CERTIFICARI NLP

The American Board of Hypnotherapy and NLP

The American Board of Hypnotherapy and NLP (Consiliul American de Hipnoterapie si NLP) este o organizatie fondata in anul 1982 de catre Dr. A. M. Krasner si denumita initial Consiliul de Hipnoterapie si NLP din California. In scurt timp organizatia a beneficiat de un succes international, reunind mii de participanti din intreaga lume. Pana astazi, The American Board of Hypnotherapy and NLP a infiintat peste 1000 de institute in mai multe tari, cu zeci de mii de membri acreditati in hipnoterapie.
Cel mai important eveniment al Consiliului American de Hipnoterapie este conventia anuala care are loc in luna februarie in Las Vegas, Nevada.

Sigiliile oficiale al ABH – NLP sunt valabile doar insotite de semnatura unui trainer acreditat.

TLT™

Time Line Therapy®

Ultima tehnica de programare neuro-lingvistica (NLP), dezvoltata de Ted James Co./USA. Time Line Therapy®, este o metoda unica si de neegalat pentru a crea schimbari in viata ta, pe plan personal, cariera si sanatate. Time Line Therapy® face apel la resursele tale proprii din subconstient, cu ajutorul carora vei fi in masura sa elimini gandurile, emotiile si comportamentele nedorite.
Time Line Therapy® a devenit in scurt timp o terapie cu rezultate atat de bune incat a fost preluata de specialisti si aplicata in domenii ca psihiatrie, psihologie, consiliere, sport pentru a ajuta mai multe persoane sa depaseasca anumite stari si sa atinga un nivel superior in viata si cariera profesionala.

Sigiliul oficial TLT™ este valabil doar insotit de semnatura unui trainer acreditat.

Gina Veveriță

Certificare NLP Discovery

Toate cunostintele si abilitatile NLP pe care le dobanditi la NLP Discovery sunt recunoscute la nivel mondial. Acest lucru este posibil, deoarece pregatirea si sustinerea examenelor finale sunt organizate doar in cadrul NLP Discovery, iar diplomele sunt emise direct de Gina Veveriță – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Hipnoterapie si Coaching.
NLP Discovery, prin Gina Veveriță, lucreaza la cel mai inalt nivel de parteneriat cu cele mai cunoscute institutii si organizatii NLP americane, fiind una dintre putinele din Europa care dispune de toate aceste acreditari.
Acreditarile pe care le dobanditi prin absolvirea cursurilor NLP Discovery au aceiasi valoare ca si cum le-ati fi dobandit in centre NLP de renume din SUA. Cu aceste acreditari dobanditi o recunoastere pe plan national si international.