11 Motive să te înscrii la Curs NLP Practitioner Acreditat

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Adu Programarea Neuro Lingvistică (NLP) la nivel de pasiune în viața ta devenind NLP Practitioner certificat. Cursul NLP Practitioner te va ghida pornind de la cunoașterea principiilor de bază ale NLP-ului, la înțelegerea pe deplin a principiilor și practicilor utilizate de profesioniști din întreaga lume.

[/vc_column_text][vc_column_text]Sunt câteva motive pentru care oamenii se înscriu la un curs de Practician. Apare un moment în viața fiecăruia dintre noi în care începem să căutăm, să cercetăm, să descoperim. Fie pentru că ne dorim ceva nou, fie pentru că vrem să încheiem un capitol vechi. E interesant că într-un final nu contează motivul, ci scopul final către care vrem să ne îndreptăm, nu-i așa?

Și până la urmă este important ca fiecare dintre noi să lucreze la propria lui cale pentru atingerea propriului obiectiv, indiferent de geografie, pregătire, vârstă sau cultură.

Astăzi s-a terminat cursul de Trainer de NLP care se ține anual în Las Vegas.

Acești oameni au început ca și noi cu primul pas – Practicianul, urmând apoi Master Practicianul și, în mod firesc au luat decizia să continue dezvoltarea și să devină din ce în ce mai buni în ceea ce au ales să facă.

A fost o experiență de neuitat, ca în fiecare an. Sunt în al cincilea an al programului de Master Trainer și am asistat și îndrumat ani la rând oameni care au trecut prin aceste etape, urcând treaptă cu treaptă, singurul scop fiind acela de a fi din ce în ce mai buni. Și au reușit!

În acest mediu creat special, au reușit! De la o oră la alta, de la o prezentare sau de la o demonstrație la următoarea. S-au mai împiedicat, cum am făcut-o și eu la rândul meu, au mai obosit, însă au continuat până la capăt. Și ce transformare!!!

Vârsta? De data aceasta între 20 și peste 80 (nu mi s-a părut potrivit să o întreb). S-au implicat 100% și au reușit 100%. Încă din cursurile precedente, gândirea era deja formată doar pentru rezultate.[/vc_column_text][vc_column_text]Și acum iată doar 11 motive pentru care merită să începi să te dezvolți în această direcție. Fie că o faci doar pentru dezvoltare personală, pentru a te implica în activitatea de coaching sau de training sau pentru a-ți îmbunătăți sănătatea…[/vc_column_text][vc_column_text]

  1. Vei participa la un curs live, intensiv în care, pe lângă NLP, vei obține încă trei certificări care vor desăvârși tehnicile însușite.
  2. Vei învăța strategii verificate în timp și dovedite ca fiind eficiente care au ajutat mulți oameni să obțină rezultatele dorite.
  3. Vei primi un plan succint care îți explică exact cum să ajungi de unde ești acum, acolo unde vrei să fii. Și nimic nu este lăsat la voia întâmplării.
  4. Nu vei rămâne doar cu teoria, ci vei beneficia de implementarea ei la nivelul neurologiei întregului tău corp.
  5. Nu va trebui să aștepți luni sau ani ca să obții ceea ce îți propui.
  6. Atunci când ești pregătit și când schimbările se produc la nivel subconștient, ele se întâmplă chiar atunci.
  7. Vei învăța cum să comunici cu tine însuți și apoi cu cei din jurul tău prin descoperirea stilurilor de comunicare și de învățare.
  8. Vei ști cum să scapi de tipare care te auto sabotează și de emoțiile negative care te frânează pe toate planurile. În plus, vei putea să aplici și cu alții.
  9. După cele opt zile de curs, vei pleca cu o altă perspectivă, îți vei depăși limitele și te vei simți capabil să faci lucruri de care nu te credeai în stare.
  10. Pentru că oamenii care au absolvit astăzi în Las Vegas și care au ales să petreacă două luni consecutive într-o sală de curs au spus că au învățat în două luni cât nu au învățat într-o viață.
  11. Pentru că barierele etnice nu mai contează și pentru că vei începe să vorbești o limbă universală, să înțelegi lucruri neînțelese până acum, să devii mult mai flexibil, mai atent și mai profund.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Ești pregătit să aduci NLP în viața ta?

Dacă da, fă următorul pas apăsând pe butonul “Vreau mai multe detalii”. Cursul NLP Practitioner din cadrul NLP Discovery vine cu o garanție completă.

[/vc_column_text][vc_btn title=”VREAU MAI MULTE DETALII” style=”custom” custom_background=”#7fca48″ custom_text=”#ffffff” size=”lg” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-angle-right” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fnlpdiscovery.ro%2Fcurs-intensiv-nlp-practitioner-tlt-coaching-hipnoza%2F|||”][/vc_column][/vc_row]

Related posts