești nevoia de autoîmplinire, cea mai importantă nevoie conform piramidei lui Maslow?

Hai să te întreb altfel, poate e mai simplu de răspuns, fără să te uiți în calendar. Vrei să îți îndeplinești nevoia de autoîmplinire, cea mai importantă nevoie conform piramidei lui Maslow?

Când vine vorba de timp, toți avem aceleași 24 de ore pe zi. Christopher Rice ne spune foarte frumos că: „Fiecare zi este un cont bancar și timpul este valuta. Nimeni nu este bogat, nimeni nu este sărac, toți avem 24 de ore.” Depinde de noi cum le folosim; pe ce alegem să ne focusăm; pe ce alegem să ne canalizăm energia. Și mai mult de atât –  cum ar fi să ne facem timp (pentru lucrurile importante pentru noi)?

Cei care au experimentat tehnica Time Line Therapy®, fie în sesiuni particulare de coaching, fie în cursurile live, au spus că au devenit mai calmi, mai relaxați, le-a crescut vibrația, sunt pe o altă frecvență, astfel au început să atragă alți oameni în viața lor. Toate acestea (și altele) se resimt deoarece această tehnică:

Îți crește nivelul de energie disponibil în corp;

Scade negativitatea, crește vitalitatea, optimismul, buna dispoziție;

Stimulează procesele de vindecare.

Ce vei lua cu tine mai departe?

Noțiuni generale despre Time Line Therapy ®

Cum se descoperă Linia Timpului

Cum se călătorește deasupra Liniei Timpului

✔ Cum se descoperă cauza care a declanșat problema

✔ DEMO în grup – procesul de eliberare al unei emoții negative din trecut

De ce apar situații în care ești indecis(ă)

 Cum îți afectează deciziile viața

BONUS

Pentru prima data într-un workshop introductiv, procesul de Integrarea Parților demonstrat LIVE.

Ghidul tău

Ghidul tău în această călătorie este Gina Veveriță, Master Trainer în NLP, Trainer TLT®, Coaching și Hipnoză.

„Aș începe prin a îți spune că, tot ceea ce se întâmplă aici, în acest site, este despre tine, nu despre mine. Este mai degrabă despre cum și cu ce pot eu să contribui la evoluția ta.

Poate e mai important pentru tine, cel ce citești acum, să afli ce a făcut NLP, această artă în știință, cum îmi place mie să spun, pentru mine, cum m-a transformat, cine am devenit. Ce m-a făcut să merg mai departe, și cât de minunat este să-ți asumi, să dai mai departe.

Pentru că asta facem, dăm mai departe, conștient sau inconștient, ca părinți, mentori, profesori, antreprenori…Ei și acum vine responsabilitatea. Să-ți asumi să dai mai departe din ceea ce faci, nu doar din ceea ce știi. Pentru ca atunci când doar știi, nu mai poți adăuga nimic.

Pot să vă mai spun, că sunt aici pentru că îmi place să învăț, să mă implic, să-mi forțez limitele, pe ale mele și pe ale celorlalți.

Cu un istoric de jucătoare de șah de performanță, pregătire de inginer, iar din 1995 un salt uriaș în antreprenoriat, viața mea era orientată pe planificări, calcule, cifre și logică. Așadar cu o educație în care trebuie să pui totul la îndoială, am început această călătorie în 2008, doar ca să verific și să-mi confirm ce nu este în regulă, cu acest NLP.

Rezultatul a fost că, parcă m-aș fi născut pentru prima oară. M-am trezit la viață. Și o mare parte dintre cei care au trăit această experiență spun la fel, că “Există viață înainte și după NLP.” Masterul, Trainerul, știind că există, m-au atras ca un magnet. Iar nivelul de Master Trainer, după cinci ani de muncă, a venit să-mi arate că sunt abia la început. Să numim această călătorie, viață?

Pot să te asigur că sunt aici, doar ca să te ghidez să faci pași majori în dezvoltarea ta, să te definești ca persoană, să evoluezi în siguranță. Sunt aici ca să-ți transmit cu fermitate, feedback-ul pe care am competența să-l ofer, și asta pentru că, am ales să-mi măsor rezultatele prin rezultatele oamenilor pe care îi întâlnesc.”

Gina Veveriță – Master Trainer NLP

Detalii eveniment:
Data 15.oct.  ora 10 – 17.00, pauza 13-14

Online – Zoom

Locaţia fizică a evenimentului este – Hotel IBIS Timişoara

 Formular Înscrieri

Workshop hibrid (offline și online)

Cele mai recente testimoniale!

Simt dorința să împărtășesc cu voi ce am trăit în acest workshop. Cea mai grea a fost eliberarea de furie. A fost atât de intens momentul de eliberare, încât am simțit nevoia să dorm … și am dormit mai mult decât mi-am propus  :))

E foarte tare senzația. Am plecat într-o călătorie pe linia timpului, cu emoția furiei pe care am experimentat-o de-a lungul timpului, și la finalul procesului, am revenit la acele momente și…. am putut să le  privesc cu detașare, liniște și înțelegere .

Codruța Belean

Pentru mine a fost life changing. Pare cu greutate ceea ce spun, însă starea faină în care mă aflu contrazice orice îndoială. Emoțiile au fost prezente pe parcursul workshop ului, dar am avut încredere în echipă, iar rezultatele sunt extraordinare.

Mihaela Stan

Transform your life  –  Re-surse pentru viitor, e locul acela în care dacă ai ajuns, te întrebi mirat „Cum am putut trăi oare până acum fără să știu toate astea? ” Transform your life – Re-surse pentru viitor, îți pune la dispoziție o informație pe care e posibil să o fi știut deja, însă îți dă și instrumentele necesare pentru a face mai mult. Fabrica de dorințe îți arată pe propria piele că eliberarea emoțiilor negative te va face prezent în viața ta. Te scoate din zona de confort și te conștientizează să îți re-evaluezi prioritățile. Este un loc în care dacă alegi să fii o să pricepi pe dată că dorințele brusc devin obiective. Iar obiectivele clare, precise și exacte îți sporesc calitatea vieții.Transform your life – Re-surse pentru viitor, este un drum spre o viață mai bună! Cel puțin pentru mine, asta a fost cursul Ginei Veveriță. Oportunitatea de a fii mai mult! 😊

Rebecca Mari-Mohl

A fost ceea ce mi-a schimbat viața. În primul rând percepția mea s-a schimbat și modul în care trebuie să privesc lucrurile de acum încolo. Am început să îmi acord o importantă mai mare, mie că persoană. A fost primul pas spre o viață nouă, așa cum cred eu că e bună, frumoasă și luminoasă.

Daniela Dumitrache

Transform your life – Re-surse pentru viitor, mi-a dat deschis încă o dată posibilitatea spre a conștientiza deciziile limitative pe care le aveam în inconștient , iar cu ajutorul procesului de TLT eliberare a emoțiilor negative am reușit să-mi recunosc adevăratul potențial . E minunată senzația eliberării .

Ana Maria Zidaru

Workshopul a venit într-un moment al vieții mele când aveam nevoie de el. Mi-a adus un mare plus, AHA-ul de care aveam nevoie și am realizat ce se întâmplă cu mine, în adevăratul sens al cuvântului. A contat energia grupului. Sunt foarte încântată de workshop. Gina este minunată și trainerii și asistenții.

Recomand acest workshop, mi-a deschis o altă viziune despre viață. Am învățat că putem face față la provocări cu ajutorul minții subconștiente. E un curs care te ajută în evoluție, în progres. Greu de descris în cuvinte. După workshop au venit spre mine provocări pe care le gestionez mult mai bine.

Geanina Nechifor

Pot spune din tot sufletul că după workshopulTransform your life – Re-surse pentru viitor” viața mea a luat-o pe o pantă ascendentă, fulminantă, atât emoțional, cât și financiar, a fost un “boost” de care aveam nevoie.

Am aflat baza care stă în spatele “Legii atracției” plus alte câteva tehnici pe care, imediat cum le-am pus în aplicare viața mea a fost wow.

Înainte de workshop aveam o atitudine pozitivă (dar și multe emoții negative, mai ales din copilărie, bine implementate în subconștient), citisem peste 30 de cărți de dezvoltare personală într-un an, dar toate acestea, după workshop, mi se par mai degrabă un “hei rup, hai că și tu poți” și atât.

În cărți ți se prezintă spumă, lucrurile de fațadă, dar prin NLP, ți se arată clar cum să gândești și ce întrebări să-ți pui pentru a reuși orice obiectiv.
În doar 3 săptămâni de la workshop, aproape mi-am dublat numărul de clienți, iar din punct de vedere financiar, mi-am bătut 3 obiective în intervalul acesta.

Tot ceea ce am făcut a fost să ascult tehnicile învățate de la Gina Veveriță, persoana care în momentul de față, pentru mine e pe același palier cu părinții. Părinții mi-au dat viață, Gina mi-a arătat cum să o trăiesc.

Dacă stau și analizez, schimbarea cea mai mare nu e materială, ci spirituală, interioară.

Mulțumesc Gina, mulțumesc NLP Discovery

Cristi Tabacaru

ÎNTREBĂRI ȘI ÎNDRUMARE

Dacă ai întrebări, scrie-mi un e-mail sau sună-mă. Îți voi răspunde cu plăcere.

GINA VEVERIȚĂ

Master Trainer NLP, Trainer Time Line Therapy®,
Hipnoterapie si Coaching

TELEFON

+40 744 619 183

© 2022 NLP Discovery – nlpdiscovery.ro

Termeni și Condiții | Confidențialitate

Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau Facebook Inc. În plus, acest site nu este susținut de Facebook în nici un fel. FACEBOOK este o marcă înregistrată a FACEBOOK, Inc