Implementează Programarea Neuro-Ligvistică în cariera și afacerea ta

Dobândește noi abilități de business și aplică tehnici eficiente folosite de cei mai de succes oameni din lume

+1000

Participanți de succes

4500

Ore valoroase

15

Tipuri de cursuri

4

Certificări Internaționale

70%

Participanți care se întorc

Crește eficiența interpersonală
Cum au crescut cei mai de succes oameni din lume?

Oprah Winfrey,  Barack Obama, Andre Agassi și mulți alți reprezentanți de pe scena politică, de entertainment și din mediul de afaceri înalt folosesc tehnici de programare neuro-lingvistică pentru a facilita comunicarea în relațiile lor profesionale.

În ultimii ani 20 de ani, NLP (Programarea Neuro-Lingvistică) a cunoscut o creștere în popularitate și a început să fie utilizată tot mai mult de politicieni, sportivi de performanță, artiști din domeniul literaturii și al muzicii și nu în ultimul rând, de oameni de afaceri de top.

Oameni pregătiți în NLP au venit din corporații-gigant precum L’Oréal, Coca-Cola, KMPG, Channel 4 sau Disney, ca să dăm doar câteva exemple.

Unul din acești oameni este Nandini Gulati, care a ales în 2003 să își deschidă perspectiva aprofundând mai multe tipuri de terapii și tehnici, printre care și cea NLP. Această schimbare de perspectivă  a transformat-o din a fi un angajat performant într-un antreprenor și coach personal de succes, atingându-și potențialul maxim.

Programarea neuro-lingvistică a ajutat-o pe Nandini să realizeze ce și-a dorit, așa cum îi ajută și pe alți oameni de succes să ia deciziile potrivite pentru cariera lor și să navigheze cu ușurință atât în viața lor profesională, cât și în cea personală.

Cine este Gina?

Sunt Gina Veveriță, Master Trainer NLP, antreprenor și pasionat jucător de șah. 

Începutul meu însă nu a fost așa. După revoluția din 1989 am fost concediată și am început propria mea firmă pe care am condus-o timp de 10 ani.

Am simțit nevoia unei schimbări de perspectivă așa că am început să lucrez timp de 7 ani în vânzări directe având scopul de a-mi genera un venit pasiv. Cu experiența și cunoștințele de business acumulate am reușit să-mi îndeplinesc obiectivul, iar curiozitatea și dorința de cunoaștere mi-au îndreptat atenția către NLP.

Astfel am realizat că propriul meu potențial de business a rămas nedescoperit și că aș putea evolua atât în plan personal, cât și profesional, folosind acest domeniu vast. Acest lucru m-a motivat să obțin acreditările de Master Trainer NLP, Trainer Time Line Therapy™, Hipnoterapie și Coaching la Tad James Company Las Vegas, USA, una dintre cele mai mari școli de traineri din lume și să încep să fiu 100% în controlul vieții mele.

Deoarece cred în potențialul tuturor oamenilor, am început să fac coaching NLP și să susțin și alte persoane să își dezvolte gândirea și creativitatea astfel încât să trăiască o viață abundentă și împlinită.

Prin coaching personalizat și cursuri NLP, într-o perioadă de peste 12 ani, am influențat parcursul a peste 1000 de oameni care și-au îndeplinit obiectivele propuse. Am ales să îmi măsor rezultatele prin rezultatele clienților și studenților mei, iar până acum acestea au fost excelente.

Proiectul meu a crescut și acum include o echipă de traineri NLP care și ei au ca scop să transmită tehnicile și metodologia programării neuro-lingvistice, în așa fel încât oamenii să construiască o carieră sau un business pe o fundație solidă și sănătoasă.

Cine este echipa?
Anca-Ioana Bândac
Cristian Nicoară

Cosmina Buhăescu

Bogdan Popescu

Manager la o companie internațională, experiență de peste 5 ani în vânzări și management și de un an în educație.

Experiență profesională în domeniul IT de peste 15 ani, coordonator de echipe care a adoptat NLP în carieră, în viața de familie și în modul de a gândi.

Studii în Psihologie, Resurse Umane și Sănătate Organizațională, freelancer în recrutare pe domeniul IT, cu experiență de 7 ani în recrutare în diverse companii multinaționale din Cluj-Napoca.

Certificat Master of Business Administration, a activat în funcții de top-management în diverse industrii. În prezent antreprenor și consultant de business, îi place să împărtășească celor din jur strategii eficiente și noi moduri de gândire ale oamenilor de succes.

A descoperit și implementat tehnicile NLP cu rezultate extraordinare, având un impact valoros în compania în care lucrează, lucru care a determinat-o să transmită mai departe tehnicile de succes implementate.

Dorește ca, împreună cu clienții săi, să producă rezultate, având încredere în potențialul uman și în capacitatea oamenilor de a evolua.

Motivată de a îmbunătăți comunicarea interumană prin transmiterea cunoștințelor de NLP acumulate până acum.

Susține continuu oamenii în atingerea excelenţei prin dezvoltare personală şi NLP!

Cum te susține NLP în carieră și business

Pentru a avea succes în lumea de afaceri modernă nu e suficient doar să ai abilități de relaționare. Puterea de influență și persuasiunea vor determina rezultatele. Calitatea comunicării primează în toate activitățile de business.

Dacă ești în căutarea unui răspuns la cel puțin una din întrebările acestea, atunci Workshopul NLP Business va face diferența în atingerea obiectivelor organizaționale în 2020 și a performanțelor de care ai nevoie.

 

Ce vei obține cu Workshop NLP Business

Productivitate și
eficiență ridicată

Îmbunătățirea performanței
în afaceri

Angajați motivați și
mulțumiți

Clienți
satisfăcuți

De ce funcționează?

O spun uitându-mă la cei peste 1000 de participanți cu care am lucrat și rezultatele pe care le-au avut:

Ce vei învăta la acest workshop?
Structura cursului

Peste 15 ore de curs intensiv care să te propulseze spre a-ți realiza țelurile profesionale.

Procesul vânzării în cinci pași​

Tehnici de vânzare, negociere și influență utilizate în NLP. Importanța sincronizării valorilor în organizații

Cinci principii pentru succes

Cum să ai rezultatul dorit folosind cinci principii de succes și preluând controlul 100% asupra carierei tale

Modelul de comunicare NLP

Convingeri, credințe cheie care schimbă modul în care vedem lucrurile. Cum percepem și cum interpretăm realitatea

Legea cauză și efect

Un mod de gândire care te provoacă să-ți asumi responsabilitatea pentru a produce rezultate, astfel eliminând motivele și scuzele

Tipuri de comunicatori

Cum să recunoști tipuri diferite de comunicatori. Cum să-ți adaptezi comunicarea pentru ca mesajul tău să fie înțeles așa cum l-ai transmis

Strategii de vânzare, cumpărare și comunicare

Cum să îți ajustezi abordarea în vânzări pentru a se adapta pe strategiile de cumpărare

Valori și evoluția lor

Cum să-ți descoperi valorile și dacă acestea îți susțin sau îți sabotează cariera

Metaprograme

Tipare subconștiente care te definesc. Cum să alegi oamenii pe care îi consideri cei mai potriviți pentru un anumit rol, pentru o situație câștig-câștig

Utilizarea modelului Milton în afaceri

Un limbaj indirect, neautoritar utilizat în comunicare pentru obținerea acordului. Elimină tonul imperativ

Metamodelul. Scopul întrebărilor

Un set de întrebări ce au ca scop extinderea modelului de percepție asupra lumii pe care-l are o persoană

Ierarhia ideilor, model de negociere

Să știi când să folosești un limbaj abstract și unul de detaliu pentru o transmitere eficientă a informației

Tratarea obiecțiilor

Tipare de vorbire pe care le poți folosi pentru a schimba credințe și păreri cu scopul de a finaliza mai multe vânzări

Structura unui obiectiv SMART

Cum să ne stabilim corect obiective și cum să le atingem. Cum să îi ajutăm pe ceilalți să își stabilească obiective ghidându-i cu întrebări clare

Acest curs este pentru tine dacă vrei să:
Toate cursurile NLP Discovery vin cu:
Acces pe viață

Cursul este extrem de dens, dar poți repeta cursul de ori câte ori dorești, așa cum o fac mulți dintre participanți, aprofundând informația de fiecare dată

Garanție 30 de zile

Avem atât de multă încredere în valoarea acestui curs, încât dacă nu ești mulțumit din orice motiv, îți returnăm în termen de 30 de zile suma plătită

Traineri certificați internațional

Sub îndrumarea echipei de traineri de NLP, specializați în Life & Business Coaching, vei obține cele mai valoroase competențe în carieră sau business

Certificat valabil oriunde în lume

Diplomele primite de la NLP Discovery sunt o carte de vizită universală și o dovadă practică a cunoștințelor acumulate, pe care tu le poți folosi oriunde în lume

Bonus: un follow-up online

La 2 săptămâni după curs avem o sesiune online de întrebări și răspunsuri, iar dacă este nevoie facem ajustări la planul de business ca tu să fii înapoi pe drumul pe care ți l-ai propus.

Ești în business, cu siguranță ai luat decizia deja. Ai ocazia să planifici un an de succes.

Workshop NLP Business*
Investiția ta: €450
ONLINE: 22-23 August 2020
Ora 10:00 - 18:00

*Numărul de locuri pentru fiecare ediție a cursului este limitat. Nu mai amâna decizia.
Completarea acestui formular nu reprezintă decizia ta finală și nu aduce nici o obligativitate din partea ta.
După completarea formularului vei fi contactat de Gina pentru o discuție inițială ca să fim siguri că acest curs te poate ajuta 100%.