Curs NLP Trainer

Curs NLP Trainer

21 august – 7 septembrie 2019

Pentru a putea participa la cursul de Trainer NLP aprobat de ABNLP, trebuie sa fii certificat nivel NLP Practitioner sau NLP Master Practitioner de catre o scoala NLP acreditata. (dovada certificarii este necesara).
NLP Discovery introduce noua sesiune de Curs NLP Trainer, cu durata de 18 zile. Cursul va avea loc la Casa Rațiu, Turda, judetul Cluj. Daca vrei sa fii alaturi de noi, te invitam sa participi la sesiunea din 21 august 2019.

Obtine o certificare de prestigiu in NLP! Sa devii NLP Trainer este nu numai o experienta unica de invatare ci si o oportunitate de afaceri. Cursul de Trainer NLP este cea mai inalta treapta in domeniul Programarii Neuro Lingvistice (NLP) in cadrul caruia inveti sa sustii prezentari de succes si sa predai in fata grupurilor.

Cursul se adreseaza in primul rand celor interesati de predarea NLP-ului ca disciplina in sine, insa oricine poate beneficia de abilitatile si comportamentele deprinse in urma acestui curs

Vom folosi metodele accelerate de invatare create de Dr. Tad James co-creatorul Time Line Therapy™, metode care deja au trecut de proba timpului. Certificarea ca Trainer NLP se poate obtine numai prin programul de evaluare, si iti va fi oferita imediat dupa incheierea cursului. Taxele pentru evaluare sunt incluse in costul acestuia.

Detalii curs

Viziteaza pagina dedicata Curs NLP Trainer si citeste mai multe despre acest curs

Raspunsuri la intrebari

Conteaza mereu ca fiecare cursant sa primeasca exact ceea ce fiecare membru al echipei promite inca de la prima interactiune. Afla raspunsuri la cele mai frecvente intrebari despre Curs NLP Trainer.

Cuvinte de la absolventi

Din moment ce te afli aici, te invitam sa urmaresti acest scurt testimonial in care un fost absolvent vorbeste despre experienta avuta si beneficiile acestui curs.

TRAINER:

Gina Veveriță

Master Trainer de NLP, Time Line Therapy™, Hipnoterapie si Coaching
LOCATIE:

Casa Rațiu

Turda

Judetul Cluj

DURATA:

18

zile

10.00 – 20.00

PRET:

3995€

/persoana*

*Puteti opta pentru esalonarea platii .

CURSURI INTENSIVE NLP
Share This