WORKSHOP PREMIUM NLP

O EXPERIENȚĂ AUTENTICĂ HUNA

Workshop 2 zile

27-28 Martie

 

 

Această ediție a workshop-ului este online!

În această perioadă în care singura constantă este INCERTITUDINEA, noi credem că acum este momentul pentru a învăța și pentru a ne forma o nouă strategie de gândire. 

 

În situații normale, prețul workshop-ului este de 390 EURO dar la această ediție beneficiezi de pretul de 195 EURO.
 

Practică străveche Hawaiiană în care vei învăța să folosești tehnici pentru a face conexiuni cu sursele de Mana atât în interiorul cât și în exteriorul tău.

 

Dacă ești interesat de creștere spirituală și dezvoltare personală sau de extinderea conștienței și a legăturii cu spiritul universal, atunci vei descoperi că HUNA este unul dintre cele mai bune instrumente practice pe care trebuie să le folosești atunci când lucrezi pentru evoluția ta personală și spirituală.

HUNA este arta și știința originală a vindecării și dezvoltării spirituale a popoarelor pământului. Nu este pentru toată lumea.

Huna este eticheta modernă occidentală atribuită vindecării antice și șamanismului spiritual al vechiului Hawaii. Învățăturile Huna erau transmise prin anumite familii și au fost cândva secrete și atent păzite – dar astăzi, unele familii transmit aceste învățături în mod deschis. 

Indigenii hawaiieni credeau că atunci când oamenii se confruntau cu gânduri sau emoții, nu se puteau descurca în acel moment.

În Huna, înveți că păstrarea emoțiilor negative, pe care Mintea Subconștientă, “UNIHIPILI” le păstra pe corp sub formă de „pungi negre”, este nesănătoasă pentru minte, corp și spirit.

Principala directivă a UNIHIPILI este să renunțe la gândurile și emoțiile negative atunci când este momentul potrivit, pentru a începe procesul de autovindecare mentală, fizică și spirituală.

Huna este uneori asociată cu programarea neuro-lingvistică (NLP) sau cu hipnoza, dar este distinct diferită de aceste practici.  Huna este un mod de a gândi, de a face și de a fi, cu procese și tehnici care te pot ajuta în dezvoltarea personală, profesională și spirituală.

Prin Huna poți să călătorești direct către Mintea Supraconștientă” AUMAKUA” și să faci conexiuni cu toate celelalte minți. Calătoria începe prin eliminarea blocajelor și expandarea conștienței.

CE OBȚII DACĂ PARTICIPI LA WORKSHOP:

✔ Te vei întâlni cu ghizii tăi spirituali. 

✔ Vei știi cum sa folosești MANA pentru a obține echilibrul de care ai nevoie.

✔ Experimentezi filozofia ALOHA a iubirii.

✔ Îți crești forța vitală pentru a îți lua puterea în propriile mâini.

✔ Te conectezi cu elementele naturii și trăiești în armonie cu mediul tău.

✔ Îți însușești tehnici de respirație și meditație care îți vor îmbogăți viața.

✔ Faci conexiuni neurologice noi și aduci vibrații înalte în energia ta.

✔ Vei afla mult mai multe despre tine și despre lumea din jur decât din știința și psihologia modernă.

✔ Construiești relații armonioase cu toți cei din jurul tău.

✔ Un manual care va fi o prețioasă sursa de practică.

Ce vei învăța ?

 

✔ Cum comunică cele trei minți și patru corpuri în interiorul tău.

✔ Cum să folosești UNIHIPILI așa cum a fost destinat să fie folosită.

✔ Care este importanța celor cinci elemente și cum acestea te influențează.

✔ Cum să-ți ajustezi nivelurile de energie folosind cele 5 elemente și care este legătura acestora cu organele corpului.

✔ Care sunt directivele primare ale AUMAKUA.

✔ Cum să te conectezi cu Sinele Superior.

✔ Chanturi Hawaiiene, meditații puternice care ajută în practicarea celor învățate.

✔ SIMBOLURILE HUNA SI CUM POȚI SĂ LE FOLOSEȘTI.

NOTĂ

 

Acest curs nu înlocuiește medicina alopată sau orice practică medicală recunoscută. Sunt informații destinate să o completeze și să echilibreze nivelurile de energie.

Cursul are loc online și înregistrarea nu se va pune la dispoziția participanților.

Master Trainer NLP

Gina Veveriță

Sunt o persoana orientata către oameni. Cred în potențialul fiecărui om și am ales să îmi măsor rezultatele personale prin rezultatele oamenilor pe care îi întâlnesc. Și mai cred că e foarte important să ai o minte deschisă permanent, să ai proiecte noi și să înveți continuu indiferent de vârsta pe care o ai.

NLP nu este doar o tehnica sau doar un curs de dezvoltare personală, este o călătorie. Începi de undeva, iți stabilești o destinație și când ai ajuns acolo constați că ai parcurs doar o mica parte din drumul pe care îl poți face, pentru că în tot acest timp te-ai pregătit și poți să observi. Astfel apare un nou nivel de aprofundare, de conștientizare. Și e minunat. Nu iți mai amâna viața. Te invit sa parcurgi aceasta călătorie chiar acum. Să începi să descoperi, să explorezi, să experimentezi cu entuziasmul și curiozitatea pe care le au copiii când merg în prima lor zi de scoală. Fie ca ai 18 sau 81 de ani e momentul potrivit sa te cunoști și să te manifești. Să te exprimi liber, sa-ți dorești să evoluezi.

Voi fi aici să te ghidez să obții ceea ce tu îți dorești atunci când îți dorești.

 Pe curând,

REZULTATE GARANTATE

Dacă nu ești mulțumit din orice motiv, îți returnăm în termen de 30 de zile suma plătită și ajungi să păstrezi și toată informația acumulată pe parcursul cursului.

Cele mai recente testimoniale!

Câmpul metal se schimbă. Tot mă întreb de săptămâna trecută : Ce s-a întâmplat, ce se întâmplă, ce este acea lumină? Deci pur și simplu m-a sedus. Nu știu ce alt cuvânt să folosesc. Încă m-ă tot gândesc: Chiar ce se întâmplă? Cine suntem? Ce e cu noi?

Acuma parcă am o dorință, o nevoie interioară s-a aflu despre ce e vorba? Cine sunt de fapt? S-a mă redescoper cumva. S-a ajung la mine. Menirea noastră în momentul de față este să aflăm cine suntem noi de fapt cu adevărat dincolo de toate cele evidente, de gânduri, de tot ce este pe piramida lui Maslov. Acolo în vârful piramidei, întrebarea mea este: Cine sunt eu? Ce e cu acea lumină pe care am văzut-o. Și nu este o lumină văzută vreodată în jurul meu, e altfel. Am așa un foc interior să aflu, s-a știu. Am nevoia asta. Simt că trebuie să aflu.Mă seduce, efectiv mă cheamă.

Sanda Roszkos

Este un domeniu de cunoaștere care chiar m-a cucerit. Nu am știu până acuma despre Huna și ce face. A fost copleșitor. A fost ca și cum o putere exterioară se ocupă să rezolve probleme pe care eu nici măcar nu le conștientizasem până acum. Și spre surprinderea mea am avut o scenă plină, plină de oameni, de entități cu care eu consideram că mă împăcasem, totuși am simțit că am mai avut ceva de rezolvat. Și la sfârșit scena s-a golit miraculous. Și nu m-a așteptam s-a fie chiar așa de bună înțelegere între noi privitor la iertare. Sper că am înțeles corect că au putut s-a dispară, că ne-am iertat reciproc. Da a fost o experiență profundă. Parcă am părăsit dimensiunea reală în câte trăim și am intrat în alte dimensiuni unde sunt alte reguli. Mi-a plăcut.

Adriana Anghelus

Și data trecută am simțit aceelași lucru. Foarte multă liniște. Adică atât de multă liniște brusc. Că aveam niște angoase și stări, adică niște emoți care nu m-a lăsau să fiu foarte prezentă. Dar s-a limpezit tot. Iar de săptămâna trecută până acum chiar am simțit că au fost momente dificile în care am avut capacitatea să fiu foarte prezentă și să îmi decupez momentul și să nu îl mai raportez la trecut și la viitor. Pur și simplu să îl iau ca atare. Proaspăt!

Delia Ristovski

A fost profund. La un moment dat nu mai terminăm de învăluit în lumină și de trimis iubire. Erau atât de multe persoane încât acolo a fost copleșitor. Parcă vream să renunț și totuși ….. nu știu. A fost …… Cred că trebuie să integrez asta.

Virginia Ciubuc

În modelul lumii mele Seminarul introductiv Huna ținut de Gina a însemnat în primul rând o conștientizare a folosirii corecte a respirației și a faptului că energia există și fiecare dintre noi poate alege cum să o folosească, cum  să o direcționeze,

 Redescoperirea celor trei minți și a rolului fiecăreia în atingerea obiectivelor propuse sau doar a înțelege cu ce se ocupă fiecare, a fost un AHA al seminarului care a dat sens anumitor situații din viața mea. Am descoperit că ființa umană este un magnet cu doi poli, unul este spiritul și al doilea materia că arta constă în a lua lucrurile de acolo de sus și să le aduci aici pe pământ. Cu siguranță nu știam că prin conștientizare poți accesa spiritualitatea.

 Respirația HA mi-a schimbat energia, m-a făcut să văd totul mai luminos, mai clar. Prin meditația Ho’o’ponopono, după dizolvarea conexiunilor cu invitații de pe scenă, s-a instalat un sentiment de liniște, calm, împăcare.

Loredana Ianosi

ÎNSCRIE-TE AICI!

SAU CHIAR DACĂ VREI MAI MULTE INFORMAȚII

Numărul de locuri este limitat. Nu mai amâna decizia.După completarea formularului vei fi contactat pentru mai multe informații.

Formular Înscrieri

Workshop online 

ÎNTREBĂRI ȘI ÎNDRUMARE

Dacă ai întrebări, scrie-mi un e-mail sau sună-mă. Îți voi răspunde cu plăcere.

GINA VEVERIȚĂ

Master Trainer NLP, Trainer Time Line Therapy®,Hipnoterapie si Coaching

TELEFON

+40 744 619 183

© 2020 NLP Discovery – nlpdiscovery.ro

Termeni și Condiții | Confidențialitate

Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau Facebook Inc. În plus, acest site nu este susținut de Facebook în nici un fel. FACEBOOK este o marcă înregistrată a FACEBOOK, Inc