Workshop-ul este miercuri, 25 octombrie
Ora 11:00 sau Ora 19:00

Zile
Ore
Min
Sec
Webinarul a început!

Workshop-ul este miercuri, 25 octombrie

zile
ore
min
sec
Webinarul a început!

Workshop LIVE Gratuit

Cască Ochii, Deschide Gura…

O călătorie de la Minte la Limbaj prin cuvinte care definesc realități.

Cum ar fi să pui la îndoială tot ceea ce crezi că știi și…​

„Când înțelegem cum funcționează mintea noastră conștientă și cea subconștientă începem să deținem controlul propriilor noastre gânduri și, implicit, îi vom putea înțelege și pe ceilalți.

Participă GRATUIT la workshopul "Cască Ochii, Deschide Gura" și află cum gândurile, limbajul și valorile îți impactează creșterea personală și profesională

25 Octombrie, de la 11:00 sau 19:00

"Ceea ce știi te-a adus până aici, iar ceea ce înveți acum te va conduce către oportunități neexplorate"

Acest workshop nu este doar un simplu eveniment de instruire, este începutul unei călătorii care iți oferă rezultate concrete în toate ariile vieții tale:

Schimbă perspectiva

Asemenea unui fotograf care își schimbă unghiul de fotografiere, vei învăța cum să-ți schimbi perspectiva asupra situațiilor dificile și să vezi oportunități ascunse în aparențele negative.

Schimbă mentalitatea

Vei învăța cum să identifici și să schimbi modelele mentale limitative care îți împiedică evoluția și te țin blocat. 

Deschide ochii

Vei învăța să privești lumea într-un mod nou și diferit, deschizându-ți ochii către o gamă largă de posibilități și soluții. Vei înțelege că perspectiva ta poate fi cheia care deschide uși către succes, așa cum ți-l imaginezi tu.

Acțiuni măsurabile

Vei învăța că orice obiectiv, indiferent cât de mare, poate fi atins atâta timp cât poate fi „spart” în acțiuni măsurabile; și cum să dezvolți această abilitate prin schimbarea sistemului mental de cadrare și rapport.

O nouă direcție

Vei învăța că ceea ce te-a adus până în punctul prezent nu o să te ducă mai departe.

Dacă îți dorești rezultate diferite, atunci este cazul să acționezi diferit!

Prima decizie? Înscrie-te gratuit la workshop-ul: Cască Ochii, Deschide Gura

25 Octombrie, de la 11:00 sau 19:00

Bună, sunt Gina

"Pot vedea calități în oameni acolo unde ei înșiși nu s-ar fi gândit vreodată că există. Conștientizând și învățând cum să folosească aceste abilități ei își îmbunătățesc viețile și ajung la rezultatele pe care și le doresc."

Rezultatele mele le măsor prin rezultatele oamenilor, iar acest lucru mă face să merg înainte cu bucurie și să mă dezvolt în continuare pentru a putea oferi din ce în ce mai multă valoare oamenilor. 

Deși sunt de profesie inginer chimist, absolventă a Facultății de Chimie din Timișoara, pentru ca după revoluția din decembrie 1989 am fost concediată, am început pe cont propriu (atunci spuneam ca am fost forțată… :), mi-am înființat prima mea firma, un SRL pe care l-am condus pentru mai bine de 10 ani, ca mai apoi sa continui pentru încă 7 ani în vânzări directe. 

Experiența și educația pe care am acumulat-o în tot acest timp m-au ajutat să transform acele activități în venit pasiv (unul din obiectivele propuse…)

Am ales în 2008, odată cu certificarea mea ca Master Practician NLP, să încep să aplic tehnicile și metodele învățate în sesiuni de coaching și terapie, iar în 2012 m-am certificat ca Trainer de NLP, Trainer Time Line Therapy®, Trainer de Hipnoterapie și Coaching Trainer – la Tad James Company USA.

Toate acestea din dorința mea de a transmite mai departe informație valoroasa și de a învăța oamenii tehnici de eliberare a emoțiilor negative din trecut, a deciziilor și credințelor limitatoare, pentru ca ei să-și poată crea conștient un viitor așa cum și-l doresc. 

Totul începe de la și cu fiecare dintre noi, precum și cu dorința personală a fiecăruia de a-și asuma responsabilitatea pentru viață și rezultate…

Arii de expertiză

— NLP — Hipnoză — TLTTM — Coaching

Educație

— NLP, Time Line Therapy®, Hipnoterapie și Coaching la Tad James Company USA — Universitatea de Chimie Timișoara

25 Octombrie, de la 11:00 sau 19:00

Despre ce vom vorbi în cele 3 ore:

ACTUL 1: Dezvoltarea acuității senzoriale

ACTUL 2: Ascultă mult și vorbește puțin

ACTUL 3: Ce îți dorești VS Ce este important pentru tine | Credințe | Valori | Atitudini

25 Octombrie, de la 11:00 sau 19:00

Înscrie-te și primești gratuit Testul de valori

La înscriere primești un cadou special din partea mea: testul de valori –  pe care îl poți descărca și completa după ce te vei înscrie la workshop! 


Atunci când îți definești valorile personale, ceea ce ai de făcut este să descoperi ce este cu adevărat important pentru tine în acel context (cariera, relații în mediu, familie, dezvoltare personală, fitness și sănătate, spiritualitate).

Cu siguranță te va ajuta:

Cu siguranță vei fi plăcut surprins/ă de ceea ce vei afla despre tine în urma efectuării testului!

25 Octombrie, de la 11:00 sau 19:00

Ești pregătit pentru o călătorie fabuloasă în adâncurile propriei tale ființe?

25 Octombrie, de la 11:00 sau 19:00