time line therapy
Time Line Therapy®
13.02.2018
11 Motive să te înscrii la Curs NLP Practitioner Acreditat
25.02.2018

Există oare tinerețe fără bătrânețe? Chiar și viață fără de moarte?

Titlul unei povești pentru copii m-a urmărit toată viața. Mă consider un copil norocos să am în programarea mea de adult acest concept. Dar oare ne dorim toți să avem o tinerețe veșnică în mod real? Și ce înseamnă să fii sănătos până la urmă? Nutriție, sport, o minte sănătoasă.. toate la un loc?

Acestea sunt doar câteva din întrebările cărora cosider că le putem găsi răspunsul în studiul NLP. Dar cum? Bineînțeles, cu harta potrivită pentru a străbate labirintul subconștientului nostru. Cât de fascinant este creierul. Consider că având un drum prestabilit putem obține absolut tot ceea ce ne imaginăm. Da! Imaginea pe care ne-o creăm în minte este cheia.

Este atât de simplu. Gândește-te la ceea ce îți dorești, că ești sănătos, tânăr și veșnic frumos și lasă-te în voia emoției pure de copil fericit care primește ce îți dorește. Ai încredere în universul în care trăiești, este un loc iubitor, frumos și prietenos. Nu reușești? Înseamnă că ai nevoie de ghidarea unui coach NLP care te va ajuta să dai la o parte toate păturile așezate peste eul tău autentic. Procedurile NLP, întrebările specifice, setarea obiectivelor și parcurgerea proceselor de eliminare ale blocajelor, emoțiilor nedorite și limitative, pe lângă faptul că îți vor vindeca blocajele emoționale și instant vei simți cum întinerești, îți vor oferi pofta de viață pierdută și perspectiva pentru obiective tot mai solide și împlinitoare.

Da, corpul nostru este îmbolnăvit de emoții negative, de cuvinte nerostite, de frustrări acumulate fără ca măcar să le mai știm numărul. Scoate balastul, respiră din nou, ești energie pură, ești ceea ce vrei și cum vrei tu să fii. Vei ajunge să te iubești, mâncarea va fi hrană, iar sportul va veni de la sine din respectul și prețuirea pe care le vei avea pentru tine. Vei începe să arăți precum imaginea mentală pe care ți-ai creat-o. Trăim într-un univers abundent: nisipul, copacii, pietrele nu pot fi numărate. Suntem un magnet pe două picioare care decide când și dacă povestea lui va avea final. Dacă? Tu decizi!

Comments are closed.

Share This