cum te ajuta NLP pe plan personal dar si in business
Află cum te ajută NLP pe plan personal, dar și în business
30.01.2018
NLP în sănătate
21.02.2018

Time Line Therapy®

Time Line Therapy®(TLT) este un proces puternic, evoluat din hipnoză și NLP, dezvoltat de Tad James, Ph.D. în anii ’80. Procesul Time Line Therapy® se bazează pe conceptul de linie a timpului, ca o reprezentare internă vizuală, auditivă și/sau kinestezică a stocării amintirilor în memorie.

Time Line Therapy® oferă una dintre cele mai puternice tehnici de schimbare și dezvoltare personală, facilitând eliminarea emoțiilor asociate cu amintiri sau evenimente dureroase din trecut. Se concentrează asupra a ceea ce putem învăța din aceste evenimente și abilitatea de a folosi ce am învățat ca o resursă pentru viitor. Tehnicile implicate cauzează minim disconfort pentru client, iar procesele practice produc o transformare de lungă durată, mult mai rapidă decât orice altă terapie tradițională.

Câteva exemple de emoții dureroase din trecut pot fi: furie, supărare, tristețe, durere în suflet, frică, vinovăție. Time Line Therapy® permite, de asemenea, depășirea convingerilor care te țin blocat în trecut și te împiedică să traiești viața pe care o dorești. Atât emoțiile negative nedorite, cât și convingerile limitative influențează fiecare aspect al vieții noastre.

Cum contribuie Time Line Therapy® la îmbunătățirea stării tale?

Unul din multele avantaje ale terapiei Time Line Therapy® este acela că permite clientului să se elibereze de toate limitările cauzate de emoții și convingeri din trecut, spre deosebire de alte terapii care tratează aceste sentimente separat, unul câte unul. De exemplu, în cazul în care clientul are probleme de furie, Time Line Therapy® facilitează eliberarea și eliminarea întregului sentiment de furie din trecut și nu doar sentimentul de furie atașat unui anumit eveniment din trecut. Cu alte cuvinte, furia este eliminată de la sursă. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care clientul este capabil să obțină rezultatul dorit atât de repede și să aibă rezultate permanente. Time Line Therapy® are rezultate atât de uimitoare și imediate, încât unele persoane devin confuze la finalul terapiei, când sesizează că toate emoțiile negative atașate amintirilor dureroase din trecut au fost eliminate. Procesul Time Line Therapy® acționează numai asupra eliminării emoțiilor atașate unor amintiri și nu a amintirilor. Amintirile în sine fac parte din istoria fiecăruia și formează personalitatea noastră, nu este ecologic sau adecvat să fie alterate.

time line therapy

Time Line Therapy® este singura terapie care permite rezolvarea problemelor emoționale din trecut, concretizate prin convingeri limitative și care la rândul lor generează decizii greșite. Nerezolvate, aceste probleme din trecut marchează comportamentul și te împiedică să atingi obiectivele pe care ți le propui. Câteva exemple de convingeri limitative sunt: “nu merit”, “nu sunt suficient de bun”. Cu ajutorul Time Line Therapy®, marea majoritate a oamenilor cu probleme emoționale poate obține rezultatul dorit în aproximativ 6 ore, spre deosebire de alte terapii unde se vorbește de luni sau ani. Atunci când sunt implicate și condiții mai complexe, traume sau afecțiuni fiziologice, poate dura mai mult. Un alt aspect pe care Time Line Therapy® îl abordează diferit față de alte terapii tradiționale și constituie un avantaj pentru client, este că acesta va primi instrucțiuni clare cu ce are de făcut în vederea vindecării, încă de la prima ședință. Eliminarea emoțiilor negative din trecut prin terapii tradiționale implică multiple vizite la terapeut, discuții lungi pe marginea problemei, iar rezultatele nu sunt garantate.

Un alt avantaj al acestui puternic proces este că nu necesită conținut. Nu este nevoie de detaliile specifice care au produs trauma, lucru de altfel destul de inconfortabil pentru client.

Time Line Therapy® nu ar trebui să fie confundată cu ceea ce se numește simplu ‘linia timpului’, care este de asemenea, o tehnică bazată pe NLP, dar este foarte diferită de Time Line Therapy®.

VREI SĂ AFLII MAI MULTE DESPRE NLP ȘI TIME LINE THERAPY®?

De ce este important să eliberezi emoțiile negative din trecut?

Studii PNI (psychoneuroimmunology) explică efectele emoțiilor negative nerezolvate din trecut și modul în care ele afectează sănătatea și viața de zi cu zi. Aceste efecte pot duce chiar la dezvoltarea simptomelor de boală. De asemenea, dacă ne referim la cum percepem fiecare stresul și răspundem la declanșarea acestei stări, acest proces este direct influențat de emoțiile negative nerezolvate din trecut. Meditația, yoga și relaxarea sunt practici care ajută la depășirea situațiilor de stres, dar fără eliminarea problemelor din trecut, au doar efect pe termen scurt. Recomandăm Time Line Therapy® pentru eliminarea definitivă a emoțiilor negative și deciziilor limitatoare din trecut, împreună cu aceste practici, pentru a îmbunătăți semnificativ rezultatele în menținerea sănătății minții și a corpului.

Time Line Therapy® este cel mai eficient proces în eliminarea stărilor de anxietate, stress, panică, diferite fobii, traume și depresie.

Demonstrație Live Time Line Therapy® cu Tad și Adriana James

De ce Time Line Therapy® este relativ necunoscută în România?

Credem că unul dintre motive poate fi faptul că formarea terapeuților Time Line Therapy® (TLT™ Practitioner), necesită un nivel ridicat de conștientizare ale tehnicilor de hipnoză și NLP, deoarece Time Line Therapy® face apel la ambele discipline. Nu poți deveni practician Time Line Therapy® fără a avea un nivel minim de certificare NLP Practitioner. Ca Trainer de TLT™ pot să destăinui că unele din situațiile întâlnite de un practician în cadrul terapiei sunt foarte complexe, iar siguranța și confortul clientului sunt primordiale. În calitate de TLT™ Practitioner, este nevoie de un înalt nivel de competență. Time Line Therapy® nu este un proces pe care un terapeut l-ar putea învăța în timp scurt, este necesară o bază solidă în hipnoză și NLP.

Time Line Therapy® este marcă înregistrată Tad James și licențiată exclusiv pentru Asociația Time Line Therapy®.

Gina Veveriță

Master Trainer NLP din anul 2008 și membru Time Line Therapy Association™ din anul 2012 cu certificare Trainer Time Line Therapy®, Hipnoterapie și Coaching, cel mai înalt nivel în domeniu.

Ești interesat de beneficiile Time Line Therapy®?

Completează și intră în legătură cu Gina:

Comments are closed.

Cursuri NLP Trainer Acreditate
18.12.2017
Certificari
18.12.2017

Curs NLP Time Line Therapy® si Creating your Future®

CURS ACREDITAT THE AMERICAN BOARD OF NEURO LINGUISTIC PROGRAMMING / TIME LINE THERAPY ASSOCIATION INC.

Pentru a participa trebuie sa detii un nivel minim de certificare NLP Practitioner, in cadrul unei scoli NLP acreditata.

Curs NLP Time Line Therapy si Creating your Future –  Time Lime Therapy™ este una din cele mai avansate tehnici NLP, care te ajuta sa iti imbunatatesti abilitatile de NLP si sa devii un coach si/sau  un terapeut mai bun, sa aplici tehnici eficiente de crestere a preformantei, imbunatatind astfel semnificativ rezultatele obtinute.

Time Line Therapy® este un proces foarte puternic care produce rezultate garantate atunci cand este aplicat de un Practician NLP certificat.  Time Line Therapy® iti permite sa te intorci la “radacina” unei probleme care te blocheaza si sa o vindeci rapid. Imagineaza-ti pentru o secunda ca ai in interiorul tau o masina a timpului care iti permite sa revizuiesti si sa vindeci lucrurile din trecut. Cand vindeci problemele din trecut cu Time Line Therapy®, eliberezi furie, tristete, frica, vinovatie, gelozie, furie si alte emotii negative.

De asemenea Time Line Therapy® te ajuta sa iti schimbi deciziile limitative cate te opresc in a avea un viitor asa cum iti doresti.

Curs NLP Time Line Therapy

De ce sa participi la Curs NLP Time Line Therapy® si Creating your Future®?

Curs NLP Time Line Therapy si Creating your Future

Participi la acest curs daca iti doresti controlul total asupra vietii personale, sau vrei sa iti creezi tipul de viitor pe care il doresti.
 • Vei avea capacitatea de a depasi blocajele interne;
 • Vei elimina emotiile negative , convingerile si deciziile care te limitateaza in viata de zi cu zi;
 • Vei lua deciziile corecte de fiecare data;
 • Vei descoperi ce conteaza cu adevarat pentru tine;
 • Vei invata sa motivezi si sa RAMAI motivat(a);
 • Vei intelege cum functioneaza propriul sistem temporal de care depinde viitorul tau;
 • Vei invata sa utilizezi criteriile S-M-A-R-T pentru a-ti atinge obiectivele;
 • Vei afla cum sa iti formezi o noua imagine despre propriul viitor, astfel incat acesta sa fie atragator, motivant si interesant;

Cele de mai sus sunt doar câteva din beneficiile si solutiile cu care acest curs vine in intampinarea participantilor.

Ce vei invata la Cursul NLP, Time Line Therapy® si Creating your Future®?

Cursul Time Line Therapy® si Creating your Future te invata sa:

 • Elimini emotiile negative din trecut
 • Elimini deciziile gresite din trecut care te limiteaza in viata de zi cu zi
 • Creezi viitorul pe care ti l-ai dorit

Printre altele, acestea sunt cele 3 tehnici majore pe care le vei invata si care garanteaza schimbari semnificative in viata ta.

Cui se adreseaza Cursul NLP, Time Line Therapy® si Creating your Future®?

Acest curs se adreseaza celor ce doresc fericire personala si succes profesional mai coerente si mult mai previzibile. Eficacitatea de lucru cu cei din jur va fi dramatic crescuta, iar capacitatea ta de a obtine rezultate optime va fi marita. Vei putea genera starile emotionale pe care ti le doresti, sa elimini orice emotie negativa sau decizie limitativa din trecut, sa identifici si sa schimbi convingerile care te limiteaza, sa iti creezi modele de excelenta din orice inspiratie pe care o alegi, astfel incat viitorul tau sa devina fi mai bun.

One day, or day one? You decide.

Inscrie-te acum la Cursul NLP Time Line Therapy® si Creating your Future® si fa schimbarea de care ai nevoie in viata ta.

Unde se aplica tehnicile Time Line Therapy® si Creating your Future®?

In timp ce multe persoane aplica Time Line Therapy® in dezvoltarea personala, tehnicile de care beneficiezi absolvind acest curs vor face diferenta in cariera si mediul de business. Domeniile profesionale in care poti aplica cu succes cunostiintele dobandite sunt: vanzari, leadership, legal, consultanta, educatie, medical, psihologie, sport si media. Absolventii cursului sunt in masura sa aplice tehnici eficiente de crestere a preformantei, imbunatatind semnificativ rezultatele obtinute.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a putea participa la acest curs?

Pentru a putea participa la cursul Time Line Therapy® aprobat de ABNLP, Time Line Therapy Association si Tad James Co., trebuie sa detii un nivel minim de certificare NLP Practitioner in cadrul unei scoli NLP acreditata. (dovada certificarii este necesara).

Daca nu beneficiezi inca de acreditare NLP Practitioner, te invitam sa afli mai multe detalii despre acest curs:

Certificare Curs NLP, Time Line Therapy® si Creating your Future®

Procesul de evaluare si certificare este sustinut de Gina Veveriță – Master Trainer de NLP, Trainer Time Line Therapy®, Hipnoterapie si Coaching in cadrul NLP Discovery, in urma caruia vei fi acreditat ca Time Line Therapy® Practitioner,  aprobat de Consiliul American al NLP si Time Line Therapy Association.

Certificare Oficiala Time Line Therapy® Practitioner

Structura cursului

Procesele Time Line Therapy®

Tehnici majore Time Line Therapy®

Directive primare ale mintii subconstiente

Cum se obtin rezultatele

Noua paradigma a starii personale de sanatate

Descoperirea cauzelor initiale ale problemelor

Emotiile negative

Anxietatea
Ce este decizia limitatoare?

Procesele Creating your Future™

Obiective S.M.A.R.T.

Inserarea unui obiectiv in viitor

Model rapid de elimiare al fobiilor

Interventia Time Line Therapy®

Modelul Time Line Therapy® pentru familie
DURATA:

3

zile

10.00 – 20.00

PRET:

645€

/persoana*

*Puteti opta pentru esalonarea platii .

Comments are closed.

Breakthrough
18.12.2017
Despre Hipnoză
18.12.2017

Time Line Therapy®

Despre Time Line Therapy®

Ti s-a intamplat vreodata sa experimentezi ceva negativ, traumatic sau dureros in viata? Poate ca a fost recent sau cu mult timp inainte, in trecut, insa gandurile si trairile asociate acestei experiente continua sa te afecteze.

Cu totii le avem si ceea ce de multe ori nu constientizam este ca aceste tipuri de ganduri si emotii pot fi cele care ne impiedica sa ne bucuram de viata asa cum ne dorim. Poate ca incercam sa le uitam, sa ne mentinem ocupati astfel incat sa nu avem timp sa le dam atentie, sau dimpotriva, le retraim in continuu si le distorsionam cu fiecare noua reinterpretare. Oricum ar fi, insa, ele continua sa fie active la nivel subconstient, consumandu-ne o cantitate imensa de resurse si energie. Furia, tristetea, vinovatia, conflictul, supararea, frustrarea, anxietatea, rusinea, frica, subevaluarea de sine, gelozia, doliul – sunt doar cateva dintre ele.

Cand hotarasti ca te-ai saturat si vrei sa scapi de ele, Time Line Therapy® este calea simpla, eficienta, rapida si non-invaziva catre libertatea emotionala. Pe baza unei abordari de ultima generatie a mintii subconstiente, acum exista o cale de a debloca aceste ganduri si emotii negative pentru a incepe sa iti indeplinesti visele si obiectivele.

Prin urmare, Time Line Therapy® este procesul care te ajuta sa:

 • Elimini emoțiile negative din trecut;

 • Schimbi convingerile care te limitează;

 • Creezi viitorul pe care ți-l dorești… Acum!

Gina Veverita este pregatita de Tad James, creatorul proceselor Time Line Therapy®. Aceste tehnici iti permit sa lucrezi la nivel subconstient, sa eliberezi efectele experientelor trecute negative si sa schimbi programarea „neadecvata” in cateva minute, in locul unor luni intregi de incercari. Te ajuta sa identifici un anumit sentiment negativ, credinta sau decizie limitatoare prima oara cand s-a intamplat in trecut si apoi sa eliberezi emotiile nedorite asociate experientelor respective. Traumele, gandurile sau comportamentele nocive sunt astfel inlocuite cu optiuni pentru un viitor mai bogat si atractiv.

Dupa ce trec prin acest proces si renunta la idei limitatoare precum „Nu pot sa am succes”, „Nu o sa slabesc niciodata”, „Nu am suficienti bani”, „Sunt prea tanar/ batran pentru asta”, „Nu sunt bun la vanzari”, clientii nostri spun ca se simt usurati si abia asteapta sa aiba acele experiente pe care pana atunci le evitau.

Atunci cand emotiile negative din trecut sunt eliminate, fac loc sentimentelor pozitive precum implinire, succes, iubire, incredere, recunostinta si oricarui alt tip de resurse dorite.

La seminariile de doua zile poti practica si invata procesul pentru a-l folosi pentru tine oricand ai nevoie, iar la cursurile NLP de certificare poti invata sa il aplici si cu ceilalti, integrandu-l practicilor tale terapeutice.

SCHIMBA-TI VIITORUL

PROCESUL Time Line Therapy®

Conform unei vechi traditii, exista o legatura intre constiinta oamenilor si constiinta planetei – teorie sustinuta de altfel, si de fizica moderna. Cu totii facem parte din aceasta planeta, iar planeta este o parte din noi. Suma totala a constiintei tuturor oamenilor constituie constiintaplanetara. Ce presupune asta? Inseamna ca ceea ce se afla stocat pe linia timpului tau si pe linia timpului a tuturor oamenilor de pe aceasta planeta poate determina ceea ce se stocheaza pe linia timpului a intregii noastre planete –concluzionand, suma tuturor liniilor timpului noastre formeaza linia timpului intregii lumi.
Ganditi-va ce inseamna acest lucru. Daca suntem capabili sa ne schimbam propria linie a timpului, daca putem sa ne schimbam viitorul (si o multime de oameni fac asta), atunci vom putea schimba viitorul lumii.

Ati observat ca lucrurile in lume nu se indreapta intr-o directie favorabila? Asta se intampla pentru ca nimeni nu depune suficient efort in acest sens, in a le imbunatati. Oamenii sunt confuzi, nu mai poseda o gandire clara, sunt cuprinsi si paralizati de frica, se simt blocati. Cu totii asteapta ca solutiile sa vina din partea altcuiva, ca cineva sa faca ceva.
Exista lucruri care formeaza “realitatea externa”, la care ar trebui cu totii sa fim atenti – iar atunci cand ceea ce se intampla nu functioneaza corect si apar semne de intrebare, confuzie, este nevoie de o schimbare. E adevarat ca multi dintre noi nu avem veleitati de lider, dar alegand sa ne concentram energia in acest sens si sa devenim constienti, putem produce schimbarea. Evident, rezultatul nu va aparea intr-un timp scurt, insa, cu un efort sustinut, cu totii am putea contribui chiar acum. Nu ne va rapi mult timp si nu este nevoie de a depune un efort maxim.
Este nevoie sa trecem la actiune cat mai repede, chiar acum – este nevoie sa schimbam linia timpului lumii cat mai repede, iar acest lucru va fi posibil prin schimbarea liniilor timpului noastre, a viitorului nostru; astfel incat cu totii sa avem un cuvant de spus cu privire la directia in care ne indreptam. Traversam o perioada de tranzitie, iar de modul in care va evolua aceasta tranzitie va depinde viitorul nostru.

Am rugamintea sa trimiti acest material tuturor prietenilor tai, si roaga-i si pe ei sa o faca la randul lor – alege sa iti pui acest obiectiv pe linia timpului tau, in directia viitorului. Fa-o acum. Mai jos, iti voi explica procesul.

SCHIMBA-TI VIITORUL

PROCESUL Time Line Therapy®

Iata cum vei putea schimba linia timpului lumii:

Imagineaza-ti ca esti in anul 2025, 10 ani mai tarziu fata de acum.
Suntem in anul 2025, au trecut 10 ani, timp in care am trait o viata sanatoasa, comfortabila si plina de prosperitate. In ultimii 10 ani am avut o alimentatie sanatoasa, bazata numai pe alimente organice, integrale, iar sanatatea noastra a fost excelenta. Mediul inconjurator este lipsit de plouare, ecologic si este intretinut corespunzator, facilitand desfasurarea armonioasa a tuturor fiintelor vii. Ne-am derulat activitatea in medii sanatoase, care ne-au favorizat cresterea si succesul, atat noua cat si celorlalte comunitati existente. Vietile noastre sunt transformate intr-un mod pozitiv si intr-o deplina stare de fericire.
Libertatea noastra de expresie a atins cote maxime, si pentru prima oara in istorie, ne-am conectat la sursa noastra interna, la sursa existentei noastre. In ciuda faptului ca au existat scurte momente de ratacire, cand lumea parea a trece printr-o perioada greu incercata de haos, stres, constiinta oamenilor s-a trezit, oamenii au devenit constienti si responsabili de ceea ce trebuia sa faca pentru a schimba acea situatie nedorita. Din ce in ce mai multi oameni s-au trezit si au constientizat realitatea, incurajand si lasand loc liber creativitatii si libertatii sa triumfe.
Razboaiele au incetat. In prezent promovam si crestem respectul intre noi si ne inconjuram de dragoste si compasiune. Exista suficient spatiu pentru fiecare dintre noi sa ne exprimam libertatea de expresie si creativitatea cu demnitate si in perfecta stare de libertate. Ne bucuram de libertatea de a trai oricand si oriunde, in orice colt al acestei lumi, si de a ne lasa spiritul sa zboare cat mai sus pentru a ne gasi armonia si pacea. Suntem acum constienti de toata suferinta umana si am gasit solutii reale pentru a rezolva problemele ascunse ( pentru moment)ale lumii – care au imbolnavit umanitatea.
In ultimii 10 ani nu s-au purtat razboaie in tara in care locuim, si ne aflam pe o traiectorie buna si sigura a obtinerii pacii mondiale. Suntem inconjurati de prosperitate.
Noi tehnologii au fost indentificate pentru a ne elibera de dependenta de energii nucleare si de combustibilii fosili responsabili de efectul de sera, si ne sunt puse la dispozitie in prezent sau urmeaza a lua contactul cu ele in urmatorul an.
In prezent, toti oamenii – nu doar albi sau negri, asiatici sau europeni, tineri sau batrani, femei sau barbati, ci TOTI oamenii, sunt liberi. Liberi sa isi urmeze visurile si sa isi indeplineasca obiectivele. Mai liberi ca niciodata. Am trait niste 10 ani extraordinari!
Acum va trebui sa inserezi toate aceste obiective in viitor, pe linia timpului tau.
Iti voi explica cum sa faci :
Linia timpului tau in directia viitorului se intinde sub forma unui drum care porneste de la tine si se indreapta catre viitor. Imagineaza-ti ca plutesti sau zbori deasupra acestei linii, si da-i voie mintii tale subconstiente sa te duca in viitor, 10 ani mai tarziu fata de momentul prezent, acolo unde ea va sti ca se afla anul 2025. Ai incredere in mintea ta subconstienta, si insereaza in viitor reprezentarea pe care tocmai ti-ai imaginat-o. Repeta acest proces zilnic, ori de cate ori constati ca lumea nu urmeaza un trend sanatos si nu este tocmai asa cum ti-ai dori tu sa fie.

Fa-o din nou, chiar acum.

TIME LINE THERAPY®

c-gna

Gina Veveriță

Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching

Comments are closed.

Share This