Despre noi

Misiune şi valori

Ideea de NLP Discovery s-a născut în perioada cursului de Master Practician în 2008 când Gina Veveriță a inserat pe Linia Timpului un Obiectiv și anume acela de a avea un site de dezvoltare personală. Folosind procesul “Creating Your Future®“ în care și-a pus toată energia din acel moment și s-a lăsat ghidată să facă tot ceea ce e necesar pentru atingerea acelui obiectiv. 

Pe atunci încă nu avea intenția să predea, doar că la cursul de Trainer din Las Vegas a înțeles ce valoare pot avea oamenii în urmă participării la un curs și că va putea influență rezultatele mult mai multor persoane care decid să-și asume responsabilitatea pentru viață și viitorul lor.

De ce să alegi certificarea cu NLP Discovery?

Folosim o structură cu eficientă dovedită .

Oferim acel tip de curs NLP intensiv de certificare exact așa cum au fost concepute de Tad James, fondator al ABNLP și lider în domeniul Programării Neuro-Lingvistice, creator al Time Line Therapy®, având peste 30 de ani de experiență și rezultate confirmate de studenții și trainerii pregătiți de compania sa din întreagă lume. Discovery folosește o structură cu eficiență dovedită !

Format intensiv accelerat al cursului NLP cu rezultate rapide și spectaculoase.

Suntem atât de siguri, încât îți garantăm rezultatele! Suntem dedicați respectării celor mai înalte standarde internaționale ale organizațiilor de certificare ABNLP și ITLT, iar dacă la sfârșitul primelor 2 zile nu ești mulțumit de ceea ce primești , îți returnăm suma investită !

Ai rezultate remarcabile, în timp mai scurt și mai multă valoare pentru investiția făcută !

Suntem atât de siguri, încât îți garantăm rezultatele! Suntem dedicați respectării celor mai înalte standarde internaționale ale organizațiilor de certificare ABNLP și ITLT, iar dacă la sfârșitul primelor 2 zile nu ești mulțumit de ceea ce primești , îți returnăm suma investită !

Oferim coaching și suport pe toată durata experienței de curs.

Organizăm cursurile și seminariile noastre în grupuri restrânse și suntem asistați de practicieni certificați , pentru a putea acorda atenție deosebită nevoilor și obiectivelor stabilite de fiecare participant.

Împărtășim din experiență noastră

Care depășește zona de training (NLP Training) și ne permite să oferim exemple și practici eficiente din activitățile conexe de coaching, business, marketing , vânzări și multe altele. Avem un program de asistență ce oferă posibilitatea de a relua cursurile absolvite timp de 18 luni după finalizare , pentru reactualizarea informației și consolidarea practicii, gratuit, în limita locurilor disponibile.

Ne asigurăm că absolut fiecare dintre studenții noștri are toate resursele atunci când finalizează cursul!

Combinăm metodele de predare inductivă și deductivă , integrând informația atât la nivel conștient , cât și subconștient , exemple, demonstrații precise și exerciții practice, garantând că fiecare le va putea folosi imediat după curs, oricând va avea nevoie, în mod natural, simplu și cu încredere .

Misiunea noastră

Indiferent de nivelul de conștientizare la care am ajuns până în acest moment, fiecare dintre noi avem sentimentul că mai există ceva de descoperit, ceva de învățat… nu-i așa?

În prezent trăim o viață în continuă transformare, lumea se schimbă și o face într-un mod alert, iar unii dintre noi reușim să ne adaptăm și să ne integrăm rapid, alții, ne străduim să ținem pasul.

Ne propunem, prin cursurile de NLP Practitioner, să îți oferim o cale pentru un salt evolutiv, rapid și sănătos. O fundație solidă deasupra căreia vei putea să construiești în siguranță tot ceea ce alegi și decizi.

  • Crește personal și profesional
  • Atinge-ţi obiectivele
  • Fii cea mai bună versiune a ta
  • Obţine rezultate RAPID
  • Elimină deciziile limitatoare
  • Creşte-ţi nivelul de energie

Eşti pregătit?

Dacă vrei să intri în contact cu mine sau ești interesat de o sesiune de coaching, poți începe prin a completa formularul.
ÎNCEPE CĂLĂTORIA