Mai sunt doar

zile
ore
min
sec

Transform your life

27 - 28 Ianuarie 2024

Un weekend transformațional în care eliberezi energia captivă în rănile trecutului și îți schimbi perspectiva pentru viitor

Workshop online (cu informații, tehnici și exerciții practice)

2 zile de workshop

Exerciții validate

10+ ani experiență

doar 1540 lei

Workshop susținut de către Gina Veveriță, Master Trainer în NLP, Coaching, Hipnoză, TLT® + șahistă de performanță. De-a lungul timpului Gina a sprijinit + 10.000 de oameni să-și depășească limitele.

Pentru mine a fost life changing. Pare cu greutate ceea ce spun, însă starea faină în care mă aflu contrazice orice îndoială. Emoțiile au fost prezente pe parcursul workshop ului, dar am avut încredere în echipă, iar rezultatele sunt extraordinare.”

– Mihaela Stan

Ce faci la workshop...
Confrunți amintiri cu semnificație majoră din trecutul tău în mod neinvaziv și fără să vorbești despre ele. Tu doar te bucuri de rezultate.

Acesta nu este un curs de dezvoltare personală, ci un proces de introspecție profundă. O căutare, regăsire, un start nou, plin de resurse pentru tine și viitorul tău.

doar 1540 lei

Îți arăt ce să faci la fiecare pas.

Preia controlul propriei vieți și atinge-ți potențialul maxim ca să obții rezultate tangibile în viața personală, business, relații, fitness, sănătate și spiritualitate.

NLP te învață cum să înlocuiești programele care te blochează și să introduci în rutina ta mentală și emoțională acele „programe” care îți dau energie și te dezvoltă.

doar 1540 lei

27 - 28 Ianuarie 2024, online

Am o întrebare pentru tine...

Ai gânduri, emoţii şi evenimente care continuă să îți influenţeze şi să îți condiţioneze acțiunile mult timp după ce ele s-au întâmplat?

Astfel totul devine repetitiv, evenimentele reapar, mereu aceleaşi, poate într-un mediu diferit și cu persoane diferite. Istoria se repetă? Continui să te plângi, să acuzi lumea, să te simți rănit și nu știi ce să faci? E adevărat, nu poți schimba cursul evenimentelor dar poți schimba atitudinea ta vizavi de ele.

Să vindeci trecutul, să eliberezi energia rămasă captivă evenimentului, este un proces de constientizare, acceptare, renunțare, înțelegere. Un proces în care faci schimbări în interiorul ființei tale, cu rezultate în exteriorul tău. Iar atunci cand îți schimbi perspectiva asupra trecutului, ești pregătit pentru un viitor nou.

Motive ca să participi

Te-ai întrebat vreodată de ce:

Rezultate concrete

“Mi-am dorit foarte mult să descopăr niște tehnici și niște practici care să mă ajute să mă dezvolt într-un ritm mai accelerat decât am făcut-o până acum.”

Ia parte la un weekend transformațional în care eliberezi energia captivă în rănile trecutului și îți schimbi perspectiva pentru viitor.

Dacă te-ai săturat să investești bani în cursuri, fără să vezi îmbunătățiri radicale, înscrie-te acum și bucură-te de unelte practice, simple.

doar 1540 lei

27 - 28 Ianuarie 2024, online​

A fost ceea ce mi-a schimbat viața. În primul rând percepția mea s-a schimbat și modul în care trebuie să privesc lucrurile de acum încolo. Am început să îmi acord o importantă mai mare, mie că persoană. A fost primul pas spre o viață nouă, așa cum cred eu că e bună, frumoasă și luminoasă.” – Daniela Dumitrache

Locurile sunt limitate pentru ca fiecare participant să poată primi feedback personalizat în cele mai bune condiții!

Prețul este:

doar 1540 lei

Workshop-ul POATE FI ACHITAT și in 2 rate a 800 de lei fiecare

27 - 28 Ianuarie 2024, online​

“Transform your life – Re-surse pentru viitor, e locul acela în care dacă ai ajuns, te întrebi mirat „Cum am putut trăi oare până acum fără să știu toate astea?” Transform your life – Re-surse pentru viitor, îți pune la dispoziție o informație pe care e posibil să o fi știut deja, însă îți dă și instrumentele necesare pentru a face mai mult. Fabrica de dorințe îți arată pe propria piele că eliberarea emoțiilor negative te va face prezent în viața ta. Te scoate din zona de confort și te conștientizează să îți re-evaluezi prioritățile. Este un loc în care dacă alegi să fii o să pricepi pe dată că dorințele brusc devin obiective. Iar obiectivele clare, precise și exacte îți sporesc calitatea vieții. Transform your life – Re-surse pentru viitor, este un drum spre o viață mai bună! Cel puțin pentru mine, asta a fost cursul Ginei Veveriță. Oportunitatea de a fii mai mult!” – Rebecca Mari-Mohl

Dacă răspunzi la cel puțin 1 întrebare cu DA, acest workshop este pentru tine

?

În ciuda tuturor eforturilor tale, nu poți să depășești blocajele care te împiedică să-ți atingi obiectivele?

?

Unii oameni au realizat tot ce și-au propus iar alții nu, deși au avut aceleași circumstanțe în viață?

?

Cu toate că ai stabilit obiective SMART și ai toate resursele să le indeplinesti, există ceva mai presus de tine care te sabotează?

?

Ți-ai folosit toată voința și determinarea să-ți îndeplinești targetul și totuși nu ai reușit?

?

Duci cu tine, ani întregi, supărarea și tristețea, deși îți dorești cu toată ființa ta să lași conflictul să dispară?

?

Uneori frica te paralizează, aproape că nu mai poți să gândești și intri în panică?

?

Alegi să te uiți spre trecut atunci când îți planifici viitorul?

?

Simți nevoia să opui rezistență cuvântului “schimbare”?

?

Vinovăția te copleșește, te ține pe loc și nu poți să mergi mai departe?

?

Nu poți să-ți menții motivația și entuziasmul în mod consecvent?

Pot vedea calități în oameni acolo unde ei înșiși nu s-ar fi gândit vreodată că există

Gina Veveriță

Master Trainer în NLP, Trainer TLT®, Coaching și Hipnoză

Sunt Gina Veveriță, Master Trainer în NLP, Trainer TLT®, Coaching și Hipnoză

Cred în potențialul fiecărui om și am ales să îmi măsor rezultatele personale prin rezultatele oamenilor pe care îi întâlnesc. Și mai cred că e foarte important să ai o minte deschisă permanent, să ai proiecte noi și să înveți continuu indiferent de vârsta pe care o ai.

Momentul zero, cel de ”aha”, a fost în 2008, când am finalizat primele două niveluri din NLP. Atunci am început să aplic tehnicile și metodele învățate în sesiuni de coaching și terapie, iar în 2012 m-am certificat ca Trainer de NLP, Trainer Time Line Therapy®, Trainer de Hipnoterapie și Coaching Trainer – la Tad James Company USA

Pot vedea calități în oameni acolo unde ei înșiși nu s-ar fi gândit vreodată că există. Îi învăț să folosească aceste abilități ca să ajungă la rezultatele pe care le doresc, să-și îmbunătățească viața continuu.

În călătoria asta am învățat sute de oameni să elibereze emoțiile negative din trecut, deciziile și credințele limitative, pentru ca ei să-și creeze conștient viitorul pe care-l merită și să dezvolte sisteme eficiente în business, și nu numai. Totul începe cu dorința personală a fiecăruia de a-și asuma responsabilitatea pentru viață și rezultate.

Cum se desfăşoară cursul

CONECTARE

În fiecare zi ne conectăm față în față și online, live la workshop, pe platforma Zoom, timp în care vei învăţa lucruri care pot părea controversate la prima vedere şi poate că educaţia şi experienţa personală nu le vor accepta uşor; totuşi putem garanta cu certitudine că mii de persoane au beneficiat de pe urma rezultatelor obţinute în ultimii ani.

ÎNSUȘIRE

Însușirea și introducerea acestora în programul tău zilnic, vor aduce claritate în gândirea ta și vor produce consistent schimbările dorite, pentru a deveni cine vrei să fii, să ai ceea ce vrei să ai și să faci ceea ce vrei să faci.

SCHIMBARE

Înveți cum să-ți schimbi perspectiva asupra trecutului și cum să-ți creezi în mod conștient viitorul chiar așa cum îl dorești.

TASK-URI

Vei avea sarcini care te vor scoate din zona de confort, vei fi pus față în față cu fricile, frustrările, dezamăgirile și adevăratele valori. Vei deveni încrezător, pentru că vei învăța să-ți asumi rezultatul acțiunilor tale.

ÎNCEPI

Începi de undeva, îți stabilești o destinație și când ai ajuns acolo constați că ai parcurs doar o mică parte din drumul pe care îl poți face.

Așteaptă-te la un workshop intensiv care te provoacă, îți forțează limitele, îți dă reset și restart, astfel încât să te descoperi, să te cunoști și să te manifești.

Să te exprimi liber și să-ți dorești să evoluezi!

doar 1540 lei

“Transform your life – Re-surse pentru viitor, mi-a deschis încă o dată posibilitatea spre a conștientiza deciziile limitative pe care le aveam în inconștient , iar cu ajutorul procesului de TLT eliberare a emoțiilor negative am reușit să-mi recunosc adevăratul potențial . E minunată senzația eliberării.” – Ana Maria Zidaru

Acest workshop este marcă înregistrată Dr. Tad & Adriana James

*este susținut în exclusivitate, numai de traineri acreditaţi de Asociaţia Americană de Time Line Therapy®. Succesul nostru se bazează pe reproducerea proceselor în forma lor cea mai pură, cu care rezultatele pot fi garantate.

Time Line Therapy ® și Creating Your Future ®, sunt tehnici consacrate la nivel mondial care produc transformări rapide, astfel vei avea curajul să-ți stabilești propriile obiective și acestea să devină simplu de realizat.

Dr. Tad James a dezvoltat Seminarul The Secret of Creating Your Future®. Ca antrenor de succes și terapeut foarte căutat, Tad și-a făcut descoperirea în timp ce conducea în privat sesiuni personale de dezvoltare personală. El a recunoscut potențialul incredibil al acestor tehnici și, de-a lungul anilor, le-a extins și rafinat. Descoperirile sale inițiale au fost combinate cu cercetările unora dintre cei mai mari gânditori ai lumii, inclusiv Aristotel, William James, Dr. Milton Erickson, Albert Einstein și Stephen Hawkings. Cercetări suplimentare în domeniile Neurofizicii, Biologiei Cuantice și Programarea Neuro Lingvistică (NLP) l-au ajutat pe Tad să creeze un program pas cu pas, care este rapid, eficient și ușor de utilizat.

Programul workshopului

Workshop-ul are loc exclusiv online, pe ZOOM

Ziua 1

27 Ianuarie - 09:45 – 18:30

 • Te întâlnești cu mintea inconștientă

 • Obții dovada conexiunii minții cu corpul

 • Descoperi de ce să nu rămâi în zona de confort

 • Afli importanța valorilor în dezvoltarea personală și modul în care ele îți susțin creșterea sau te sabotează
 • Afli care este legătura dintre valorile și obiectivele tale
 • Descoperi propria linie a timpului

 • Conștientizezi care este natura dubiilor, îndoielilor și cum le proiectezi in viitorul liniei timpului tale 

 • Analizăm influența gândurilor asupra organismului
 • Descoperi ce a păstrat mintea subconștientă pentru tine și viitorul tău
 • Înveți despre convingerile limitative și cum să le elimini
 • Descoperi care dintre obiectivele tale au fost stabilite din frica de a nu pierde ceva, sau pentru că îți dorești creștere personală
 • Analizăm dacă și în ce condiții, dorințele pot deveni obiective realizabile

Ziua 2

28 Ianuarie - 09:45-18:38

 • Cum să descoperi cauza rădăcină a problemei

 • Afli care sunt cele 4 poziții din linia timpului necesare pentru eliberarea emoțiilor negative

 • Eliberezi emoții negative din trecut, ca FURIA; SUPĂRAREA;TRISTEȚEA; FRICA;VINOVĂȚIA
 • Elimini deciziile limitative, lăsând loc doar celor bazate pe încredere. Exemple – Nu pot să câștig bani. Nu pot să mă disciplinez. Nu pot să fiu intr-o relație. Nu pot să am încredere în nimeni. Nu pot sa ma abțin să cheltui mai mult decât câstig. Nu pot să fac sport. Nu pot să slăbesc.
 • Înveți cum să controlezi anxietatea sau teama de viitor (necunoscut)
 • Verifici câte dintre valorile tale s-au transformat din respingere în atracție
 • Folosind tehnica Creating Your Future®, inserezi un obiectiv în viitor, și ai certitudinea că se va îndeplini

Tot ce înveți la curs, îți va arăta cum poți să obții rezultate. Să fii orientat doar pe soluții, să depășești limite și să escaladezi vârfuri. Știu că vei dori să continui să aprofundezi tehnicile NLP, de aceea, acum afli tot ce este necesar ca să treci în următoarea etapă din viața ta.

Completează formularul şi te vom contacta în maxim
24 de ore

“Simt dorința să împărtășesc cu voi ce am trăit în acest workshop. Cea mai grea a fost eliberarea de furie. A fost atât de intens momentul de eliberare, încât am simțit nevoia să dorm … și am dormit mai mult decât mi-am propus :)) E foarte tare senzația. Am plecat într-o călătorie pe linia timpului, cu emoția furiei pe care am experimentat-o de-a lungul timpului, și la finalul procesului, am revenit la acele momente și…. am putut să le privesc cu detașare, liniște și înțelegere.” – Codruța Belean
Workshopul a venit într-un moment al vieții mele când aveam nevoie de el. Mi-a adus un mare plus, AHA-ul de care aveam nevoie și am realizat ce se întâmplă cu mine, în adevăratul sens al cuvântului. A contat energia grupului. Sunt foarte încântată de workshop. Gina este minunată și trainerii și asistenții. Recomand acest workshop, mi-a deschis o altă viziune despre viață. Am învățat că putem face față la provocări cu ajutorul minții subconștiente. E un curs care te ajută în evoluție, în progres. Greu de descris în cuvinte. După workshop au venit spre mine provocări pe care le gestionez mult mai bine.” – Geanina Nechifor

"Dacă aștepți momentul potrivit, te întrec alții, care nu îl așteaptă.” - Woody Allen

Momentul potrivit nu vine NICIODATĂ, ci este deja aici și acum.

Mulți dintre noi ne punem piedici căutând scuze și argumente pentru a mai amâna încă puțin momentul.

Dacă stai deoparte și aștepți momentul “potrivit”, vei pierde timp, șanse și oportunități IMPORTANTE.. 

Îți vei irosi potențialul pe frici și limitări + vei pierde ocazia să trăiești un viitor CONȘTIENT, pe care TU îl alegi.

NU AȘTEPTA momentul potrivit. ÎNCEPE cu resursele pe care le ai în prezent!

Doar acționând vei descoperi abilități ascunse, pe care poate nici nu știai că le ai.. 

Spune DA uneltelor care îți vor duce viața la URMĂTORUL NIVEL (fizic, emoțional și mental). 

Mai mult, îți vei dovedi ție însuți că ești în stare să obții lucruri MARI, la care până acum nici nu îndrăzneai să visezi.

Acționeză acum și la anul pe vremea aceasta nu vei fi unul dintre cei care se vor întreba “Cum era dacă acționam atunci?”, ci îți vei spune “Mă bucur că am făcut acea schimbare radicală în 2024!”

Înscrie-te acum și ocupă unul dintre cele 100 de locuri, rezervate pentru performeri care vor cu adevărat o schimbare mare.

doar 1540 lei

27 - 28 Ianuarie 2024, online​

“Pot spune din tot sufletul că după workshopul “Transform your life – Re-surse pentru viitor” viața mea a luat-o pe o pantă ascendentă, fulminantă, atât emoțional, cât și financiar, a fost un “boost” de care aveam nevoie.

Am aflat baza care stă în spatele “Legii atracției” plus alte câteva tehnici pe care, imediat cum le-am pus în aplicare viața mea a fost wow.

Înainte de workshop aveam o atitudine pozitivă (dar și multe emoții negative, mai ales din copilărie, bine implementate în subconștient), citisem peste 30 de cărți de dezvoltare personală într-un an, dar toate acestea, după workshop, mi se par mai degrabă un “hei rup, hai că și tu poți” și atât.

În cărți ți se prezintă spumă, lucrurile de fațadă, dar prin NLP, ți se arată clar cum să gândești și ce întrebări să-ți pui pentru a reuși orice obiectiv.
În doar 3 săptămâni de la workshop, aproape mi-am dublat numărul de clienți, iar din punct de vedere financiar, mi-am bătut 3 obiective în intervalul acesta.

Tot ceea ce am făcut a fost să ascult tehnicile învățate de la Gina Veveriță, persoana care în momentul de față, pentru mine e pe același palier cu părinții. Părinții mi-au dat viață, Gina mi-a arătat cum să o trăiesc.

Dacă stau și analizez, schimbarea cea mai mare nu e materială, ci spirituală, interioară.

Mulțumesc Gina, mulțumesc NLP Discovery”

– Cristi Tabacaru

Atinge obiective mai ușor, pe cont propriu, folosind resurse practice pe care le primești în cadrul unui workshop intensiv de 2 zile!

Ai vreo întrebare? Vezi dacă găsești răspuns aici!

Cum mă ajută acest curs?

 • Descoperi și elimini cauzele care îți crează frici pe toate ariile vieții;


 • Înveți să să-ți schimbi emoțiile, pentru a le folosi în favoarea ta și a celor din jurul tău;


 • Înveți să transformi problemele și obstacolele în oportunități de creștere personală și pentru business.

 

Cât investești în curs?

Prețul este de 1540 lei, un preț foarte mic deoarece poți obține rezultate concrete în doar 2 zile și să ai pe viață uneltele care te ajută să scapi de frici și să-ți mărești încrederea în tine.

În plus, o zi de lucru cu mine, dacă am lucra 1 la 1, ar costa 2.000 de euro (aprox. 9.863 lei), dar tu ai acces la experiența mea (pe care am dobândit-o în lucrul cu mai bine de 10.000 de oameni) pentru doar 1540 LEI.

Adică, echivalentul unui bilet de avion la low cost.

Pot obține rezultate într-un singur workshop?

Da, în doar 2 zile poți avea acces la informații și instrumente pe care le poți aplica oricând pentru a obține mai multe rezultate care te satisfac.

Nu îți promit că vei schimba totul în 2 zile, dar poți învăța suficiente lucruri pentru a începe o schimbare majoră în bine.

Cum vă pot contacta?

Rezervă-ți un loc la NLP Practitioner: Odată înscris, vei primi un e-mail de la Gina Veveriță, iar dacă ai întrebări sau nelămuriri, le vei putea comunica direct la adresa de e-mail: [email protected]

Apariţii media