WORKSHOP PREMIUM

Workshop online – 29 – 30 Iulie 2023

Transform your life

Re-surse pentru viitor

Nu vei lua decizia să te schimbi, decât în momentul în care,

nevoia de schimbare e mai mare decât nevoia de a rămâne la fel.

 

“Majoritatea oamenilor petrec mai mult timp planificându-și următoarea vacanță decât pentru a-și planifica restul vieții”

Dave Ellis

 

Confrunți, într-un mod neinvaziv și fără să fie nevoie să vorbești despre ele, amintiri cu semnificație majoră din trecutul tău, și apoi, doar te bucuri de rezultate.

Acesta nu este un curs de dezvoltare personală, ci un proces de introspecție profundă. O căutare, regăsire, un start nou, plin de resurse pentru tine și viitorul tău.

Toate gândurile, sentimentele, emoţiile, faptele şi evenimentele, se înregistrează pentru totdeauna şi chiar după ani întregi le regăsești acolo, stocate undeva în adâncul minții subconștiente. Aparent inofensive și fără nici o importanță, de fapt, ele continuă să îți influenţeze şi să îți condiţioneze existenţa? DA!!!!

Astfel totul devine repetitiv, evenimentele reapar, mereu aceleaşi, poate într-un mediu diferit și cu persoane diferite. Istoria se repetă? Continui să te plângi, să acuzi lumea, să te simți rănit și nu știi ce să faci? E adevărat, nu poți schimba cursul evenimentelor dar poți schimba atitudinea ta vizavi de ele.

Să vindeci trecutul, să eliberezi energia rămasă captivă evenimentului, este un proces de constientizare, acceptare, renunțare, înțelegere. Un proces în care faci schimbări în interiorul ființei tale, cu rezultate în exteriorul tău. Iar atunci cand îți schimbi perspectiva asupra trecutului, ești pregătit pentru un viitor nou.

Câteva motive ca să participi

Te-ai întrebat vreodată de ce:

În ciuda tuturor eforturilor tale, nu poți să depășești blocajele care te împiedică să-ți atingi obiectivele?

✔  Unii oameni au realizat tot ce și-au propus iar alții nu, deși au avut aceleași circumstanțe în viață?

Cu toate că ai stabilit obiective SMART și ai toate resursele să le indeplinesti, există ceva mai presus de tine care te sabotează?

✔ Ți-ai folosit toată voința și determinarea să-ți îndeplinești targetul și totuși nu ai reușit?

Duci cu tine, ani întregi, supărarea și tristețea, deși îți dorești cu toată ființa ta să lași conflictul să dispară?

Uneori frica te paralizează, aproape că nu mai poți să gândești și intri în panică?

Alegi să te uiți spre trecut atunci când îți planifici viitorul?

Simți nevoia să opui rezistență cuvântului “schimbare”?

Vinovăția te copleșește, te ține pe loc și nu poți să mergi mai departe?

Nu poți să-ți menții motivația și entuziasmul în mod consecvent?

Rezultate concrete

✔ Eliberezi furia, supărarea, tristețea, frica și vinovăția. Recâștigi încrederea în tine și controlul emoțional al propriei ființe.

✔ Vei avea parte de o experiență breakthrough completă: te descoperi, te regăsești și obții instrumente care-ți permit să eliberezi bagajul emoțional negativ din trecutul tău și să continui în viață în direcția și în ritmul pe care le alegi.

✔ Înveți cum să elimini blocajele mentale și deciziile limitative care te împiedică să-ți îndeplinești dorințele. Îmbunătățești concentrarea, managementul timpului și al relațiilor.

✔ Evaluezi corect propriile valori în diferite domenii și le aliniezi pentru a ,,modela” un comportament care să fie în concordanță cu măreția dorințelor tale.

✔ Elimini anxietățile și fobiile (de lift, de avion, de întuneric, de păianjeni etc.).

✔ Descoperi ce este cu adevărat important pentru tine în sănătate, afaceri, carieră, familie, relații, dezvoltare personală și spiritualitate.

✔ Înveți tehnici care te vor ajuta să conștientizezi momentele în care starea emoțională îți influențează deciziile și te împiedică să îți îndeplinești dorințele.

✔ Afli exact modul în care mintea conștientă și cea subconștientă asimilează informația prin cele cinci simțuri și cum acestea îți afectează propriul comportament, implicit rezultatele.

Înveți cum să faci lucrurile pe care ți-ai dorit întotdeauna să le faci

✔ Cu alte cuvinte, vindeci trecutul și înveți cum să-ți construiesti și să traiesti o viață, la superlativ.

Cum se desfăşoară cursul

În fiecare zi ne conectăm față în față și online, live la workshop, pe platforma Zoom, timp în care vei învăţa lucruri care pot părea controversate la prima vedere şi poate că educaţia şi experienţa personală nu le vor accepta uşor; totuşi putem garanta cu certitudine că mii de persoane au beneficiat de pe urma rezultatelor obţinute în ultimii ani.

Acest workshop este marcă înregistrată Dr. Tad & Adriana James și este susținut în exclusivitate, numai de traineri acreditaţi de Asociaţia Americană de Time Line Therapy®. Succesul nostru se bazează pe reproducerea proceselor în forma lor cea mai pură, cu care rezultatele pot fi garantate.

Time Line Therapy ® și Creating Your Future ®, sunt tehnici consacrate la nivel mondial care produc transformări rapide, astfel vei avea curajul să-ți stabilești propriile obiective și acestea să devină simplu de realizat.

Dr. Tad James a dezvoltat Seminarul The Secret of Creating Your Future®. Ca antrenor de succes și terapeut foarte căutat, Tad și-a făcut descoperirea în timp ce conducea în privat sesiuni personale de dezvoltare personală. El a recunoscut potențialul incredibil al acestor tehnici și, de-a lungul anilor, le-a extins și rafinat. Descoperirile sale inițiale au fost combinate cu cercetările unora dintre cei mai mari gânditori ai lumii, inclusiv Aristotel, William James, Dr. Milton Erickson, Albert Einstein și Stephen Hawkings. Cercetări suplimentare în domeniile Neurofizicii, Biologiei Cuantice și Programarea Neuro Lingvistică (NLP) l-au ajutat pe Tad să creeze un program pas cu pas, care este rapid, eficient și ușor de utilizat.

Însușirea și introducerea acestora în programul tău zilnic, vor aduce claritate în gândirea ta și vor produce consistent schimbările dorite, pentru a deveni cine vrei să fii, să ai ceea ce vrei să ai și să faci ceea ce vrei să faci.

Vei avea sarcini care te vor scoate din zona de confort, vei fi pus față în față cu fricile, frustrările, dezamăgirile și adevăratele valori. Vei deveni încrezător, pentru că vei învăța să-ți asumi rezultatul acțiunilor tale.

Începi de undeva, îți stabilești o destinație și când ai ajuns acolo constați că ai parcurs doar o mică parte din drumul pe care îl poți face.

Înveți cum să-ți schimbi perspectiva asupra trecutului și cum să-ți creezi în mod conștient viitorul chiar așa cum îl dorești.

Așteaptă-te la un workshop intensiv care te provoacă, îți forțează limitele, îți dă reset și restart, astfel încât să te descoperi, să te cunoști și să te manifești. Să te exprimi liber, să-ți dorești să evoluezi!

NOTA:
Toate tehnicile și procesele învățate în acest workshop le poți folosi doar pentru a lucra cu propria persoană. Dacă-ți dorești să lucrezi și cu alte persoane, te așteptăm să obții certificarea de
Practician

Programul Workshopului

Locaţia fizică a evenimentului este Casa Calfelor Kolping Timişoara.

Ziua 1 (09:45 – 18:30)
29 Iulie
 • Te întâlnești cu mintea inconștientă

 • Obții dovada conexiunii minții cu corpul

 • Descoperi de ce să nu rămâi în zona de confort

 • Afli importanța valorilor în dezvoltarea personală și modul în care ele îți susțin creșterea sau te sabotează 
 • Afli care este legătura dintre valorile și obiectivele tale
 • Descoperi propria linie a timpului

 • Conștientizezi care este natura dubiilor, îndoielilor și cum le proiectezi in viitorul liniei timpului tale 

 • Analizăm influența gândurilor asupra organismului
 • Descoperi ce a păstrat mintea subconștientă pentru tine și viitorul tău
 • Înveți despre convingerile limitative și cum să le elimini
 • Descoperi care dintre obiectivele tale au fost stabilite din frica de a nu pierde ceva, sau pentru că îți dorești creștere personală
 • Analizăm dacă și în ce condiții, dorințele pot deveni obiective realizabile

 

Ziua 2 (09:45-18:30)
30 Iulie
 • Cum să descoperi cauza rădăcină a problemei

 • Afli care sunt cele 4 poziții din linia timpului necesare pentru eliberarea emoțiilor negative

 • Eliberezi emoții negative din trecut, ca FURIA; SUPĂRAREA;TRISTEȚEA; FRICA;VINOVĂȚIA
 • Elimini deciziile limitative, lăsând loc doar celor bazate pe încredere. Exemple – Nu pot să câștig bani. Nu pot să mă disciplinez. Nu pot să fiu intr-o relație. Nu pot să am încredere în nimeni. Nu pot sa ma abțin să cheltui mai mult decât câstig. Nu pot să fac sport. Nu pot să slăbesc.
 • Înveți cum să controlezi anxietatea sau teama de viitor (necunoscut)
 • Verifici câte dintre valorile tale s-au transformat din respingere în atracție
 • Folosind tehnica Creating Your Future®, inserezi un obiectiv în viitor, și ai certitudinea că se va îndeplini

 

Tot ce înveți la curs, îți va arăta cum poți să obții rezultate. Să fii orientat doar pe soluții, să depășești limite și să escaladezi  vârfuri. Știu că vei dori să continui să aprofundezi tehnicile NLP, de aceea, acum afli tot ce este necesar ca să treci în următoarea etapă din viața ta.

Despre mine

Orice om de succes, are în spatele lui un ghid. Lasă-ma să fiu ghidul tău.

Aș începe prin a îți spune că tot ceea ce regăsești în acest site,si ceea ce se intampla in toate seminariile, workshopurile, cursurile de la NLP Discovery, este despre tine, nu despre mine. Este mai degrabă despre cum și cu ce pot eu să contribui la evoluția ta.

Poate e mai important pentru tine, cel ce citeșți acum, să afli ce a făcut NLP, această artă în știință, cum îmi place mie să spun, pentru mine, cum m-a transformat, cine am devenit. Ce m-a făcut să merg mai departe, și cât de minunat este să-ti asumi, să dai mai departe.

Pentru că asta facem, dăm mai departe, conștient sau inconștient, ca părinți, mentori, profesori, antreprenori…Ei și acum vine responsabilitatea. Să-ți asumi să dai mai departe din ceea ce faci, nu doar din ceea ce știi. Pentru ca atunci când doar știi”, nu mai poți adăuga nimic.

Pot să vă mai spun, că sunt aici pentru că îmi place să învăț, să mă implic, să-mi forțez limitele, pe ale mele și pe ale celorlalți.

Cu un istoric de jucătoare de șah de performanță, pregătire de inginer, iar din 1995 un salt uriaș în antreprenoriat, viața mea era orientată pe planificări, calcule, cifre și logică. Așadar cu o educație în care trebuie să pui totul la îndoială, am început această călătorie în 2008, doar ca să verific și să-mi confirm ce nu este în regulă, cu acest NLP.

Rezultatul a fost că, parcă m-aș fi născut pentru prima oară. M-am trezit la viață. Și o mare parte dintre cei care au trăit această experiență spun la fel, că “Există viață înainte și după NLP.” Masterul, Trainerul, știind că există, m-au atras ca un magnet. Iar nivelul de Master Trainer, după cinci ani de muncă, a venit să-mi arate că sunt abia la început. Să numim această călătorie, viață?

De Huna m-am îndrăgostit imediat. S-a potrivit ca o mănușă. Tad James, cel de la care am învățat și m-a inițiat, s-a asigurat că sunt pregătită să asimilez și să filtrez această străveche învățătură, mult timp ținută secretă.

Pot să te asigur că sunt aici, doar ca să te ghidez să faci pași majori în dezvoltarea ta, să te definești ca persoană, să evoluezi în siguranță. Sunt aici ca să-ți transmit cu fermitate, feedback-ul pe care am competența să-l ofer, și asta pentru că, am ales să-mi măsor rezultatele prin rezultatele oamenilor pe care îi întâlnesc.

Gina Veveriță – Master Trainer NLP

Cele mai recente testimoniale!

Simt dorința să împărtășesc cu voi ce am trăit în acest workshop. Cea mai grea a fost eliberarea de furie. A fost atât de intens momentul de eliberare, încât am simțit nevoia să dorm … și am dormit mai mult decât mi-am propus  :))

E foarte tare senzația. Am plecat într-o călătorie pe linia timpului, cu emoția furiei pe care am experimentat-o de-a lungul timpului, și la finalul procesului, am revenit la acele momente și…. am putut să le  privesc cu detașare, liniște și înțelegere .

Codruța Belean

Pentru mine a fost life changing. Pare cu greutate ceea ce spun, însă starea faină în care mă aflu contrazice orice îndoială. Emoțiile au fost prezente pe parcursul workshop ului, dar am avut încredere în echipă, iar rezultatele sunt extraordinare.

Mihaela Stan

Transform your life  –  Re-surse pentru viitor, e locul acela în care dacă ai ajuns, te întrebi mirat “Cum am putut trăi oare până acum fără să știu toate astea? ” Transform your life – Re-surse pentru viitor, îți pune la dispoziție o informație pe care e posibil să o fi știut deja, însă îți dă și instrumentele necesare pentru a face mai mult. Fabrica de dorințe îți arată pe propria piele că eliberarea emoțiilor negative te va face prezent în viața ta. Te scoate din zona de confort și te conștientizează să îți re-evaluezi prioritățile. Este un loc în care dacă alegi să fii o să pricepi pe dată că dorințele brusc devin obiective. Iar obiectivele clare, precise și exacte îți sporesc calitatea vieții.Transform your life – Re-surse pentru viitor, este un drum spre o viață mai bună! Cel puțin pentru mine, asta a fost cursul Ginei Veveriță. Oportunitatea de a fii mai mult! 😊

Rebecca Mari-Mohl

A fost ceea ce mi-a schimbat viața. În primul rând percepția mea s-a schimbat și modul în care trebuie să privesc lucrurile de acum încolo. Am început să îmi acord o importantă mai mare, mie că persoană. A fost primul pas spre o viață nouă, așa cum cred eu că e bună, frumoasă și luminoasă.

Daniela Dumitrache

Transform your life – Re-surse pentru viitor, mi-a dat deschis încă o dată posibilitatea spre a conștientiza deciziile limitative pe care le aveam în inconștient , iar cu ajutorul procesului de TLT eliberare a emoțiilor negative am reușit să-mi recunosc adevăratul potențial . E minunată senzația eliberării .

Ana Maria Zidaru

Workshopul a venit într-un moment al vieții mele când aveam nevoie de el. Mi-a adus un mare plus, AHA-ul de care aveam nevoie și am realizat ce se întâmplă cu mine, în adevăratul sens al cuvântului. A contat energia grupului. Sunt foarte încântată de workshop. Gina este minunată și trainerii și asistenții.

Recomand acest workshop, mi-a deschis o altă viziune despre viață. Am învățat că putem face față la provocări cu ajutorul minții subconștiente. E un curs care te ajută în evoluție, în progres. Greu de descris în cuvinte. După workshop au venit spre mine provocări pe care le gestionez mult mai bine.

Geanina Nechifor

Pot spune din tot sufletul că după workshopulTransform your life – Re-surse pentru viitor” viața mea a luat-o pe o pantă ascendentă, fulminantă, atât emoțional, cât și financiar, a fost un “boost” de care aveam nevoie.

Am aflat baza care stă în spatele “Legii atracției” plus alte câteva tehnici pe care, imediat cum le-am pus în aplicare viața mea a fost wow.

Înainte de workshop aveam o atitudine pozitivă (dar și multe emoții negative, mai ales din copilărie, bine implementate în subconștient), citisem peste 30 de cărți de dezvoltare personală într-un an, dar toate acestea, după workshop, mi se par mai degrabă un “hei rup, hai că și tu poți” și atât.

În cărți ți se prezintă spumă, lucrurile de fațadă, dar prin NLP, ți se arată clar cum să gândești și ce întrebări să-ți pui pentru a reuși orice obiectiv.
În doar 3 săptămâni de la workshop, aproape mi-am dublat numărul de clienți, iar din punct de vedere financiar, mi-am bătut 3 obiective în intervalul acesta.

Tot ceea ce am făcut a fost să ascult tehnicile învățate de la Gina Veveriță, persoana care în momentul de față, pentru mine e pe același palier cu părinții. Părinții mi-au dat viață, Gina mi-a arătat cum să o trăiesc.

Dacă stau și analizez, schimbarea cea mai mare nu e materială, ci spirituală, interioară.

Mulțumesc Gina, mulțumesc NLP Discovery

Cristi Tabacaru

Numărul de locuri este limitat. Nu mai amâna decizia.

BONUS1
Personalitate vs. comunicare Webinar – 3 ore, în valoare de 425 lei, – 9 mai 2023, ora 18.30, Zoom

BONUS1
Noua Medicină Germanică Workshop – în valoare de 425 lei

ÎNTREBĂRI ȘI ÎNDRUMARE

Dacă ai întrebări, scrie-mi un e-mail sau sună-mă. Îți voi răspunde cu plăcere.

GINA VEVERIȚĂ

Master Trainer NLP, Trainer Time Line Therapy®,
Hipnoterapie si Coaching

TELEFON

+40 744 619 183

© 2022 NLP Discovery – nlpdiscovery.ro

Termeni și Condiții | Confidențialitate

Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau Facebook Inc. În plus, acest site nu este susținut de Facebook în nici un fel. FACEBOOK este o marcă înregistrată a FACEBOOK, Inc