NLP Practitioner, ce inseamna mai exact?

NLP DISCOVERY / GINA VEVERITA

Te gandesti sa obtii certificare si sa practici ca NLP Practitioner? Daca da, probabil ca esti interesat(a) despre ce este un NLP Practitioner si care este domeniul sau de expertiza.
Absolventii NLP Practitioner in cadrul NLP Discovery sunt certificati sa aplice o serie de tehnici si procese NLP avansate, cu scopul de a creste performanta in diferite domenii. Atributele comune tuturor practicantilor NLP sunt pasiunea, dorinta de a invata, curiozitatea si dorinta de a crea o lume mai buna.
Ce poti face ca NLP Practitioner? Majoritatea absolventilor Curs NLP Practitioner din cadrul NLP Discovery au ales sa inceapa o noua afacere ca si Coach (Personal, Business, Life Coach) sau terapeut Time Line Therapy®. Altii isi folosesc noile abilitati la locul de munca actual, in domenii ca management, vanzari, educatie sau sport. Tu alegi ce ti se potriveste mai bine:

#business #cariera #educatie #sport #sanatate #cuplu #primazi

NLP in Business, Afaceri

NLP DISCOVERY / GINA VEVERITA

Majoritatea companiilor mari se bazeaza pe NLP in cadrul organizarii interne si strategiilor de promovare. NLP este esential daca vrei sa obtii rezultate mai bune in vanzari, daca compui si faci prezentari sau doresti sa formezi o echipa solida in cadrul departamentului tau. Cursul NLP Practitioner te invata strategii de comunicare eficiente, cum sa tii un discurs convingator in fata actionarilor si cum sa urmezi cea mai buna strategie de luare a deciziilor. Practica NLP in business te ajuta sa motivezi angajatii aplicand strategii verificate, pentru ca astfel echipa ta sa atinga performante de varf.

O noua cariera in NLP

NLP DISCOVERY / GINA VEVERITA

Faptul ca-ti doresti sa ii ajuti pe altii este un lucru minunat. Certificarea ca NLP Practitioner reprezinta doar primul pas. Odata ce ai absolvit acest curs, ai suportul necesar pentru a avansa catre meseria de NLP formator/trainer. Meseria de NLP Trainer presupune dezvoltare permanenta, prin urmare, odata ce ai devenit NLP Practitioner, trebuie sa-ti placa sa inveti si sa te dezvolti incontinuu, sa iti placa sa lucrezi cu oamenii, poate chiar sa ii iubesti. Daca chiar sa simti ca ti s-ar potrivi aceasta meserie si nu doar iti place ca idee, acum este momentul sa investesti in tine.

Educatie, Invatamant

NLP DISCOVERY / GINA VEVERITA

NLP este un model educational, astfel incat aplicarea acestuia ofera profesorilor, tutorilor si parintilor o multitudine de tehnici pentru a ii ajuta pe ceilalti sa invete corect si eficient. NLP ii ajuta pe copii sa isi foloseasca creierul eficient si sa isi foloseasca limbajul pentru a se exprima si a se intelege pe ei insusi. Cu NLP devine usor sa ii invatati pe copii sa aiba incredere si respect de sine, sa isi aleaga corect obiective si sa le atinga cu usurinta, sa devina elevi de nota 10, sociabili si intelegatori. Aplicand NLP in educatie, veti oferi copiilor, elevilor sau studentilor, cea mai buna strategie pentru viitor.

NLP in Sport

NLP DISCOVERY / GINA VEVERITA

In sporturile moderne, abilitatea de a accesa si de a optimiza limitele mentale reprezinta sansa la medalie! In sport exista multe modalitati prin care NLP poate fi folosit pentru a optimiza abilitatile genetice si de fitness. NLP este folosit intensiv de toti antrenorii de succes pentru a ajuta sportivii sa isi atinga nivelul maxim de performanta. Tehnicile NLP pe care le inveti ca NLP Practitioner si la care se face apel in antrenamentele sportive, sunt: remodelarea, stabilirea obiectivelor de performanta, motivarea si depasirea blocajelor mentale.

NLP in Sanatate

NLP DISCOVERY / GINA VEVERITA

NLP pune la dispozitie instrumente practice care va ajuta sa imbunatatiti starea de sanatate personala si a celor din jur. Ca NLP Practitioner devii practician Time Line Therapy®, cel mai eficient proces in eliminarea starilor de anxietate, stress, panica, diferite fobii, traume si depresie. Time Line Therapy® este un proces terapeutic bazat pe hipnoza NLP care, atunci cand este aplicat de un profesionist, are rezultate uimitoare in mentinerea si imbunatatirea starii de sanatate a mintii si a corpului.

AFLA MAI MULTE DESPRE Time Line Therapy®

Relatii de Cuplu

NLP DISCOVERY / GINA VEVERITA

NLP este disciplina care amplifica abilitatile tale de ascultare, te invata cum sa relationezi cu cei din jur, modul in care te simti alaturi de altii si cum sa respecti cu adevarat alte puncte de vedere. Desigur, intr-un cuplu, ambii parteneri trebuie sa aiba dorinta de a imbunatati sau salva o relatie, dar poti face tu primul pas. Tehnicile NLP cu care te familiarizezi ca NLP Practitioner te vor ajuta sa te sincronizezi cu partenerul, pentru ca astfel sa puteti porni impreuna pe drumul catre o relatie sanatoasa si fericita.

Curs NLP Practitioner

One day, or day one? You decide.

Fa primul pas cu incredere! Trebuie doar sa iti doresti sa fii mai bun in tot ce faci.

URMATORUL CURS NLP PRACTITIONER INCEPE IN:

2018/09/01 10:00:00