Cursuri NLP Trainer Acreditate

CURSURI ACREDITATE THE AMERICAN BOARD OF NEURO LINGUISTIC PROGRAMMING / THE AMERICAN BOARD OF HYPNOTHERAPY / TIME LINE THERAPY ASSOCIATION INC.

Obtine o certificare de prestigiu in NLP! Sa devii NLP Trainer este nu numai o experienta unica de invatare ci si o oportunitate de afaceri.
Cursul de Trainer NLP Acreditat este cea mai inalta treapta in domeniul Programarii Neuro Lingvistice (NLP) in cadrul caruia inveti sa sustii prezentari de succes si sa predai in fata grupurilor.

Cursuri NLP Trainer Acreditate se adreseaza in primul rand celor interesati de predarea NLP-ului ca disciplina in sine, insa oricine poate beneficia de abilitatile si comportamentele deprinse in urma acestui curs, fiind utile si aplicabile intr-o mare varietate de contexte. Oricare ar fi obiectivul vizat de tine – sustinerea discursurilor sau prezentarilor, eficientizarea lucrului in echipa, gestionarea eficace a intrunirilor, leadership-ul sau predarea cursurilor, seminariilor sau atelierelor profesionale – vei gasi acest curs de nepretuit!

Pe scurt, cursul de Trainer NLP poate face diferența dintre un prezentator bun și un prezentator de top in acest domeniu.

La sfarsitul cursului de Trainer NLP, prin natura aptitudinilor pe care le vei dobandi, vei avea capacitatea de a te transforma intr-o autoritate in domeniu si vei fi increzator in prezentarile sustinute, indiferent de tema acestora.

De ce sa participi la Cursuri NLP Trainer Acreditate?

NLP Trainer

Ca NLP Trainer beneficiezi de metode de lucru si abilitati avansate care iti permit sa transmiti mai departe cunostiintele dobandite, formand la randul tau viitori practicieni si traineri NLP.

Dobandirea acreditarii de Trainer NLP, iti este folositoare daca:

 • Esti la inceput de drum in sustinerea de prezentari sau doresti sa inveti sa sustii prezentari cu adevarat reusite si dinamice;
 • Iti doresti sa te simti confortabil si increzator in fata unei audiente oricat de mari, sa elimini pentru totdeauna frica de a vorbi in public si tracul de scena;
 • Daca esti deja coach, trainer, consultant, leader, manager sau proprietar de afacere si vrei sa transmiti mesajul in mod clar si sa fii perceput ca o persoana-cheie si cu influenta;
 • Doresti sa construiesti o afacere de succes in domeniul NLP;
 • Vrei sa te faci remarcat mai mult, pentru a-ti accelera evolutia in cariera si iti doresti sa nu te mai simti depasit de colegii tai, care au mai mare incredere in ei;
 • Iti doresti sa fii mai bine pregatit si mai sigur pe tine la intalniri, fie ele unu la unu sau de grup, sau iti doresti sa ai o afacere de succes;
 • Vrei sa treci de la nivel de excelenta in relatiile, cariera, afacerea si viata ta;

Cele de mai sus sunt doar câteva din beneficiile si solutiile cu care Curs Trainer NLP Acreditat vine in intampinarea ta.

Ce vei invata la Cursuri NLP Trainer Acreditate?

 • Vei invata sa iti depasesti teama de a vorbi in public si sa iti poti exprima gandurile cu usurinta;
 • Vei descoperi si intelege multiplele posibilitati de afaceri in NLP si vei avea capacitatea de a proiecta instruirea exact asa cum iti doresti, cu maximum de atractie la public;
 • Vei sti cum sa cresti vizibilitatea organizatiei tale, inclusiv a consiliului de administratie si/sau a comitetelor, precum si a actionarilor si furnizorilor;
 • Vei cunoste beneficiile unei cariere pe scena si cum sa eviti greselile pe care majoritatea vorbitorilor le fac;
 • Iti vei creste credibilitatea, in asa fel incat sa ai un flux constant si permanent de clienti, care doresc si pot sa cumpere de la tine;
 • Iti vei imbunatati abilitatile de leadership si de conducere, astfel incat oamenii sa te priveasca cu mai mult respect si admiratie;
 • Vei deveni un vorbitor mai eficient, avand abilitatea de a-ti prezenta produsul si compania astfel incat sa iti cresti comisioanele din vanzari chiar si cu 12 luni inainte;
 • Vei sti cum sa iti creezi o retea de vanzari mult mai mare, cu mai putin efort decat in prezent;
 • Vei putea sa creezi, construiesti si pastrezi relatii valoroase cu clientii tai, care sa reziste pe termen lung, imbunatatindu-ti profiturile;
 • Vei putea sa incepi oricand sa pregatesti si alti oameni si sa dai startul unei noi cariere, care sa fie profitabila chiar de la inceput.

Cui se adreseaza Cursuri NLP Trainer Acreditate?

Cursul de NLP Trainer se adreseaza celor care vor sa faca o diferenta, sunt interesati de o cariera in domeniul NLP si in acest scop doresc sa atinga un nivel de excelenta in transmiterea mai departe a cunostiintelor si abilitatilor dobandite.

One day, or day one? You decide.

Inscrie-te acum la Cursuri NLP Trainer Acreditate si fa schimbarea de care ai nevoie in viata ta.

Unde se aplica acreditarea ca NLP Trainer?

Tehnicile si abilitatile dobandite ca absolvent al cursului NLP Trainer sunt metode avansate si cu un spectru de aplicare vast incat pot fi utilizate intr-o gama larga de domenii din viata profesionala, printre care: educatie, afaceri, management, leadership, vanzari, terapie, coaching, training sau oricare alte activitati unde este vizat lucrul cu grupurile.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a putea participa la Cursuri NLP Trainer Acreditate

Pentru a putea participa la cursul de Trainer NLP aprobat de ABNLP, trebuie sa fii certificat nivel NLP Practitioner sau NLP Master Practitioner de catre o scoala NLP acreditata. (dovada certificarii este necesara).
Toti participantii, fare exceptie, vor fi examinati inainte de admiterea la curs de Gina Veveriță – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Hipnoterapie si Coaching. Acreditarea initala ca NLP Master Practitioner constituie un avantaj.

Daca nu beneficiezi inca de acreditarile NLP Practitioner sau NLP Master Practitioner, te invitam sa afli mai multe detalii despre aceste cursuri:

Evaluare si certificare Cursuri NLP Trainer

Aprobat de Consiliul American al NLP, procesul de evaluare si certificare se desfasoara pe o perioada de 4 zile, in care se vor testa abilitatile tale scrise si de prezentare in domeniul NLP. Dupa finalizarea cu succes, vei deveni un Trainer NLP certificat.

Ziua 1

Test scris, care are la baza continutul cursului de NLP Practician si Master Practician – acest test se va desfasura pe durata intregii zile;

Ziua 2 si 3

Vei sustine prezentarile: 2 prezentari diferite de 30 minute, care au ca tematica lucrurile invatate la NLP Practician. La finalul prezentarii, vei primi feedback de la echipa de traineri. Tema/continutul prezentarii va fi lasata la alegerea ta. Nici o grija-vei avea timp sa exersezi in primele 14 zile are cursului!

Ziua 4

Demonstratie. Va trebui sa expui o tehnica NLP, pe care Gina o va alege pentru tine. Inca o data, vei avea 14 zile pentru a exersa tehnica, astfel incat sa functioneze perfect.

La final, vei sarbatori succesul, pe deplin meritat, cu restul grupului.

Certificarea ca Trainer NLP se poate obtine numai prin programul de evaluare, si iti va fi oferita imediat dupa incheierea cursului. Taxele pentru evaluare sunt incluse in costul acestuia.

Structura Cursuri NLP Trainer Acreditate

Pentru a te invata sa sustii cu success conferinte, traininguri si prezentari in public, cursul NLP Trainer cuprinde 12 module:

Diferite stiluri de invatare si de predare, aplicarea lor dupa caz.
Predarea simultana catre mintea constienta si cea subconstienta.
Crearea unei prezentari care sa raspunda nevoilor oricaror grupuri, astfel incat vei fi mereu pregatit sa te prezinti pe orice piata.
Memoria si modul in care functioneaza, cum sa predai astfel incat informatiile pe care le transmiti sa poata fi retinute cu usurinta.
30 de comportamente necesare unui Trainer de succes, instalate la nivel subconstient, pentru a accesa nivelul de excelenta.
Ancorele de scena, ce sunt, cum sa le creezi si folosirea lor in prezentari.
Flexibilitatea vocala, ce este, cum se regleaza si cum se extinde.
Calibrarea vocii si crearea rapportului de grup pentru antrenarea instantanee a publicului.
Folosirea diferitelor stari de transa pentru a sustine invatarea.
Influentarea, controlarea si utilizarea energiei din sala pentru a crea un mediu optim de transmitere a mesajului.
Ghidarea publicului si transmiterea unui mesaj congruent si sigur, folosing postura si gesturile tale.
Abilitatea de a raspunde la orice intrebare si cel mai important, abilitatea de a recunoaste adevarata intrebare.
Folosesirea povestirilor pentru a influenta, convinge si a transmite la tinta informatia predata.
Controlul energiei in sala, folosind bucle intrepatrunse si multiple metafore incorporate, pentru a produce integrarea la nivel subconstient.
Metode de predare in care se creaza interes pentru subiectele viitoare, consolidand astfel invatarea.
Metoda de demonstratie tehnici NLP in fata publicului si alegerea celui mai potrivit subiect din audienta in acest scop.
Tehnici de eliminare a celor mai grave frici de scena inainte de a se intampla.
Feedback, cum se ofera feedback-ul si se utilizeaza sarcinile pentru o invatare optima.
Organizarea salii de curs pentru o experienta optima de invatare.
Promovarea optima in vederea obtinerii unui public cat mai extins.
Subtilitati de vanzare, ce sunt si cum se utilizeaza in cadrul prezentarilor.
Abilitati avansate de lider, trainer si ale mediului de afaceri.

Dupa curs

Ai acces la programul de Master Trainer, care se desfasoara pe durata a 5 ani, iar la finalul programului vei putea organiza propriul curs de Trainer NLP prin intermediul ABNLP.  Gina, impreuna cu alti formatori NLP de renume, asistenti sau coach, iti vor oferi o experienta de nepretuit in dezvoltarea ta persoanala.

DURATA:

18

zile

10.00 – 20.00

PRET:

5547€

/persoana*

*Puteti opta pentru esalonarea platii .