WORKSHOP PREMIUM

Seminar online – 3.5 ore – 31 Ianuarie  2023 ora 18:30

Personalitate vs. comunicare

Ai două urechi și o gură ca să le folosești

direct proporțional :))

Te-ai simţit vreodată neînțeles sau neascultat? 

✔  Ai trecut prin situații în care ți-ai fi dorit să știi dacă persoana cu care vorbești minte sau îți spune adevărul?

✔  Te-ai gândit vreodată că răspunsurile pe care le primești de la alți oameni depind de calitatea întrebărilor pe care le pui?

✔ Ar avea valoare pentru tine să știi cum să folosești limbajul într-un mod conștient și care să producă rezultatele pe care ți le dorești?

✔  Ți-ai dori să-ți dai seama în permanență, dacă persoana cu care comunici, întelege, acceptă, cooperează, sau poate că NU e pe aceeași lungime de undă cu tine?

✔  Ți-ar plăcea să dezvolți abilitatea de a vorbi pe ” limba oricui”?

✔ De cate ori ai fost în situația în care, cu toate voința și bunăvoința ai vrut sa termini ceea ce ai vrut să spui și pur și simplu nu ai fost lăsat? Ai fost întrerupt de prea multe ori așa ca te-ai lăsat păgubaș?

✔  Cum ar fi dacă ai lua în considerare că, în procesul comunicării, ascultarea activă e factorul cel mai important în obținerea rezultatelor dorite?

Monolog sau dialog?

Suntem oameni diferiți, trăim în medii diferite, avem o educație diferită, un stil de învățare diferit, un mod de gândire diferit, probabil… cu “certitudine” ☺) și modul în care înțelegem și comunicăm, este diferit.

O comunicare eficientă este mult mai ușor de obținut, atunci când realizezi că, pentru transmiterea mesajului dorit, responsabilitatea este în totalitate a ta.

Dialogul începe cu adevărat doar atunci când poți comunica fără frică și poți asculta fără rezistenţă. Întotdeauna comunicarea reală va porni din interior spre exterior.

Prin învățarea diverselor stiluri de comunicare bazate pe personalități și niveluri de valori (sursa de referință Values And the Evolution of Consciousness scrisă de Adriana James) îi vei putea înțelege și influența pe ceilalți, vei obține mai mult cu mai puțin efort, în carieră, familie și vei putea fi motivat permanent pentru a-ți atinge obiectivul.

De ce să participi la acest seminar?

Vei învăța cum să-ți dai seama ce gândesc ceilalți din mișcările ochilor, limbajul verbal și non-verbal. 

Vei învăța cum anume sugestiile, cuvintele cheie, tonul vocii sau limbajul corpului îți influențează comunicarea și efectul mesajului transmis

Vei învăța cum poți sa comunici pe “limba oricărei persoane” cunoscându-i metaprogramele și valorile, acele Filtre inconștiente care îți determină atitudinea, comportamentul și implicit limbajul.

Care este structura seminarului?

Seminarul se desfășoară printr-un schimb de informații și exerciții practice care inițiază un proces de conștientizare al factorilor nevăzuți ce-ți definesc comportamentul și rezultatele, atât profesionale cât și în celelalte domenii ale vieții.

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

Şi urmează paşii din email-ul de confirmare, pentru a finaliza comanda

ÎNTREBĂRI ȘI ÎNDRUMARE

Dacă ai întrebări, scrie-mi un e-mail sau sună-mă. Îți voi răspunde cu plăcere.

GINA VEVERIȚĂ

Master Trainer NLP, Trainer Time Line Therapy®,
Hipnoterapie si Coaching

TELEFON

+40 744 619 183

© 2022 NLP Discovery – nlpdiscovery.ro

Termeni și Condiții | Confidențialitate

Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau Facebook Inc. În plus, acest site nu este susținut de Facebook în nici un fel. FACEBOOK este o marcă înregistrată a FACEBOOK, Inc