DESPRE

NLP Discovery

Ideea de NLP Discovery s-a nascut in perioada cursului de Master Practician in 2008 cand Gina Veverita a inserat pe Linia Timpului un Obiectiv si anume acela de a avea un site de dezvoltare personala. Folosind procesul “Creating Your Future®“ in care si-a pus toata energia din acel moment si s-a lasat ghidata sa faca tot ceea ce e necesar pentru atingerea acelui obiectiv.

Pe atunci inca nu avea intentia sa predea, doar ca la cursul de Trainer din Las Vegas a inteles ce valoare pot avea oamenii in urma participarii la un curs si ca va putea influenta rezultatele mult mai multor persoane care decid sa-si asume responsabilitatea pentru viata si viitorul lor.

De ce sa alegi certificarea cu NLP Discovery?

Folosim o structura cu eficienta dovedita.

Oferim acel tip de curs NLP intensiv de certificare exact asa cum au fost concepute de Tad James, fondator al ABNLP si lider in domeniul Programarii Neuro-Lingvistice, creator al Time Line Therapy®, avand peste 30 de ani de experienta si rezultate confirmate de studentii si trainerii pregatiti de compania sa din intreaga lume. Discovery foloseste o structura cu eficienta dovedita!

Format intensiv accelerat al cursului NLP cu rezultate rapide si spectaculoase.

Suntem atat de siguri, incat iti garantam rezultatele! Suntem dedicati respectarii celor mai inalte standarde internationale ale organizatiilor de certificare ABNLP si ITLT, iar daca la sfarsitul primelor 2 zile nu esti multumit de ceea ce primesti, iti returnam suma investita!

Ai rezultate remarcabile, in timp mai scurt si mai multa valoare pentru investitia facuta!

Suntem atat de siguri, incat iti garantam rezultatele! Suntem dedicati respectarii celor mai inalte standarde internationale ale organizatiilor de certificare ABNLP si ITLT, iar daca la sfarsitul primelor 2 zile nu esti multumit de ceea ce primesti, iti returnam suma investita!

Oferim coaching si suport pe toata durata experientei de curs.

Organizam cursurile si seminariile noastre in grupuri restranse si suntem asistati de practicieni certificati, pentru a putea acorda atentie deosebita nevoilor si obiectivelor stabilite de fiecare participant.

Impartasim din experienta noastra

Care depaseste zona de training (NLP Training) si ne permite sa oferim exemple si practici eficiente din activitatile conexe de coaching, business, marketing, vanzari si multe altele. Avem un program de asistenta ce ofera posibilitatea de a relua cursurile absolvite timp de 18 luni dupa finalizare, pentru reactualizarea informatiei si consolidarea practicii, gratuit, in limita locurilor disponibile.

Ne asiguram ca absolut fiecare dintre studentii nostri are toate resursele atunci cand finalizeaza cursul!

Combinam metodele de predare inductiva si deductiva, integrand informatia atat la nivel constient, cat si subconstient, exemple, demonstratii precise si exercitii practice, garantand ca fiecare le va putea folosi imediat dupa curs, oricand va avea nevoie, in mod natural, simplu si cu incredere.

badges

Misiunea noastra

Indiferent de nivelul de constientizare la care am ajuns pana in acest moment, fiecare dintre noi avem sentimentul ca mai exista ceva de descoperit, ceva de invatat… nu-i asa?

In prezent traim o viata in continua transformare, lumea se schimba si o face intr-un mod alert, iar unii dintre noi reusim sa ne adaptam si sa ne integram rapid, altii, ne straduim sa tinem pasul.

Ne propunem, prin cursurile de NLP Practitioner, sa iti oferim o cale pentru un salt evolutiv, rapid si sanatos. O fundatie solida deasupra careia vei putea sa construiesti in siguranta tot ceea ce alegi si decizi .

Creste personal si profesional
Atinge-ti obiectivele
Fii cea mai buna versiune a ta
Obtine rezultate RAPID
Elimina deciziile limitatoare
Creste-ti nivelul de energie

Te sfatuiesc sa faci un pas acum,
spre urmatorul tau nivel de excelenta.

Daca vrei sa intri in contact cu mine sau esti interesat de o sesiune de coaching, poti incepe prin a completa formularul.