Respecta modelul lumii celuilalt
15.01.2018
cum te ajuta NLP pe plan personal dar si in business
Află cum te ajută NLP pe plan personal, dar și în business
30.01.2018

Află cum să îți creezi viitorul pe care îl dorești

Află cum să îți creezi viitorul pe care îl dorești prin schimbarea liniei timpului și astfel a viitorului tău. În acest mod, tu însuți stabilești direcția în care te îndrepți.

PROCESUL Time Line Therapy®

Conform unei vechi tradiții, există o legătură între conștiința oamenilor și conștiința planetei – teorie susținută de altfel, și de fizica modernă. Cu totii facem parte din această planetă, iar planeta este o parte din noi. Suma totală a conștiinței tuturor oamenilor constituie conștiința planetară. Ce presupune aceasta? Înseamnă că ceea ce se află stocat pe linia timpului tău și pe linia timpului a tuturor oamenilor de pe această planetă poate determina ceea ce se stochează pe linia timpului a întregii noastre planete –concluzionând, suma tuturor liniilor timpului nostru formează linia timpului întregii lumi.

Gândiți-vă ce înseamnă acest lucru. Dacă suntem capabili să ne schimbăm propria linie a timpului, dacă putem să ne schimbăm viitorul (și o mulțime de oameni fac asta), atunci vom putea schimba viitorul lumii.

Ați observat că lucrurile în lume nu se îndreaptă într-o direcție favorabilă? Asta se întâmplă pentru că nimeni nu depune suficient efort în acest sens, în a le îmbunătăți. Oamenii sunt confuzi, nu mai posedă o gândire clară, sunt cuprinși și paralizați de frică, se simt blocați. Cu toții așteaptă ca soluțiile să vină din partea altcuiva, ca cineva să facă ceva.

Există lucruri care formează “realitatea externă”, la care ar trebui cu toții să fim atenți – iar atunci când ceea ce se întâmplă nu funcționează corect și apar semne de întrebare, confuzie, este nevoie de o schimbare. E adevărat că mulți dintre noi nu avem veleități de lider, dar alegând să ne concentrăm energia în acest sens și să devenim conștienți, putem produce schimbarea. Evident, rezultatul nu va apărea într-un timp scurt, însă, cu un efort susținut, cu toții am putea contribui chiar acum. Nu ne va răpi mult timp și nu este nevoie de a depune un efort maxim.

Este nevoie să trecem la acțiune cât mai repede, chiar acum – este nevoie să schimbăm linia timpului lumii cât mai repede, iar acest lucru va fi posibil prin schimbarea liniilor timpului nostru, a viitorului nostru, încât cu toții să avem un cuvânt de spus cu privire la direcția în care ne îndreptăm. Traversăm o perioadă de tranziție, iar de modul în care va evolua această tranziție va depinde viitorul nostru.

Am rugămintea să trimiți acest material tuturor prietenilor tăi, și roagă-i și pe ei să facă acest lucru la rândul lor – alege să îți pui acest obiectiv pe linia timpului tău, în direcția viitorului. Fă-o acum.

SCHIMBĂ-ȚI LINIA TIMPULUI, VIAȚA ȘI VIITORUL

Iată cum vei putea schimba linia timpului lumii:

Imaginează-ți că ești în anul 2030, 10 ani mai târziu față de acum.

Suntem în anul 2030, au trecut 10 ani, timp în care am trăit o viață sănătoasă, confortabilă și plină de prosperitate. În ultimii 10 ani am avut o alimentație sănătoasă, bazată numai pe alimente organice, integrale, iar sănătatea noastră a fost excelentă. Mediul înconjurător este lipsit de poluare, ecologic și este întreținut corespunzător, facilitând desfășurarea armonioasă a tuturor ființelor vii. Ne-am derulat activitatea în medii sănătoase, care ne-au favorizat creșterea și succesul, atât nouă cât și celorlalte comunități existente. Viețile noastre sunt transformate într-un mod pozitiv și într-o deplină stare de fericire.

Libertatea noastră de expresie a atins cote maxime, și pentru prima oară în istorie, ne-am conectat la sursa noastră internă, la sursa existenței noastre. În ciuda faptului că au existat scurte momente de rătăcire, când lumea părea a trece printr-o perioadă greu încercată de haos, stres, conștiința oamenilor s-a trezit, oamenii au devenit conștienți și responsabili de ceea ce trebuiau să facă pentru a schimba acea situație nedorită. Din ce în ce mai mulți oameni s-au trezit și au conștientizat realitatea, încurajând și lăsând loc liber creativității și libertății să triumfe.

Războaiele au încetat. În prezent promovăm și creștem respectul între noi și ne înconjurăm de dragoste și compasiune. Există suficient spațiu pentru fiecare dintre noi să ne exprimăm libertatea de expresie și creativitatea cu demnitate și în perfectă stare de libertate. Ne bucurăm de libertatea de a trăi oricând și oriunde, în orice colț al acestei lumi, și de a ne lăsa spiritul să zboare cât mai sus pentru a ne găsi armonia și pacea. Suntem acum conștienți de toată suferința umană și am găsit soluții reale pentru a rezolva problemele ascunse (pentru moment) ale lumii – care au îmbolnăvit umanitatea.

În ultimii 10 ani nu s-au purtat războaie în țara în care locuim, și ne aflăm pe o traiectorie bună și sigură a obținerii păcii mondiale. Suntem înconjurați de prosperitate.

Noi tehnologii au fost identificate pentru a ne elibera de dependența de energii nucleare și de combustibilii fosili responsabili de efectul de seră, și ne sunt puse la dispoziție în prezent sau urmează să luăm contactul cu ele în următorul an.

În prezent, toți oamenii – nu doar albi sau negri, asiatici sau europeni, tineri sau bătrâni, femei sau bărbați, ci TOȚI oamenii, sunt liberi. Liberi să își urmeze visurile și să își îndeplinească obiectivele. Mai liberi ca niciodată. Am trăit niște10 ani extraordinari!

Acum va trebui să inserezi toate aceste obiective în viitor, pe linia timpului tău.

Îți voi explica pașii care trebuie făcuți :

Linia timpului tău în direcția viitorului se întinde sub forma unui drum care pornește de la tine și se îndreaptă către viitor. Imaginează-ți că plutești sau zbori deasupra acestei linii, și dă-i voie minții tale subconștiente să te ducă în viitor, 10 ani mai târziu față de momentul prezent, acolo unde ea va ști că se află anul 2030. Ai încredere în mintea ta subconștientă, și inserează în viitor reprezentarea pe care tocmai ți-ai imaginat-o. Repetă acest proces zilnic, ori de câte ori constați că lumea nu urmează un trend sănătos și nu este tocmai așa cum ți-ai dori tu să fie. Fă-o din nou, chiar acum.

ATENȚIE: Nu aplica acest proces altor persoane! Acest procedeu este strict pentru uz personal. Time Line Therapy® este un proces foarte puternic cu rezultate garantate NUMAI dacă este efectuat de către un practician avizat. Dacă ești interesat să folosești și să aplici acest proces membrilor familiei tale sau altor persoane, într-un cadru de coaching sau de NLP, te rugăm să ne contactezi pentru a-ți oferi cursul necesar.

Comments are closed.

Share This