WORKSHOP PREMIUM NLP

Workshop NLP

Transform your life

Re-surse pentru viitor

Aceaste ediție a workshop-ului este online!

Noi credem că aceasta este o perioadă bună pentru a învăța și pentru a ne forma o nouă strategie de gândire. Pentru aceste două ediții ale worksho-ului online, fiecare dintre participanții prezenți vor beneficia și de o sesiune de coaching 1 la 1, tot online. Asta înseamnă pentru tine o oportunitate, așa că nu mai amâna și înscrie-te să descoperi ce diferență poate face pentru tine.

 

Mintea conștientă este cea care stabilește obiectivele și cea subconștientă le realizează

 

In cadrul acestui Workshop va vom introduce in Time Line Therapy ® si Creating Your Future ®, tehnici consacrate la nivel mondial care produc transformari rapide, astfel vei avea curajul sa-ti stabilesti propriile obiective si acestea sa devina simplu de realizat.

Insusirea si introducerea acestora in programul tau zilnic, vor aduce claritate in gandirea ta si vor produce consistent schimbarile dorite, pentru a deveni cine vrei sa fii, sa ai ceea ce vrei sa ai si sa faci ceea ce vrei sa faci.

Transform your Life, Re-surse pentru viitor” este special conceput ca sa te ajute sa treci de la efect la cauză si sa-ti recuperezi puterea cedata altora in viata ta.
In aceste doua zile inveti cum sa iti schimbi perspectiva asupra trecutului si cum sa iti creezi in mod constient viitorul chiar asa cum il doresti.
In cadrul Workshop NLP Transform your Life, Re-surse pentru viitor ai avea ocazia sa inveti despre cauzele care formeaza comportamentului tau, cum influenteaza acesta rezultatele in viata personala si cariera, precum si tehnici de remodelare care iti vor imbunatati fiecare aspect al vietii.

De ce să participi ?

Daca ai fost vreodata in situatia in care:

✔ Te-ai intrebat de ce unii oameni au realizat tot ce si-au propus iar altii nu, desi au avut aceleasi circumstante in viata;

✔ Ai observat ca urmezi acelasi tipar care iti genereaza situatii identice pe care nu reusesti sa le schimbi;

✔ Ai stabilit obiective si in mod repetat ele nu s-au indeplinit;

✔ Ai simtit ca esti blocat si nu poti obtine ceea ce iti doresti;

✔ Ai simtit ca nu poti sa-ti mentii motivatia si entuziasmul in mod consecvent;

✔ Ai avut experiente negative, traumatizante sau dureroase din punct de vedere emotional, care continua sa te afecteze chiar daca s-au intamplat cu mult timp in urma;

✔ Ti-ai propus sa-ti ocupi mintea si gandurile tocmai pentru a evita sa-ti amintesti sau sa retraiesti acele situatii;

✔ Ai constientizat ca starea emotionala ti-a influentat deciziile, iar experientele din trecut te-au impiedicat sa iti atingi scopurile stabilite…

Ce vei învăța ?

✔ Modul in care mintea constienta si cea subconstienta asimileaza informatia prin cele cinci simturi si cum acestea iti afecteaza propriul comportament;

✔ Tehnica prin care extragi invataminte din experientele negative, pentru a obtine in totalitate gandirea pozitiva;

✔ Procesul prin care eliberezi emoțiile negative majore precum furia, supararea, tristetea, frica si vinovatia si sa recastigi increderea ca detii controlul emotional al propriei fiinte;

✔ Eliminarea blocajelor mentale, deciziile limitatoare si comportamentele nedorite care te tin departe de rezultatele pe care le urmaresti;

✔ Eliminarea anxietăților și a fobiilor (de lift, de avion, de intuneric, de paianjeni etc.);

✔ Tehnica prin care descoperi ce este cu adevarat important pentru tine in sanatate si fitness, afaceri si cariera, familie, relatii,dezvoltare personala si spiritualitate;

✔ Procesul complex care te va ajuta sa descoperi secretul care iti permite sa realizezi fiecare obiectiv pe care l-ai stabilit, EXACT asa cum ti-ai propus.

Calendarul Workshopului

TimișoaraBucurești
OnlineOnline
28 – 29 Martie 202023 – 24 Mai 2020
Evenimentul pe Facebook!Evenimentul pe Facebook!

Master Trainer NLP

Gina Veveriță

Sunt o persoana orientata către oameni. Cred în potențialul fiecărui om și am ales să îmi măsor rezultatele personale prin rezultatele oamenilor pe care îi întâlnesc. Și mai cred că e foarte important să ai o minte deschisă permanent, să ai proiecte noi și să înveți continuu indiferent de vârsta pe care o ai.

NLP nu este doar o tehnica sau doar un curs de dezvoltare personală, este o călătorie. Începi de undeva, iți stabilești o destinație și când ai ajuns acolo constați că ai parcurs doar o mica parte din drumul pe care îl poți face, pentru că în tot acest timp te-ai pregătit și poți să observi. Astfel apare un nou nivel de aprofundare, de conștientizare. Și e minunat. Nu iți mai amâna viața. Te invit sa parcurgi aceasta călătorie chiar acum. Să începi să descoperi, să explorezi, să experimentezi cu entuziasmul și curiozitatea pe care le au copiii când merg în prima lor zi de scoală. Fie ca ai 18 sau 81 de ani e momentul potrivit sa te cunoști și să te manifești. Să te exprimi liber, sa-ți dorești să evoluezi.

Voi fi aici să te ghidez să obții ceea ce tu îți dorești atunci când îți dorești.

 Pe curând,

REZULTATE GARANTATE

Dacă nu ești mulțumit din orice motiv, îți returnăm în termen de 30 de zile suma plătită și ajungi să păstrezi și toată informația acumulată pe parcursul cursului.

Cele mai recente testimoniale!

Când am văzut-o pe Gina prima dată, pocnind din degete, spunând: „Când lucrezi cu subconștientul, schimbările se întâmplă așa <<pocnit din degete>>”, aveam dubiile mele.

Mare parte a vieții mele am trăit-o în tristețe. Tristețe că nu mă acceptă alții, trisețe că nu am și eu ce au ei, tristețe că nu am aceleaşi șanse precum ceilalți copii (cel puțin asta credeam eu atunci), tristețe că duceam lipsă de iubire din partea tatălui și lista ar putea continua. Încercam singură să încerc să invoc trecutul meu, conștient, desigur, să pot înțelege de unde această tristețe de fapt. Desigur, că nu a mers chiar așa ușor cum credeam eu că va merge.

Ziua de 26 Ianuarie 2019 este ziua care mi-a schimbat în mare proporție viziunea despre viață și cum eu proiectez către aceasta. În cadrul exercițiului Time Line Therapy®, cu medierea Ginei, mi-am găsit tristețea. Tot ce îmi spunea mie mintea mea subconștientă la acel moment, părea cu totul neînțeles, fără vreo logică sau sens. Dar cine ar vrea să caute logica în subconștient? Mi-am găsit tristețea la 7 luni ca și făt în uterul mamei. Țin minte și acum, că la întrebarea de “când s-a declanșat evenimentul”, cu pixul în mână dar cu ochii închiși, mâna m-a ghidat să scriu pe foaie: 7 luni în uter. Nu înțelegeam nimic, dar am ales să nu o contest atunci. Să am încredere în impulsurile minții mele.

Peste două săptămâni, în 16 Februarie într-o sâmbătă, am întrebat-o pe mama mea dacă ține minte un eveniment specific în timpul sarcinii cu mine, când ea a fost tristă … cea mai tristă. Primul ei impuls a fost să spună un mare nu, dar eu, eram sigură că subconștientul va vorbi mai devreme sau mai târziu. După aproximativ 5 secunde mi-a spus: “Stai, ba da. A fost un moment. Mergeam la ultimul control cu tine. Era undeva prin 1991 sfârșit de Decembrie, 1992 Ianuarie … parcă. Aveai undeva la 7 luni, 7 luni și un pic. Mergeam la control cu tine și sora ta care avea și ea un an iar eu eram un copil de 23. Tatăl tău începuse să bea și în loc să fie cu mine în dimineața aia, era prin birturi. Stăteam la etajul 8 și liftul era stricat. Trebuia să mă duc cu sora ta scară cu scară, însărcinată în 7 luni și să cobor 8 etaje. Undeva la jumătatea scării m-a bufnit plânsul și am simțit o tristețe atât de adâncă în suflet … că pe lângă că e situația cum e … mai vii și tu și voi avea doi copii … Dar de ce mă întrebi?”

Nu am reușit să îmi revin câteva secunde. Mamei mele nu i-am spus nici înainte de ce am întrebat-o și nici după … va afla și ea frumusețea NLP-ului când va fi momentul.

Noi nu suntem programele ce ne-au fost date la începutul vieții … suntem ceea ce învățăm să fim!

B. S.

Pot spune din tot sufletul că după workshopul “Re-surse pentru viitor” viața mea a luat-o pe o pantă ascendentă, fulminantă, atât emoțional, cât și financiar, a fost un “boost” de care aveam nevoie.

Am aflat baza care stă în spatele “Legii atracției” plus alte câteva tehnici pe care, imediat cum le-am pus în aplicare viața mea a fost wow.

Înainte de workshop aveam o atitudine pozitivă (dar și multe emoții negative, mai ales din copilărie, bine implementate în subconștient), citisem peste 30 de cărți de dezvoltare personală într-un an, dar toate acestea, după workshop, mi se par mai degrabă un “hei rup, hai că și tu poți” și atât.

În cărți ți se prezintă spumă, lucrurile de fațadă, dar prin NLP, ți se arată clar cum să gândești și ce întrebări să-ți pui pentru a reuși orice obiectiv.
În doar 3 săptămâni de la workshop, aproape mi-am dublat numărul de clienți, iar din punct de vedere financiar, mi-am bătut 3 obiective în intervalul acesta.

O poveste interesantă referitoare la obiective, în Decembrie venitul meu a fost să zicem 2 500 lei. În 18 Ianuarie mi-am setat un obiectiv îndrăzneț pe atunci : 8 000 lei. Pe 25 Ianuarie am participat la workshop, și imediat mi-am dat seama că voi atinge obiectivul. Știam și eram atât de sigur de mine, încât la începutul lunii Februarie mi-am dat seama că-l ating. Apoi mi-am setat alt obiectiv, mai îndrăzneț: 9 000 lei. Am realizat că îl depășesc, așa că l-am resetat: 10 000/luna Februarie. Rezultatul? 11 300 până pe 23 Februarie. Următorul obiectiv: 5000€ voi câștiga peste câteva luni în 2019. Poate pare mare pentru unii, dar eu știu că-l voi atinge, și până la urmă singura persoană care alege să creadă, sunt eu.

Voi participa și la cursul de PRACTICIAN NLP, iar de atunci viața mea va trece la #nextlevel! Tot ce-i mai bun, vine de acum!

Tot ceea ce am făcut a fost să ascult tehnicile învățate de la Gina Veveriță, persoana care în momentul de față, pentru mine e pe același palier cu părinții. Părinții mi-au dat viață, Gina mi-a arătat cum să o trăiesc ????.

Dacă stau și analizez, schimbarea cea mai mare nu e materială, ci spirituală, interioară.

Mulțumesc Gina, mulțumesc NLP Discovery ????????

Cristi Tabacaru

ÎNSCRIE-TE AICI!

SAU CHIAR DACĂ VREI MAI MULTE INFORMAȚII

Numărul de locuri este limitat. Nu mai amâna decizia.
După completarea formularului vei fi contactat pentru mai multe informații.

Formular Înscrieri

Workshop online urmat de coaching 1 la 1.

ÎNTREBĂRI ȘI ÎNDRUMARE

Dacă ai întrebări, scrie-mi un e-mail sau sună-mă. Îți voi răspunde cu plăcere.

GINA VEVERIȚĂ

Master Trainer NLP, Trainer Time Line Therapy®,
Hipnoterapie si Coaching

TELEFON

+40 744 619 183

© 2020 NLP Discovery – nlpdiscovery.ro

Termeni și Condiții | Confidențialitate

Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau Facebook Inc. În plus, acest site nu este susținut de Facebook în nici un fel. FACEBOOK este o marcă înregistrată a FACEBOOK, Inc