Despre noi

Certificări NLP

CERTIFICĂRI NLP

The American Board of Hypnotherapy and NLP

The American Board of Hypnotherapy and NLP (Consiliul American de Hipnoterapie și NLP) este o organizație fondată în anul 1982 de către Dr. A. M. Krasner și denumită inițial Consiliul de Hipnoterapie și NLP din California. În scurt timp organizația a beneficiat de un succes internațional , reunind mii de participanți din întreagă lume. Până astăzi , The American Board of Hypnotherapy and NLP a înființat peste 1000 de institute în mai multe țări , cu zeci de mii de membri acreditați în hipnoterapie. Cel mai important eveniment al Consiliului American de Hipnoterapie este convenția anuală care are loc în luna februarie în Las Vegas, Nevada.

Sigiliile oficiale al ABH – NLP sunt valabile doar însoțite de semnătură unui trainer acreditat.

Site oficial

TLT™

Time Line Therapy®

Ultima tehnică de programare neuro- lingvistică (NLP), dezvoltată de Ted James Co./ UȘA . Time Line Therapy®, este o metodă unică și de neegalat pentru a crea schimbări în viață ta , pe plan personal, carieră și sănătate . Time Line Therapy® face apel la resursele tale proprii din subconștient , cu ajutorul cărora vei fi în măsură să elimini gândurile , emoțiile și comportamentele nedorite. Time Line Therapy® a devenit în scurt timp o terapie cu rezultate atât de bune încât a fost preluată de specialiști și aplicată în domenii că psihiatrie, psihologie, consiliere, sport pentru a ajută mai multe persoane să depășească anumite stări și să atingă un nivel superior în viață și carieră profesională.
Sigiliul oficial TLT™ este valabil doar însoțit de semnătura unui trainer acreditat.

Site oficial

GINA VEVERIŢĂ

Certificare NLP Discovery

Toate cunoștințele și abilitățile NLP pe care le dobândiți la NLP Discovery sunt recunoscute la nivel mondial. Acest lucru este posibil , deoarece pregătirea și susținerea examenelor finale sunt organizate doar în cadrul NLP Discovery, iar diplomele sunt emise direct de Gina Veveriță – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Hipnoterapie și Coaching. NLP Discovery, prin Gina Veveriță, lucrează la cel mai înalt nivel de parteneriat cu cele mai cunoscute instituții și organizații NLP americane, fiind una dintre puținele din Europa care dispune de toate aceste acreditări . Acreditarile pe care le dobândiți prin absolvirea cursurilor NLP Discovery au aceiași valoare că și cum le- ați fi dobândit în centre NLP de renume din SUA. Cu aceste acreditări dobândiți o recunoaștere pe plan național și internațional .

Află mai multe detalii

Gina Veveriţă

Master Trainer în NLP, Trainer TLT®, Coaching și Hipnoză

Eşti pregătit?

Dacă vrei să intri în contact cu mine sau ești interesat de o sesiune de coaching, poți începe prin a completa formularul.
ÎNCEPE CĂLĂTORIA