nlp tehnica de manipulare
Este NLP tehnică de manipulare?
03.03.2018
Rămâne Gratis sau schimbăm Perspectiva?
22.03.2018
Cuvântul terapie devine pozitiv. Poate însemna viață, speranță, bucurie, sănătate și un nou orizont. Dar dacă nici nu e nevoie să îl folosim? Dar dacă, prevenția devine un stil de viață sănătos pentru a avea o minte, o relație și un eu sănătoase? În acest scop haideți să asociem terapia cu NLP.

Consider că totul este relativ. Și mai consider că viața noastră este în mâinile noastre. Ce ușurare! Divinitatea ne-a dat liberul arbitru. În regulă, asta am stabilit. Dar cum știu dacă am o problemă? Și dacă am, de ce nu aș alege o terapie tradițională? Ar fi niște motive destul de puternice, spun eu.

Primul ar fi că avem mii de km de legături neuronale și miliarde de neuroni. NLP îți renovează toate «drumurile» și îți «aliniază» toți neuronii. Cum? Cum vrei tu, alături de un coach NLP de excepție care îți reeducă acest comportament care te-a adus în situația de a merge la terapie. NLP îți oferă uneltele unei vieți împlinite, sănătoase, entuziasmante, pentru că îți curăță gândurile negative, emoțiile nefolositoare, blocajele și comportamentele nesănătoase care nu ți-au adus rezultatele dorite până acum.

Al doilea motiv este că te învață să îți creezi obiective, viitor. Ai un arsenal de procese și proceduri alături de coachul tău pentru a începe să respiri cu adevărat pentru a fi prezent. Povara trecutului este istorie. O istorie atât de antică, încât ai impresia că nu îți aparține. Și partea interesantă este că foarte probabil nici nu ți-a aparținut. Ai fost captivul unor gânduri provenite din situații în care posibil să nici nu fi participat activ. Iar partea frumoasă, pe lângă toate beneficiile unei guri de aer proaspăt respirate fiind prezent, este că nu va fi nevoie să te mai întorci la «terapie». Doar dacă vrei, ca asistent.

Vei practica prevenția, vei ști cum să ții deoparte tot ceea ce nu îți servește scopurilor tale. Vei fi o veritabilă vestă antiglonț care își întărește granițele și te învață să obții tot ceea ce îți dorești de la sine. Sau de la viață. Eu le consider sinonime. Tu ce părere ai?

Comments are closed.

Share This