NLP în Terapie
07.03.2018
Cât de reală este realitatea?
29.03.2018

Deși sunt una dintre persoanele care refuză să folosească cuvântul Gratis, recent am început o colaborare cu o echipă de specialiști în marketing online, foarte buni în ceea ce fac. Mi-au sugerat să concepem un Landing Page prin care oferim  publicului ceva de o anumită valoare, dar GRATIS, pe motivul că e  un prim pas spre a ne cunoaște, că facem o muncă de informare și de educare. Până aici totul e clar.

Am opus ceva rezistență și chiar le-am citit Definiția cuvântului GRATIS din DEX care sună cam așa: 

fără plată, degeaba, fără succes…

DEX

Oare pentru cine?

Însă totuși am cedat, am acceptat, pentru că noi, cei din branșa NLP, evităm să rămânem pe poziții fixe… așa că am dezvoltat flexibilitate de comportament.
Într-adevăr am avut mulți solicitanți pentru materialul oferit și chiar am fost surprinsă, că daaa, FUNCȚIONEAZĂ. Însș chiar din primele zile, TOȚI, fără excepție, s-au oprit aici. Nu și-au dorit nimic mai mult. Niciun curs de autocunoaștere, nicio analiză personalizată, nici posibilitatea de a conștientiza blocaje în limbaj sau gândire, dar de data aceasta contra cost.

Cum se explică aceasta?

Oare nu merită investiția? Și e indiferent de suma solicitată… care în 90% din cazuri nici măcar nu este observată… sau aud expresia

A,a,a, am crezut că e GRATIS!

Aș pune întrebarea:

Care este scopul pentru care ai investit timp ca să completezi un test gratuit? Ce așteptări ai avut? Ce ți-ai propus să faci pentru tine după ce ai primit răspunsul?

Consider că motivația pentru care o persoană participă la un curs, sau completează un test ar putea fi aceea de a descoperi lucruri noi, informație nouă, pe care să le aplice cu scopul de a obține rezultate, însă nu DOAR pentru faptul că este gratis. Cu toate acestea în contrast cu tipologia de mai sus, sunt și persoane care se informează, studiază, navighează pe toate paginile din site și nu numai, și apoi au întrebări, da, întrebări… și asta e minunat.

M-aș bucura să pot transmite că totul este schimb de ENERGIE. Dai și primești, și tot ceea ce dai, vei primi amplificat înapoi. Cu cât investiția ta de energie este mai mare, cu atât mai mare va fi responsabilitatea de a valorifica ceea ce ți s-a oferit. Poate că, motivul pentru care unele persoane se opresc după primul pas este frica, sau rușinea de a pune întrebări ridicole.

Le-aș veni în ajutor acestora și le-aș transmite ce spune Tad James referitor la acest subiect:

Singurele întrebări ridicole sunt cele care au rămas nepuse

Tad James

Sau le-aș face cunoștință cu tehnica Time Line Therapy Concepută de același Tad James în urmă cu vreo 30 ani, care în doar 10 minute poate să elibereze o emoție negativă din trecut, fără a avea nevoie de conținut.

Învață procesele terapeutice Time Line Therapy ™

Time Line Therapy ™ este cel mai eficient proces în eliminarea stărilor de anxietate, stress, panică, diferite fobii, traume și depresie.

Voi ce părere aveți?

Rămâne Gratis sau schimbăm Perspectiva?

Comments are closed.

Share This