WORKSHOP PREMIUM NLP

Workshop NLP

Transform your life

Re-surse pentru viitor

Această ediție a workshop-ului este online!

În această perioadă în care singura constantă este INCERTITUDINEA, noi credem că acum este momentul pentru a învăța și pentru a ne forma o nouă strategie de gândire, așa că nu mai amâna și înscrie-te să descoperi ce diferență poate face pentru tine.

 

În situații normale, prețul workshop-ului este de 1095 lei dar acum beneficiezi de el la un pretul de 697 lei.
 

Mintea conștientă este cea care stabilește obiectivele și cea subconștientă le realizează

 

În cadrul acestui Workshop vă vom introduce în Time Line Therapy ® și Creating Your Future ®, tehnici consacrate la nivel mondial care produc transformări rapide, astfel vei avea curajul să-ți stabilești propriile obiective și acestea să devină simplu de realizat.

Însușirea și introducerea acestora în programul tău zilnic, vor aduce claritate în gândirea ta și vor produce consistent schimbările dorite, pentru a deveni cine vrei să fii, să ai ceea ce vrei să ai și să faci ceea ce vrei să faci.

„Transform your Life, Re-surse pentru viitor” este special conceput ca să te ajute să treci de la efect la cauză și să-ți recuperezi puterea cedată altora în viața ta.
În aceste două zile înveți cum să îți schimbi perspectiva asupra trecutului și cum să îți creezi în mod conștient viitorul chiar așa cum îl dorești.
În cadrul Workshop NLP Transform your Life, Re-surse pentru viitor ai avea ocazia să înveți despre cauzele care formează comportamentul tău, cum influențează acesta rezultatele în viața personală și carieră, precum și tehnici de remodelare care îți vor îmbunătăți fiecare aspect al vieții.

De ce să participi ?

Dacă ai fost vreodată în situația în care:

✔ Te-ai întrebat de ce unii oameni au realizat tot ce și-au propus iar alții nu, deși au avut aceleași circumstanțe în viață;

✔ Ai observat că urmezi același tipar care îți generează situații identice pe care nu reușești să le schimbi;

✔ Ai stabilit obiective și în mod repetat ele nu s-au îndeplinit;

✔ Ai simțit că ești blocat și nu poți obține ceea ce îți dorești;

✔ Ai simțit că nu poți să-ți menții motivația și entuziasmul în mod consecvent;

✔ Ai avut experiențe negative, traumatizante sau dureroase din punct de vedere emoțional, care continua să te afecteze chiar dacă s-au întâmplat cu mult timp în urmă;

✔ Ți-ai propus să-ți ocupi mintea și gândurile tocmai pentru a evita să-ți amintești sau să retrăiești acele situații;

✔ Ai conștientizat că starea emoțională ți-a influențat deciziile, iar experiențele din trecut te-au împiedicat să îți atingi scopurile stabilite…

Ce vei învăța ?

✔ Modul în care mintea conștientă și cea subconștientă asimilează informația prin cele cinci simțuri și cum acestea îți afectează propriul comportament;

✔ Tehnica prin care extragi învățăminte din experiențele negative, pentru a obține în totalitate gândirea pozitivă;

✔ Procesul prin care eliberezi emoțiile negative majore precum furia, supărarea, tristețea, frica și vinovăția și să recâștigi încrederea că deții controlul emoțional al propriei ființe;

✔ Eliminarea blocajelor mentale, deciziile limitatoare și comportamentele nedorite care te țin departe de rezultatele pe care le urmărești;

✔ Eliminarea anxietăților și a fobiilor (de lift, de avion, de întuneric, de păianjeni etc.);

✔ Tehnica prin care descoperi ce este cu adevărat important pentru tine în sănătate și fitness, afaceri și cariera, familie, relații, dezvoltare personală și spiritualitate;

✔ Procesul complex care te va ajuta să descoperi secretul care îți permite să realizezi fiecare obiectiv pe care l-ai stabilit, EXACT așa cum ți-ai propus.

Calendarul Workshopului

Workshop Online 
12 – 13 Martie 2022
Evenimentul pe Facebook!

Master Trainer NLP

Gina Veveriță

Sunt o persoana orientata către oameni. Cred în potențialul fiecărui om și am ales să îmi măsor rezultatele personale prin rezultatele oamenilor pe care îi întâlnesc. Și mai cred că e foarte important să ai o minte deschisă permanent, să ai proiecte noi și să înveți continuu indiferent de vârsta pe care o ai.

NLP nu este doar o tehnica sau doar un curs de dezvoltare personală, este o călătorie. Începi de undeva, iți stabilești o destinație și când ai ajuns acolo constați că ai parcurs doar o mica parte din drumul pe care îl poți face, pentru că în tot acest timp te-ai pregătit și poți să observi. Astfel apare un nou nivel de aprofundare, de conștientizare. Și e minunat. Nu iți mai amâna viața. Te invit sa parcurgi aceasta călătorie chiar acum. Să începi să descoperi, să explorezi, să experimentezi cu entuziasmul și curiozitatea pe care le au copiii când merg în prima lor zi de scoală. Fie ca ai 18 sau 81 de ani e momentul potrivit sa te cunoști și să te manifești. Să te exprimi liber, sa-ți dorești să evoluezi.

Voi fi aici să te ghidez să obții ceea ce tu îți dorești atunci când îți dorești.

 Pe curând,

REZULTATE GARANTATE

Dacă nu ești mulțumit din orice motiv, îți returnăm în termen de 30 de zile suma plătită și ajungi să păstrezi și toată informația acumulată pe parcursul cursului.

Cele mai recente testimoniale!

Workshopul a venit intr-un moment al vietii mele cand aveam nevoie de el. Mi-a adus un mare plus, AHA-ul de care aveam nevoie si am realizat ce se intampla cu mine, in adevaratul sens al cuvantului. A contat energia grupului. Sunt foarte incantata de workshop. Gina este minunata si trainerii si asistentii. 

Recomand acest workshop, mi-a deschis o alta viziune despre viata. Am invatat ca putem face fata la provocari cu ajutorul mintii subcontiente. E un curs care te ajuta in evolutie, in progres. Greu de descris in cuvinte. Dupa workshop au venit pt mine provocari pe care le gestionez mult mai bine.

Geanina Nechifor

Fabrica de dorințe e locul acela în care dacă ai ajuns, te întrebi mirat „Cum am putut trăi oare până acum fără să știu toate astea?” Fabrica de dorințe îți pune la dispoziție o informație pe care e posibil să o fi știut deja însă îți dă și instrumentele necesare de a face mai mult. Fabrica de dorințe îți arată pe propria piele că eliberarea emoțiilor negative te va face prezent în viața ta. Te scoate din zona de confort și te conștientizează să îți re-evaluezi prioritățile.

Fabrica de dorințe este un loc în care dacă alegi să fi, o să pricepi pe dată că dorințele brusc devin obiective. Iar obiectivele clare, precise și exacte îți sporesc calitatea vieții. Fabrica de dorințe este un drum spre o viață mai bună! Cel puțin pentru mine, asta a fost cursul Ginei Veveriță. Oportunitatea de a fi mai mult! 😊

Rebecca Marie-Mohl

Pot spune din tot sufletul că după workshopul “Re-surse pentru viitor” viața mea a luat-o pe o pantă ascendentă, fulminantă, atât emoțional, cât și financiar, a fost un “boost” de care aveam nevoie.

Am aflat baza care stă în spatele “Legii atracției” plus alte câteva tehnici pe care, imediat cum le-am pus în aplicare viața mea a fost wow.

Înainte de workshop aveam o atitudine pozitivă (dar și multe emoții negative, mai ales din copilărie, bine implementate în subconștient), citisem peste 30 de cărți de dezvoltare personală într-un an, dar toate acestea, după workshop, mi se par mai degrabă un “hei rup, hai că și tu poți” și atât.

În cărți ți se prezintă spumă, lucrurile de fațadă, dar prin NLP, ți se arată clar cum să gândești și ce întrebări să-ți pui pentru a reuși orice obiectiv.
În doar 3 săptămâni de la workshop, aproape mi-am dublat numărul de clienți, iar din punct de vedere financiar, mi-am bătut 3 obiective în intervalul acesta.

O poveste interesantă referitoare la obiective, în Decembrie venitul meu a fost să zicem 2 500 lei. În 18 Ianuarie mi-am setat un obiectiv îndrăzneț pe atunci : 8 000 lei. Pe 25 Ianuarie am participat la workshop, și imediat mi-am dat seama că voi atinge obiectivul. Știam și eram atât de sigur de mine, încât la începutul lunii Februarie mi-am dat seama că-l ating. Apoi mi-am setat alt obiectiv, mai îndrăzneț: 9 000 lei. Am realizat că îl depășesc, așa că l-am resetat: 10 000/luna Februarie. Rezultatul? 11 300 până pe 23 Februarie. Următorul obiectiv: 5000€ voi câștiga peste câteva luni în 2019. Poate pare mare pentru unii, dar eu știu că-l voi atinge, și până la urmă singura persoană care alege să creadă, sunt eu.

Voi participa și la cursul de PRACTICIAN NLP, iar de atunci viața mea va trece la #nextlevel! Tot ce-i mai bun, vine de acum!

Tot ceea ce am făcut a fost să ascult tehnicile învățate de la Gina Veveriță, persoana care în momentul de față, pentru mine e pe același palier cu părinții. Părinții mi-au dat viață, Gina mi-a arătat cum să o trăiesc.

Dacă stau și analizez, schimbarea cea mai mare nu e materială, ci spirituală, interioară.

Mulțumesc Gina, mulțumesc NLP Discovery

Cristi Tabacaru

ÎNSCRIE-TE AICI!

SAU CHIAR DACĂ VREI MAI MULTE INFORMAȚII

Numărul de locuri este limitat. Nu mai amâna decizia.
După completarea formularului vei fi contactat pentru mai multe informații.

Formular Înscrieri

Workshop online

ÎNTREBĂRI ȘI ÎNDRUMARE

Dacă ai întrebări, scrie-mi un e-mail sau sună-mă. Îți voi răspunde cu plăcere.

GINA VEVERIȚĂ

Master Trainer NLP, Trainer Time Line Therapy®,
Hipnoterapie si Coaching

TELEFON

+40 744 619 183

© 2022 NLP Discovery – nlpdiscovery.ro

Termeni și Condiții | Confidențialitate

Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau Facebook Inc. În plus, acest site nu este susținut de Facebook în nici un fel. FACEBOOK este o marcă înregistrată a FACEBOOK, Inc